- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Benim Uzaklara Gidesim Gelir.. Tek başıma sessiz sakin kimsenin yüzünü görmek istemem... O Anlarda Anlarım ki Halam GeldiHalam Gider Gene Sıkıntı Evde Yalnızım Bi Arkim Bile yok Varda Calısıyorlar... Mahallede Yaşıtım Yok Hepsi Kocakadınlar torun Torba Sahipleri.. Eşimin Ümüğünü Sıkmak İstiyorum Aslında... Arada Kafasını duvara VurmK oda yalnızkaldım için olsa gerek :))
Once kendime sonra sıkarım lafi geldi aklima. Hayat kisa tadini cikar. Bu gunler de gelip gececek :)
Biri koca istiyor dicem topa tutacaklar beni
Canım bunlar hep meşguliyetsizlikten inan bana ...
Ağla canım ya kıyamamNeyse iyi oldum birazama gözlerm hala dolu
Evet aglaynca rahatlyrum valla.Ağla canım ya kıyamam
İçinde ki siniri stresi boşaltırsın .
Sinir hastası olmaktansa sahi hergün bir köşeye çekilip yapmak lazım .
Eşim şimdi geldi eve halı saha maçından şimdi yenilmişler bahane edip dövücemA
Aynen ya bende böyle yapmak istiyorum dinlen dinlen döv
Eşim şimdi geldi eve halı saha maçından şimdi yenilmişler bahane edip dövücem
Tamam Dostum ben ütüyle daldım bi keresinde evden kaçtıDöv valla.bende dövcem ama uyuyo suan aksam dövcem.sen döv ben sendn taktik alcam
Tamam Dostum ben ütüyle daldım bi keresinde evden kaçtı
Bu dünya ya niye geldm acaba.
Niye o kadar yaşıyoruz ki o zaman bunları yaşadıktan yaşattıktan sonra amaç kalmamış oluyor olelımBelki dudaklarının arasından çıkacak birkaç kelimenin hiç tanımadığın insanların hayatına yön vereceği için..
Yada biri karınca yuvasına basacakken ona yanlışlıkla çarpıp engel olduğun için ..
Yemek yemek ve sevismek için. Ayse Arman'in yalancisiyim..Bu dünya ya niye geldm acaba.
Tabiki bu kadar basit değil ama belki de bukadar basittir ..Niye o kadar yaşıyoruz ki o zaman bunları yaşadıktan yaşattıktan sonra amaç kalmamış oluyor olelımderin bi felsefeyle yazılmış sözler film repligi gibi hatta ama bu kadar basit değil yaşama sebebimiz bence
bağıra bağıra ağlayın geçer dolmuşsunuz :)Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var
Hatta suan kafama sıkasım var.
Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var
Hatta suan kafama sıkasım var.
Bak bak basliyorum. Yas kemale erdi. Koca beni anlamiyor. Cocuk hep istiyor. Tatil yok. Ne guzel hayat diimiEvet vahm tamam geldm yanına hadi başlayalm
Bak bak basliyorum. Yas kemale erdi. Koca beni anlamiyor. Cocuk hep istiyor. Tatil yok. Ne guzel hayat diimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?