Bir değişik sandalet meselesi

niye böyle bir sey yaptınız, bence hemen mesaj atıp aynısından isteyin ya da parasını versin. yuh yani. direkt isteyin arkadaslıgınız bozulursa da bozulsun siz o ayakkabının parasını odemek icin calısıp cabaladınız o giysin diye mi igrenc insan ya

İnci’nin sandaletine 40 tl mi paha biçti arkadaşınız?

Ya birine nasıl ayakkabı verirsiniz üstelik neredeyse hiç giymediğiniz?

Ben öyle bi durumda durumu da yokmuş madem hediye edeceksem verirdim, geri dönüşünü düşünmezdim, ya da her zamanki gibi eşyalarımı paylaşamıyorum diyip vermezdim.

Böyle bi duruma düşmek cidden çok kötü, cidden içine oturdu ve görüşmek istemiyorsan ayakkabı sağlammış, o sende kalsın yenisini al bana indirime girmiştir derdim ya da sesimi çıkarmaz bi gördüğümde ayakkabıyı hala giyiyorsun maşallah diye laf sokmadan duramazdım.

Ay yok, koyamıyorum yerine kendimi, vermezdim ki ben

Ay ayakkabı paylaşmak bana çok iğrenç geliyo ya. Hele sandalet... Çıplak ayak giyileceği belli. Sizde de hata var vermeseydiniz keşke ama karşı tarafın istemesi çok çirkin geldi ya... Hiç kimseden ayakkabısını isteyemem. Hele de yazın en çok giyilen şeyin sandalet olduğunu düşünürsek. Bence mesaj atın. “Sandaletler kombinine çok uymuş” falan gibi. En azından enayi olmadığınızı bildin. Bi daha da günahınızı bile vermeyin. Ay ayrıca alıcam diyip sonra para tutuşturmak nedir? Yenisini alırsın “kusurabakma yırtıldı seninki al buda yenisi” dersin. Sinir oldum o arkadaşınıza.

Ayakkabı başkası ile paylaşılmamalı bana göre.
40 lira vermesi de ayrı bir konu.
Kim demiş ona 40lira olduğunu?
Yani kendisi mi biçmiş o değeri?
Ve o videodan sonra kesinlikle ben olsam ayakkabıları isterim.
Giyilmeyecek durumda dahi olsa istiyorum deyin ve alın.
Muhtemelen getirmeyecektir.
Bu da arkadaşlığı bitirmek için pek güzel bir sebep.
Ben bitirirdim.
İnsanlar bu kadar kolay insan kandırmamalı.

Sizin bir ceket meselenizde vardi yanlis hatırlamiyorsam...esyalarini vermeyin kimseye birakin ne dusunuyorsa dusunsunler verme kimseye...sen onu paylaşmak icin almiyorsun

.
Merhaba.Arkadaşınız kaç kaşında bilmiyorum ama çok cocukça bir davranış.Olgun ve kendini bilen birinin yapmayacağı birşey.Bence hiç seviyesine inmeden hiçbirşey olmamış gibi davranın.Hayatınızda da ona göre bir yer alsın.Bir sandalete tanımış oldunuz.Davranışı en başından çok çirkin.Empati yapıyorum bir arkadaşımdan ödünç aldığım birşeye zarar gelse; arkadaşıma hiç duyurmadan aynısı alır teslim ederkende söylerim.Olaki bulamazsam gerçek değeri neyse fazla fazla utana sıkıla veririm.40 tl vermek nedir yani.Kesinlikle seviyesine düşmeden bundan sonra ona göre davranırım.

Canim emin misin eski resim olmasin.bu da ders olsjn ayrica biseyinizi vermeyin kimseye

Yani ceylincim kiyafet isteyen ve vereni gordum de ayakkabi baskasina verilir mi yahu??
Sakin yapma boyle birseyi hic hijyenik degil
Sastim kaldim sana da , isteyen yuzsuz arkadasina da
Milana bikini, iç çamaşırı isteyen bile var gülüm, veremem deyip reddedince elindekileri paylaşmayan, burnu büyük cimri yaftasını yapıştırıveriyorlar.

Ceylin,
kimseye eşyalarını verme ablacım, kıyafet ayakkabı vb vermiyorum hijyen kaygısıyla ama evde kullanılan eşyalarımdan çok verdim zamanında, alan kırıp döküp kenara attı, kırıp bozdum deme zahmetinde bile bulunmadı, bir kısım eşyamda giden yerden bir daha geri dönmedi, isterken rahatça isteyenler bozunca bozuldu kusura bakma deseler başım gözüm üstüne, dünya malının lafı mı olur der geçerim ama o inceliği de görmediğimden büyük sözüme tövbe kimseye birşey vermiyorum artık.

Sandaletlerini de geri istemelisin bence, hatta yorumlara katılıyorum, çekilen video üzerinden yorum yaparak istersin, Arif olan anlar.

Ben de şeyi anlamadım.

Ayağına sandalet almayacak insan nasıl olur da tatile gider?

Tatile giden insan için neden durumu yok, vereyim de giysin diye düşündünüz?
ya bana da tuhaf geldi
bir sürü sandaletim var ama tatile parmak arası düz terlikle gittim ,aynı terlikle geldim
empati kuruyorum,sandaletim olmasaydı maddi durumum sıkıntılı olsaydı en kötü gider kuytu köşe bir yerden ucuz yollu bişey alırdım içimde kalmasın diye
gidip başkasından sandalet versene tatile gidiyorum diyemezdim
insanlar aşırı rahat

Sizin bir ceket meselenizde vardi yanlis hatırlamiyorsam...esyalarini vermeyin kimseye birakin ne dusunuyorsa dusunsunler verme kimseye...sen onu paylaşmak icin almiyorsun
Aa evet nasıl hatirladiniz sasirdim valla 2 seneyi gecti o olayin ustunden :)
Masallah hafizaniz cok guclu ben bile bi an dusundum

Ben de şeyi anlamadım.

Ayağına sandalet almayacak insan nasıl olur da tatile gider?

Tatile giden insan için neden durumu yok, vereyim de giysin diye düşündünüz?
Gittigi sehirde dayilari kuzenleri falan var dugun vesilesiyle gittiler onlarda kaldilar tatil yapmis oldular bi nevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…