• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var ama

kedicik buldum seni : ) canım hani "hiçbir şey yok" diyoruz yaa kendimizi kandırıyoruz.. inan her sıkıntının bir nedeni var aslında.. bir psikologla görüşsen belki daha iyi olur.. başlangıç veya ileri depresyonda olabilirsin..
Bencedr ise yariyor psikolog bi iki cumle sonra neyin oldugunu sana anlatıyor

Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var:KK61::KK42:
Hatta suan kafama sıkasım var.
:KK42:
Murat kekili, bu aksam olurumu dinle iyi geliyor: )) ha buarada once gel benim kafaya sik. Daha sonra kendi kafana sikki daha iyi haber malzemesi olalim. Sikma canini herkeste donem donem boyle olur. Sutlu neskafe yaninada bir dilim furambogazli pasta degme keyfine hayatin: )))

Tam size cevap yazcaktım esım elimden tel kaptı.bu sorumu okudu neyin var dedi bu ne kedicik dedi.çok utandm ya.dertler derya oldu resmen

Murat kekili, bu aksam olurumu dinle iyi geliyor: )) ha buarada once gel benim kafaya sik. Daha sonra kendi kafana sikki daha iyi haber malzemesi olalim. Sikma canini herkeste donem donem boyle olur. Sutlu neskafe yaninada bir dilim furambogazli pasta degme keyfine hayatin: )))

Artık bunları da istemiyoom

Bakın
REZdD1.jpg
Anaaa harbidende çük var orda ya.

kızlar bende tam böyleyim ama bir yeğenım var 5 yasında yemın ederım depresyon falan bırakmıyor

Benim Uzaklara Gidesim Gelir.. Tek başıma sessiz sakin kimsenin yüzünü görmek istemem... O Anlarda Anlarım ki Halam Geldi :D Halam Gider Gene Sıkıntı Evde Yalnızım Bi Arkim Bile yok :( Varda Calısıyorlar... Mahallede Yaşıtım Yok Hepsi Kocakadınlar :( torun Torba Sahipleri.. Eşimin Ümüğünü Sıkmak İstiyorum Aslında... Arada Kafasını duvara VurmK oda yalnızkaldım için olsa gerek :))

Back
X