- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi tatarina34
Kocası sen izin verirsen kuma getirecem diyormuş ok?nolur biri beni aydınlatsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocası sen izin verirsen kuma getirecem diyormuş ok?nolur biri beni aydınlatsın![]()
Kocası sen izin verirsen kuma getirecem diyormuş ok?
Sürekli aldatan,2.eş isteyen kocanız.Çocuklar bu durumları er geç bilmeyecekler mi?Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam
Canım bak, ondan ayrılamam diyorsan o zaman tek yapabileceğin şey bu haliyle kabul etmek olur. Ne aldatmayı ne ikinci bir evliliği dert etmeden, ondan sana düşen payla yetinmek...Zaten herşeye gozyumdugum için gülüp gectigim için belki de bu hale geldik.ama göz yummasamda başka carem yokki mecbur göz yumacam mecbur susacam hem onu çok seviyorum hem de cocuklarim var
Hayir onu hayatimdan cikaramam diyorum ya iki çocuğum var aileden bosananlar var ve coxuklarin neler çektiğini gördüm eksik kaldiklarini gördüm.ben bunu cocuklarima yasatamam Esim evleneceğini söylüyor ama ben riza gosterirsem evleneceğini söylüyor
Ezik mi....agir konusmayin lütfen onu bosasam çocuklar perişan olsa bunları yaparsam mi güçlü bir insan olmuş olacam
konu anlamamak değil siz çocukları bahane ederek kendinizi kandırıyosunuz sizin boşanmaya cesaretiniz yok çocuklar en ufak mutsuzlugu huzursuzlugu sizden daha iyi anlarlar emin olun. boşansanız şu durumdan kötü olucanı düşünmüyorum.hiç bişey sizin gururunuzdan önemli değil siz şuan sadece onun önünde bi engelsiniz o evlenmese bile gönlü çoktan başkalarına kaymış evlense nolur evlenmese nolurDalga geliyorsunuz beni kimsenin anlamayacagini biliyordum keşke sizin gozunuzle bakabilseydim hayata Esim tir şoförü avrupaya gidip geliyor 2ayda bir gelip iki gün kalip gidiyor buna bile şükür diyorum bunu bile severek kabulleniyorum siz un anlamaya camimizi biliyordum