- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Sizin bir ceket meselenizde vardi yanlis hatırlamiyorsam...esyalarini vermeyin kimseye birakin ne dusunuyorsa dusunsunler verme kimseye...sen onu paylaşmak icin almiyorsunMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
.Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Canim emin misin eski resim olmasin.bu da ders olsjn ayrica biseyinizi vermeyin kimseyeMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Milana bikini, iç çamaşırı isteyen bile var gülüm, veremem deyip reddedince elindekileri paylaşmayan, burnu büyük cimri yaftasını yapıştırıveriyorlar.Yani ceylincim kiyafet isteyen ve vereni gordum de ayakkabi baskasina verilir mi yahu??
Sakin yapma boyle birseyi hic hijyenik degil
Sastim kaldim sana da , isteyen yuzsuz arkadasina da
ya bana da tuhaf geldiBen de şeyi anlamadım.
Ayağına sandalet almayacak insan nasıl olur da tatile gider?
Tatile giden insan için neden durumu yok, vereyim de giysin diye düşündünüz?
Aa evet nasıl hatirladiniz sasirdim valla 2 seneyi gecti o olayin ustunden :)Sizin bir ceket meselenizde vardi yanlis hatırlamiyorsam...esyalarini vermeyin kimseye birakin ne dusunuyorsa dusunsunler verme kimseye...sen onu paylaşmak icin almiyorsun
O zaman uye degildim buraya misafir okuyucuydum erkek arkadasindan dolayı cok ilgimi cekmistin okuyordum konulariniAa evet nasıl hatirladiniz sasirdim valla 2 seneyi gecti o olayin ustunden :)
Gittigi sehirde dayilari kuzenleri falan var dugun vesilesiyle gittiler onlarda kaldilar tatil yapmis oldular bi neviBen de şeyi anlamadım.
Ayağına sandalet almayacak insan nasıl olur da tatile gider?
Tatile giden insan için neden durumu yok, vereyim de giysin diye düşündünüz?
Bitirdim çok şükür o sorunlu iliskiyi, baya gecti ustunden :)O zaman uye degildim buraya misafir okuyucuydum erkek arkadasindan dolayı cok ilgimi cekmistin okuyordum konularini
Evet hatirliyorum aliydi sanirim rahmetlinin adiBitirdim çok şükür o sorunlu iliskiyi, baya gecti ustunden :)
Hahahahahahaha helal olsun vallaEvet hatirliyorum aliydi sanirim rahmetlinin adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?