- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Maddi durumlari yok bunun icin vereyim nolacak 2 3 kere giyer diye dusundum. Ne zaman boyle dusunsem pisman oluyorum hep.Ôzel esyalarinizi vermeyin başkalarına.
Ayakkabimi falan veremem ben asla hijyenik bakimdan
Bu baya sert olur bunu diyemem galiba ama "keske tatilden donunce getirseydin en azindan bir kac defa giyerdim hic giyemeden yaz bitti" gibi bir seyler soylemeyi dusunuyorum.Mesaj at "sandaletimi çok begendin galiba aynisindan almissin ben de cok begenmistim,yirttigin icin uzuluyorum bayagi aynisindan alirsan sevinirim canim co opuyorum" diye
Sacini basini yolasim geldi
ceylinim hayatim inan bana su an hayatinda sert olmak icin %100 gecerli bir sebebin varBu baya sert olur bunu diyemem galiba ama "keske tatilden donunce getirseydin en azindan bir kac defa giyerdim hic giyemeden yaz bitti" gibi bir seyler soylemeyi dusunuyorum.
Bende cok sinir oldum ya. Bari gizle hikayeyi bana, gormuyum
+1Sandaletimin aynısından bulmuşsun ben bulamadım almışken bana da al bari diye yazın bence . O görüntünün ekran resmini de alıp gönderin . Ne sandaleti ayagina yatmasın.
Ben olsam para teklif ettiğinde ayakkabının fatura resmini gönderir o parayı tam olarak alırdım . Çünkü emanete ihanet etmiş . Bir sandaleti parçalamak için nasıl davranmak gerek diye düşünürdüm birinden emanet birşey alınca insanın yüreği ağzında dolaşırken bu ne terbiyesizlik
İstemeniz lazım ... O yolunu bulmuş böyle gardırop oluşturuyor belki . Çok güvensiz bir durum . Arkadaşlığı da kesmelisiniz .
Hatta “önce bana alsaydın ödünç aldığını vermiş olurdun, sonra kendine alırdın” demeli konu sahibi böyle bir diyalog geçse yani.hah öyle derse ceylinde cevabı yapıştırsın o zaman 40 lira olmadığını biliyorsun yani diye:)
Videoya yorum yap canım çok güzelsin sandaletlerin de ayrıca güzel diye40 vermesi ayri bi olay zaten.
Sezon sonunda bile 40 liraya bulunmuyor onlar ki bilmiyorsan ac bi bak internetten.
Ya asiri sinirim bozuldu
Evet kuzenimleydi, ayda yilda bir gorusuyoruz artik onunla ama yerine geliyorlar bolcaYanlış hatırlamıyorsam kıyafet verme mevzusundan başka konularınız da vardı.
Vermeyin şu kıyafetleri kimseye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?