• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir degil bin derdim var

Bir gün yaptiklarimin farkına varacagini biliyorum bende mutlu olacam bunu dabiliyorum bunu umut ederek yasiyorum
Kendini kandırma canım.O bir günü beklerken ömrün geçecek.Bir erkeğe bu kadar bağımlı yaşamak ne kadar doğru.Çocukların böyle mutsuz bir anneyle babayla nasıl mutlu olsunlar.Herkes boşan diyor diyosun.Aklın yolu bir.Adamın herşeyini sineye çekerek madalya mı takacağını zannediyorsun.O kendine yeni yuva kurmayı planlıyor,sen hala yaptıklarımın farkına varacak diyorsun.ZATEN ONU POHPOHLAYARAK HER YANLIŞINI SİNEYE ÇEKEREK,ADAMI PALAZLANDIRMIŞSIN.GAYET PİŞKİN PİŞKİN İZİN VERİRSEN EVLENECEĞİM DİYOR.GİT KENDİ HAYATINI YENİDEN KUR ALLAH AŞKINA.DEĞMEZ.

Evet haklisiniz sonuçta defalarca aldatti beni.ama ailem beni kabullenmez ve diyorum ya onu seviyorum dediğimizgibi ggururun kalmadi

Çoçuklarm için katlanıyorm demişşiniz fakat eşiniz evlendiğinde çocukları göreceğini sanmıyorum zira düşünceli bi baba olsaydı evlenmeye kalkmazdı zaten,Onu seviyormda diyorsunuz fakat eşiniz sizi sevmiyor ki hem ikinci kez evlenince gelip sizi göreceğini mi sanıyorsunuz eşim yurt dışında demişşiniz büyük ihtimalle ikinci kadında yurt dışındadır buda gelip sizi görmeyecek demektr.yani evet desenizde bi nevi boşanmış olacaksınız bence ilk önce siz adım atın boşayın gitsin böyle hayat geçmez

yazdıklarınızı okudum ve durumunuza çok üzüldüm çaresizsiniz
ama bu şekilde davranmaya devam ederek durumunuzu gittikçe kötüleştiriyorsunuz
lütfen eşinize sizi kaybetme korkusunu yaşatın ve gerekirse kendinize yeni bir hayat
kurma cesareti gösterin

Önce yalan girdi araya sonra eşimin aldatmalari bir değilbin ddeğilhep mmücadele ettim yeri geldi görmemezlikten geldim ama saygimi hic yitirmedim hep yaptiklarinin üstünü kapatti unutmuşgibi yaptim.yine gbuldumyine kkonuştum değişmesi için umut ettim ama yok daha kötüyegitti tlfnunda cçektiğiffotolara herşeyesustum
eşine değil de kendine olan saygını yitirmişsin be güzelim
bir insan da aldatılmaya bu kadar gönüllü olmaz ki!

Hayir onu hayatimdan cikaramam diyorum ya iki çocuğum var aileden bosananlar var ve coxuklarin neler çektiğini gördüm eksik kaldiklarini gördüm.ben bunu cocuklarima yasatamam Esim evleneceğini söylüyor ama ben riza gosterirsem evleneceğini söylüyor
afedersin ama sen şuan onla evliyken de bu adam çocuklarını görmüyor gözü. biraz pedagojik araştırmalar yapmanızı umuyorum çünkü çocuklar sorunlu bi yuvada mutsuz yaşamaktansa anne babanın boşanmasını daha kolay atlatır. gözünüzü seviyim artık şu kadınlar yapamadıkları şeyler için çocukları bahane etmeyi bıraksınlar. ben bu adam ne yaparsa yapsın kocam olarak kalmasını istiyorum demiyosun da...

Allah yardimcin olsun durumuna cok uzuldum sen esine saygimi kaybetmedim diyorsun AMA o sana ve cocuklarina saygisini cokdan kaybetmis kendine bunu laik gorme bence bosan da demiyorum seviyormussun AMA adamin aklini basinda getirecek bisey yap bosancam Artik de bakalim ne yapacak bence heresyinide hos gorme cunku sen sustukca aa benim hanim bisey demiyor diye costukca cosmus kocan bel ki ilk aldattiginda tavrini ortaya koysaydin belki olaylar buralara kadar varmazdi

Siz kaç yaşındasınız?

Sizde boşanma yok da, kuma, aldatma, yalan ve -belli ki- zina var mı?

Kendinizi çocuklarınızın arkasına saklamayın. Dört yaşından beri her şeyin farkındayım. Keşke annem ben dört yaşındayken vursaymış tekmeyi diyorum babama. Siz kendi düşkünlüğünüzü çocuklarınıza mâl ediyorsunuz.

Kimse anlamıyormuş. Alın ben anlayayım sizi: "Kocanızın namususunuz; beyiniz değil mi, iyidir kötüdür ama başınızda bulunsun. Hem nenelerimiz de kumayla yaşadı, siz de yaşarsınız. Bırakın eşiniz hayattan zevk alsın. Siz zevk alacak değilsiniz ya."

Eşinize sizi aldatma cesaretı veren sızsınız ne yazık kı !
Yani yolunu bır kere acmıssınız adama hadı gıt ne yaparsan yap sonra evıne bana don gel gıbı olmus bu . Benım mıdme kaldırmaz bu kadarını ve baskalarının koynunda her haltı yıyecek adamı ne evıme ne koynuma sokarım ayak dahı basamaz esıgımden benım ! bu nasıl hadsızlıktır bune pıskın bır adamdır !
Sizde aclılı kadını oynayamayı bırakın hanımefendı caresız degılsınız tutun sırkeleyın bu dengesız kocanızı gucum yetmıyor vs. bahaneler uydurmayın lutfen olmadı cekın kapınızı gıdın ha ben kaldırıyorum alıstım hergun aglamaya acı cekmeye dersenız ne ALA ! kusura bakmayın acımasız oldu ama dogrusu bu .

Arkadaşlar geçen gün biri kocam kız kardeşiyle uyuyor demişti yeni uyeydi buda yeni üye ve kocam kuma getirecek ama ben onu seviyorum fakan fake konu dalga geçiyorlar

Eşiniz tır soforu sımdı soyle bısey var genelde uzun yol soforu vs. bu tarz seylere aldatmalara daha meyıllı oluyor sureklı yolda vs.yanı evınde 3 saat gecırıyorsa yolda 20 saat gewcırıyor evdekı kadını bır nevı unutuyor otel hesabı

Arkadaşlar geçen gün biri kocam kız kardeşiyle uyuyor demişti yeni uyeydi buda yeni üye ve kocam kuma getirecek ama ben onu seviyorum fakan fake konu dalga geçiyorlar
yenı uye dıyede fake vs. dıyemeyız sonucta kac bınlık aktıf bır forum burası yonetım zaten gereklı arastırmayaı yapar arastırılacak bısey varsa uyeye aıt ıkıncı uyelıkse cıkıyor zaten yoksa her derdını yazana sen yenı uyesın kesın fakesın damgası yapıstırılmaz .

yenı uye dıyede fake vs. dıyemeyız sonucta kac bınlık aktıf bır forum burası yonetım zaten gereklı arastırmayaı yapar arastırılacak bısey varsa uyeye aıt ıkıncı uyelıkse cıkıyor zaten yoksa her derdını yazana sen yenı uyesın kesın fakesın damgası yapıstırılmaz .
Hayır ben her yeni üyeye ayni damgayi yapıştırmiyorum geçen günkü bayan da aynı şekilde dalga geçer gibi saf ayağına yatmış taksit taksit cevap verip konuşuyordu ki bütün bayanlarda fake old anladilar bu bayanda aynı şek konuşuyor

Hayır ben her yeni üyeye ayni damgayi yapıştırmiyorum geçen günkü bayan da aynı şekilde dalga geçer gibi saf ayağına yatmış taksit taksit cevap verip konuşuyordu ki bütün bayanlarda fake old anladilar bu bayanda aynı şek konuşuyor
İnşallah oyle degıldır oyleysede zaten cıkar kımsenın kımseyı kandırmaya saf yerıne koymaya hakkı yok bız üzülerek yazıyoruz buraya oyun oynamak ısteyen gıtsın sokakta oynasın degılmı :KK14:
eger zaten bır kandırmacaysada kısı kendı halıne uzulsun boyle bır zeka ve ınsanıyete sahıp oldugu ıcın :KK14:

Sorunum esimle. Yazsam roman olur derler ya öyle uzun benimki.her aciyi tattim aileden ayri kalmayı esden ayri kalmayi.aldatilmayi göz gore gore eşininyaptiklarina ggöz yummayi bütün dertler tepeme usustu.

Böyle bir adama saygı duyacağına önce kendine saygı duy.titre ve kendine gel derim.Anan seni sabır taşı olasın diye doğurmamış..

Back
X