- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Bunalimdaydim Yabancı filmlerdeki gibi eve girince dolabı açıp kutu kolayı alıp yatağa sırt üstü atlayacaktım ki benim odaya yere Erişte sermişler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedr ise yariyor psikolog bi iki cumle sonra neyin oldugunu sana anlatıyorkedicik buldum seni : ) canım hani "hiçbir şey yok" diyoruz yaa kendimizi kandırıyoruz.. inan her sıkıntının bir nedeni var aslında.. bir psikologla görüşsen belki daha iyi olur.. başlangıç veya ileri depresyonda olabilirsin..
Premenstruel sendrom ??Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var
Hatta suan kafama sıkasım var.
![]()
Murat kekili, bu aksam olurumu dinle iyi geliyor: )) ha buarada once gel benim kafaya sik. Daha sonra kendi kafana sikki daha iyi haber malzemesi olalim. Sikma canini herkeste donem donem boyle olur. Sutlu neskafe yaninada bir dilim furambogazli pasta degme keyfine hayatin: )))Neolduğunu bilmiyorum.içim de bir sıkıntı var.Hiçbişeyden zevk almıyorum.artık canım çikolata da istemiyor.uzanmak uyumak istiyorum hep.Herhangi bir olay da yok.
Neoluyor bana.acılı müzik acıp aglayasm var
Hatta suan kafama sıkasım var.
![]()
Murat kekili, bu aksam olurumu dinle iyi geliyor: )) ha buarada once gel benim kafaya sik. Daha sonra kendi kafana sikki daha iyi haber malzemesi olalim. Sikma canini herkeste donem donem boyle olur. Sutlu neskafe yaninada bir dilim furambogazli pasta degme keyfine hayatin: )))
Anaaa harbidende çük var orda ya.
Bunalimdaydim Yabancı filmlerdeki gibi eve girince dolabı açıp kutu kolayı alıp yatağa sırt üstü atlayacaktım ki benim odaya yere Erişte sermişler
kızlar bende tam böyleyim ama bir yeğenım var 5 yasında yemın ederım depresyon falan bırakmıyor
Keşke benim de suan bi kedim olsa
Senin durum baya ciddi ya: (( hayatin tadi tuzu kalmadiki artik. Sende haklisin be arkadas. O zaman gel yanimada dertleselim: ))Artık bunları da istemiyoom
Ben her müzikte oynardm ama simdi istemymEn hareketlisinden bi müzik aç dans etHuuuu beybiiii
![]()
Evet vahm tamam gelSenin durum baya ciddi ya: (( hayatin tadi tuzu kalmadiki artik. Sende haklisin be arkadas. O zaman gel yanimada dertleselim: ))