• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir degil bin derdim var

Aydinlatilacak bisey yok evlenicem diyor Esim tir şoförü 8senedir evliyim ilk bir seneden sonra onun arkasini toparlama cabalarim basladi

Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam

Yani hanımefendi ;
Boşanamam çocuklar için diyorsunuz ama inanın 2.bir eş geldiğinde psikolojileri daha berbat olacak.Sonuçta çocuklarda bi şekilde öğrenecek.

Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam
Sürekli aldatan,2.eş isteyen kocanız.Çocuklar bu durumları er geç bilmeyecekler mi?
O zaman daha çok perişan olmayacakmısnız?
Peki şimdi bizim size nasıl bir akıl vermemizi bekliyorsunuz?

Zaten herşeye gozyumdugum için gülüp gectigim için belki de bu hale geldik.ama göz yummasamda başka carem yokki mecbur göz yumacam mecbur susacam hem onu çok seviyorum hem de cocuklarim var
Canım bak, ondan ayrılamam diyorsan o zaman tek yapabileceğin şey bu haliyle kabul etmek olur. Ne aldatmayı ne ikinci bir evliliği dert etmeden, ondan sana düşen payla yetinmek...
Çünkü ne giderim ne boşverebilirim dersen sonuçta olan sana olur. Duvarı nem insanı gam yer derdi bir teyzem. Allah korusun bütün hastalıklar sinir, stress, üzüntüden kaynaklanıyor. :KK43:

Sevgili konu sahibi,
neler yaşadınız , nasıl bir ruh halindesiniz elbette bilemeyiz..
Fakat çok seviyorum dediğiniz eşinizin bir başkasıyla evlenmek için izin istiyor olması kabul edilir değil..
elbette ki anne olarak evlatlarınızı düşünüyorsunuz ancak mutsuz bir yuvada büyümelerindense , mutlu ve güçlü bir anneyle büyümenin onlar için daha sağlıklı olacağını düşünmekteyim..
Boşanmak ve kaçtığınız kişiden ayrılmak, düşününce size çok güç gelebilir..
Ancak unutmayın, Şerr bildiklerimizde hayr vardır..
Ve son bir şey: ''Hayatım ters düz olur diye korkma, Nerden bilebilirsin tersinin düzünden daha iyi olmadığını'..
Hakkınızda hayrlısı olsun..

Dalga geliyorsunuz beni kimsenin anlamayacagini biliyordum keşke sizin gozunuzle bakabilseydim hayata Esim tir şoförü avrupaya gidip geliyor 2ayda bir gelip iki gün kalip gidiyor buna bile şükür diyorum bunu bile severek kabulleniyorum siz un anlamaya camimizi biliyordum

Hayir onu hayatimdan cikaramam diyorum ya iki çocuğum var aileden bosananlar var ve coxuklarin neler çektiğini gördüm eksik kaldiklarini gördüm.ben bunu cocuklarima yasatamam Esim evleneceğini söylüyor ama ben riza gosterirsem evleneceğini söylüyor

Peki sizin eksik kalan yaşayamadığınız hayatınız?

Anlayamadım ne evlenmesi?

Ben derdimi tanidiklara anlatmaktan ve bozan kelimesini duymaktan Yoruldum yabancilarin tepkilerini merak ettim sözlerde ayni şeyi diyorsunuz bencede artik kimseye anlatmamak ve görmedim duymadim bilmiyorum moduna girip kenara çekilmek en iyisi bu

Sevgili konu sahibi,
neler yaşadınız , nasıl bir ruh halindesiniz elbette bilemeyiz..
Fakat çok seviyorum dediğiniz eşinizin bir başkasıyla evlenmek için izin istiyor olması kabul edilir değil..
elbette ki anne olarak evlatlarınızı düşünüyorsunuz ancak mutsuz bir yuvada büyümelerindense , mutlu ve güçlü bir anneyle büyümenin onlar için daha sağlıklı olacağını düşünmekteyim..
Boşanmak ve kaçtığınız kişiden ayrılmak, düşününce size çok güç gelebilir..
Ancak unutmayın, Şerr bildiklerimizde hayr vardır..
Ve son bir şey: ''Hayatım ters düz olur diye korkma, Nerden bilebilirsin tersinin düzünden daha iyi olmadığını'..
Hakkınızda hayrlısı olsun..

Bir gün yaptiklarimin farkına varacagini biliyorum bende mutlu olacam bunu dabiliyorum bunu umut ederek yasiyorum

kanımca adam zaten 2 ayda bir eve geliyor bana bakıyor neden boşayayımki görüşünde konu sahibi
peki kuması ile aynı evdemi oturacaksınız kocanın avrupadan dönüşünü berabermi bekleyeceksiniz anlamadım adam seni sevmiyor sevse zaten üstüne kuma getirmeyi düşünmez aklını başına al

O çocuklar kumayla aynı evde veya farklı evde kalıp size saygı mı duyacaklar sanıyorsunuz?
Çocuklarım perişan olmasın iki anneyle büyüsün mü diyorsunuz? Ne gibi yardım bekliyorsunuz?

Bu aşamadan sonra size doğru yolu gösterecek yorum yapmak çok zorlaşıyor malesef.

Kocanız zaten defalarca aldatmış kuma konusunda niye dertleniyorsunuz ki?

Dalga geliyorsunuz beni kimsenin anlamayacagini biliyordum keşke sizin gozunuzle bakabilseydim hayata Esim tir şoförü avrupaya gidip geliyor 2ayda bir gelip iki gün kalip gidiyor buna bile şükür diyorum bunu bile severek kabulleniyorum siz un anlamaya camimizi biliyordum
konu anlamamak değil siz çocukları bahane ederek kendinizi kandırıyosunuz sizin boşanmaya cesaretiniz yok çocuklar en ufak mutsuzlugu huzursuzlugu sizden daha iyi anlarlar emin olun. boşansanız şu durumdan kötü olucanı düşünmüyorum.hiç bişey sizin gururunuzdan önemli değil siz şuan sadece onun önünde bi engelsiniz o evlenmese bile gönlü çoktan başkalarına kaymış evlense nolur evlenmese nolur

Back
X