Öğretmen olmasaydınız gidin derdim ama size çok ihtiyacı var sağ kalan çocukların.Benim evim tamamen çöktü , zor çıktım , daha önce de yazmıştım , biraz psikolojimi toparladım .. artk, kuzum için bi yön bulmam lazım. tayin hakkım olduğunda , kendi memleketime tayin istesem , çok mu saçma olur ? Ailem anne babam Burada , şehrin biraz dışında (araba ile 10 dk) mesafede . Kendimize ait babamın arsası var su doğalgaz elektrik var . Prefabrik ev yapıp yerleşmeyi düşünüyorum kendim de öğretmenim arabam ile gidip geleceğim mecburen uzakta olsa okul ,, tabi burada her canım istediğinde hadi avm gidelim vs olmayacak . Şehrin biraz dışı olduğu için haftaşık alışveriş vs gerekecek yoksa yine depremi yaşadığım ilde mi kalmaya devam etmeli , orada bi süre ev yapılana kadar çadır konteynır her neyse kızımla idare mi etmeli .. kızım arkadaşlarından ayrılmasın desem saçma olur cunku herkes dağıldı bina çökünce.. orada çalıştığım okulda da mutsuzdum gerçi yine deprem olan yerde başka okula da gidebilirim il içi ile ama heryer çökmüş şehir siye biley kalmamış..
kafam çok karışık ..
Benim kendime hayrım yok şu an ne yaşadığımı asla bilemezsiniz umarım Bir gün basınıza gelmez saatlerce mahsur kaldımbenÖğretmen olmasaydınız gidin derdim ama size çok ihtiyacı var sağ kalan çocukların.
Elbette öncelik kendi canınız çocuğunuzun canı ama şuan yaşıyorsunuz.
Ülkemin genç nüfusu öldü kalanları en iyi siz anlarsınız yaralarınızı daha çabuk sararsınız diye düşünüyorum.
Allah bir daha böyle kötü günler yaşatmasın Amin
Bunu aşamam gideceğimHangi şehirde yaşıyorsunuz? Ben ancak dün kaçabildim ailemin yanına. Nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın. Ben okullar başlayınca nasıl derslere gireceğim, nasıl o evde yaşamaya başlayacağım hiçbir fikrim yok. Mecbur başlayacağız göreve. Tayin zamanına kadar bunu aşarsınız belki de. Bekleyip göreceksiniz.
Öğretmenlerde insan tabi ki neden bu şekilde yazdınız anlamadım.Benim kendime hayrım yok şu an ne yaşadığımı asla bilemezsiniz umarım Bir gün basınıza gelmez saatlerce mahsur kaldımben
Şu an kimseye faydam yok
Üzgünüm hoşunuza gitmeyecek ama Öğretmenler de insan
tek diyecegim prefabrik ev... cok dogru dusunce. gecmis olsun ayrica hepimiz uzuldukBenim evim tamamen çöktü , zor çıktım , daha önce de yazmıştım , biraz psikolojimi toparladım .. artk, kuzum için bi yön bulmam lazım. tayin hakkım olduğunda , kendi memleketime tayin istesem , çok mu saçma olur ? Ailem anne babam Burada , şehrin biraz dışında (araba ile 10 dk) mesafede . Kendimize ait babamın arsası var su doğalgaz elektrik var . Prefabrik ev yapıp yerleşmeyi düşünüyorum kendim de öğretmenim arabam ile gidip geleceğim mecburen uzakta olsa okul ,, tabi burada her canım istediğinde hadi avm gidelim vs olmayacak . Şehrin biraz dışı olduğu için haftaşık alışveriş vs gerekecek yoksa yine depremi yaşadığım ilde mi kalmaya devam etmeli , orada bi süre ev yapılana kadar çadır konteynır her neyse kızımla idare mi etmeli .. kızım arkadaşlarından ayrılmasın desem saçma olur cunku herkes dağıldı bina çökünce.. orada çalıştığım okulda da mutsuzdum gerçi yine deprem olan yerde başka okula da gidebilirim il içi ile ama heryer çökmüş şehir siye biley kalmamış..
kafam çok karışık ..
Neden bu kadar terssiniz? Size gayet aklı başında naif bir yorum yapılmış.kimse size ters konuşmamış.Benim kendime hayrım yok şu an ne yaşadığımı asla bilemezsiniz umarım Bir gün basınıza gelmez saatlerce mahsur kaldımben
Şu an kimseye faydam yok
Üzgünüm hoşunuza gitmeyecek ama Öğretmenler de insan
Yahu depremde enkaz altında kalmış kadına neden terssin mi diyorsunuz?Neden bu kadar terssiniz? Size gayet aklı başında naif bir yorum yapılmış.kimse size ters konuşmamış.
99 depremini yasadım, 2 sene kadar da deprem kentinde barakada yasadım. İnanın çok zor ayrıntısına girmek bile istemiyorum. Sizin yerinizde olsam ailemin yakınına kendimi rahat hissedecegim yere giderdimBenim evim tamamen çöktü , zor çıktım , daha önce de yazmıştım , biraz psikolojimi toparladım .. artk, kuzum için bi yön bulmam lazım. tayin hakkım olduğunda , kendi memleketime tayin istesem , çok mu saçma olur ? Ailem anne babam Burada , şehrin biraz dışında (araba ile 10 dk) mesafede . Kendimize ait babamın arsası var su doğalgaz elektrik var . Prefabrik ev yapıp yerleşmeyi düşünüyorum kendim de öğretmenim arabam ile gidip geleceğim mecburen uzakta olsa okul ,, tabi burada her canım istediğinde hadi avm gidelim vs olmayacak . Şehrin biraz dışı olduğu için haftaşık alışveriş vs gerekecek yoksa yine depremi yaşadığım ilde mi kalmaya devam etmeli , orada bi süre ev yapılana kadar çadır konteynır her neyse kızımla idare mi etmeli .. kızım arkadaşlarından ayrılmasın desem saçma olur cunku herkes dağıldı bina çökünce.. orada çalıştığım okulda da mutsuzdum gerçi yine deprem olan yerde başka okula da gidebilirim il içi ile ama heryer çökmüş şehir siye biley kalmamış..
kafam çok karışık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?