- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ablasi yoktu o zaman burda yeni geldi bu hafta burayaVerdiğiniz dönemde yırtılmadan çektiği bir video olabilir
İnci den almistim. Baya da verdim yani, resmen hediye almis oldum.Nomadic falan mıydı markası? Ben olsam baştan vermezdim, bunun ayak mantarı var, mikrobu var var oğlu var. Bence videodan ekran görüntüsü alın ve canım eğer giyilebilecek gibiyse getirir misin diyin. Çingenelikse çingenelik cmooooon!
İnci den almistim. Baya da verdim yani, resmen hediye almis oldum.
Soka girdim yani konuyu acmadan cingenelik mi yapiyorum dedim kendime ama.İnci’ de pahalı ayol sizinki fazla iyi niyet olmuş. Bir daha vermeyin bu kıza bir şey. Hiç sevmem böyle geniş insanı.
Ablası derken.?Ablasi yoktu
Videoda ablasi da varAblası derken.?
Ben olsam sormazdım,buna da bir şey bulur çünkü.Çok beğendim aynısından aldım falan der üste çıkar.
40 vermesi ayri bi olay zaten.hah öyle derse ceylinde cevabı yapıştırsın o zaman 40 lira olmadığını biliyorsun yani diye:)
Baska bir mesele konusuyorduk mesajla ona yanit verince yazmayi dusunuyorum ne alaka diyeBen bastan alirdim parasini cingenelikse cingenelik. Yuzune vurmadiniz mi benim sandalet diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?