Bir Derdim var arkadaşlar :(

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Merhaba Herkese,

Beni burda az çok tanıyanlarınız var.Bi ara çok aktif canlı heycanlı bir üyeyken şimdilerde ölü balık gibiyim.Gebe kalamayanlar klübüne de üyeyim aynı zamanda.Belki de takım lideri bile olabilirimBu gereksiz detaydan sonra konuya geliyorum.

4.sene gireceğiz evliliğimizde.eşimle aramız iyidir kişisel bi kavga gürültümüz yok evde.sarılırız, sırnaşırız,şakalaşırız eğlenceli bi çiftiz normalde.Ama kısa bi süre içinde Eşimin işinde sıkıntılar cıktı.bugün düzelir yarın hallolur derken işten cıkardılar.aynı zamanda da çocuk istiyoruz çoğunlukla ben istiyorum. eşim işsel konudan dolayı ,olaya biraz daha kısmet gözüyle bakıyor.Korunmuyor tabiki.Asıl olay Bizim akrabalardan birinin sana devlet işi ayarlıycam demesiyle işler karıştı..Adama ben internetten iş başvuruları yapıyorum. Gelin görüşelim diye aranıyor ve ben başka yerle anlaştım diyip teli kapatıyor. Deliriyorum adeta..Ben çalışıyorum. sabah 6 da evden çıkıyorum. Akşam eve gidip yemek çay çorba yapıyorum. popomu yere koymam aksam 21.00 buluyor.arada bana yardım ediyor evi süpürüyor yemek yapıyor vs. ama adam sıkıntıdan patlasa da o devlet işini bekliyor.İşin ilginç tarafı eşimin aileside ses cıkarmıyor. Aksine kv kahvaltıya cagırıyor gel oglum diye. birlikte kahvaltı kahve fasılları vs..Benım maaşım iyi bi evi geçindirecek kadar yani süper ötesi değil ama Yinede geçim için ideal..evde kendı evimiz harç borç yok.Hatta empati yapıp başlarda eşimi hoş tuttum .maaş kartım ondadır herzaman. senın benım param olmasın alınganlık yapmasın diye.(bana sormadan para çekmez) Ama maddi olmasada manevi olarak canımı sıkıyor bu durum. E çocuğum olsun istiyorum. Bir yandan kv geçen gün 'gizsiz in çocugu olmuyormu' diye sordular bana demezmi.. cinnet geldii.Kendi çocugunun farkında değil..

Bi yandan çocuk için işten izin alıyorum.rahim filmi çektireyim vs. diye. eşimde sen çektir dedi.sende sperm ver dedim. benimle ne alakası var ya sen çektir diyor. birazda laf anlamaz yani. öff valla arkadaslar çok daralmış durumdayım.Kime nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.'İşten cıkıyım paşa paşa bi işe girip bakacak mecbur 'diyorum.ama kendi sigortam senelerdir işliyor kendime yazık etmek istemiyorum.maaşta iyi.bilemiyorum ,bana akıl verin gerçekten çok bunaldım.çocuktan bile vazgecme evresindeyim ama bi yanımda vazgeçemiyor.gebe kalmak isteyenler beni çok iyi anlayacaktır.Akıl akıldan üstündür bana bi el atın

Hepinize kocaman sevgiler,akıl veren yorum yazan elleriniz dert görmesin bacılarım

Esınızden maaş kartınızı alıyorsunuz. Ve artık sorumlulugu paylasmasını saglıyorsunuz.
Sankı ıs ayarlanmıs da baslayacagı gunu beklıyor. Tut kı olmadı bu ıs? Ne olacak? En ıyı ıs calısırken bulunur. Bu sayede yan gelıp yatmaz eve uc bes kurus gırer..

Canım öncelikle rabbim gönlüne göre versin...
Eşinden maaş kartını al canim işe girmesi konusunda tepkini koy...
Çocuk konusuna gelince ben eşime sprem testi için 2 yıl yalvardım paşa paşa verecek başka çaresi yok

İşten çıkma ama bence o akraban tekrar eşini arasın senin iş olmayacak desin ama arka planda yine uğraşsın. Eğer olursa eşin işe başlar. Özelde bile çalışsa işten çıkar.

Öncelikle eşin işe başlamadan, başladığı işte 1 yılı devirmeden asla ama asla cocuk yapmamalısın.
He aile bakanı değilim tabi ki ama benim şahsi fikrim bu yönde. Bu durum çok saçma. ve akılsızca olur..
Hamile kalınca belki çalışamayacaksın? zor bir gebelik geçireceksin ? hayat her zaman mükemmel değil.. Allah korusun durumunuz kötüleşebilir , her ihtimali düşünüp hareket etmeniz gerek. Bir şey yaparken en kötüsünü düşünmek gibi.

Eşinizde ki rahatlıkta ultra ultra boyuta taşınmış maşallah.. En sinir olduğum erkek tipi. Madem çalışmıyor siz gelene kadar ev işlerini yapsın, yemek yapsın işten geldiğinizde hazır sofraya oturun. Annesi ile gün yapacağına biraz da evini karısını düşünsün.
Çok sinirlendim şuan da .

Al karşına ciddi ciddi konuş, bu durumdan sıkıldığını, bir an önce işe girmesi gerektiğini..
Ayrıca sen tüm kontrollerini yaptırıyorsun, eşin neden benimle ne alakası var diye cevap veriyor.
Ben olsam ağzının orta yerine rugan terlik ile yapıştırrım; ne demek o ben normalim sen kısırsın sorunlusun der gibi. Pes

Ha şunu da ekleyeyim, 30 yaşındayım; önce ki evliliğimde de çalışıyordum; şimdi ki evliliğimde de .
Eşim ister çalışsın ister çalışmasın, maaş kartının eş'e verilmesi kadar saçma bir şey ne gördüm, ne duydum vallah. Hayatta vermem, asla vermem ne münasebet. İstediği kadar darılabilir, darılmak istemiyorsa girsin işe çalışsın ben sabah 9 akşam 6 çalışacağım ve kartımı ' al kocişkomcomm kartım sende kalsın ' hadi yaaa

Son düzenleme:
Ha bu arada eşin sperm versin tabii ki!!!

Ise girmek icin cabasi yok. Evde olmasina ragmen yemek dahi yapmiyor. Cocuk icin ugrasmayi gectim sorun varsa kendinde olma olasiligi asla yok (cünkü o erkek adam!). Ben sinirden cildirmistim bile.

Öncelikle bence bebek planini erteleyin ve maas kartinizi alin.

Benim esimde 9 ay issizdi maasimda cok iyi ama (cünkü TRden Avrupaya geldi) 1,5 aydir calisiyor henüz yeni biraktik korunmayi. Kartimida vermedim gerektiginde verdim hicte sorun olmadi aramizda. Sagolsun evi silip süpürüp hergün yemek yapti simdi yine ayni devam yemekte dönüsümlü yapiyoruz.

Devlet memurluğunun ne zaman belli olacağı veya ne zamana kadar bu işi bejliyeceğini sorup tam bir gün almaya çalış. Çocuk konusunda senin rahiminde bir sıkıntı yoksa gitmişsin madem baktırmaya onun gitmesi gerektiğini anlat. Senden habersiz para çekniyorsa ve aşırı harcaması yoksa ver kartımı daha büyük tartışma çıkarabilir.

asla işinizi bırakmayın aslaa..
hayatın nerede ne gtireceğinin bir garantisi yok..
kaldı ki bu zman içinde.

bebek için ise yaşınızı bilmiyorum ama 40 a ulaşmadıysa acele etmeyin zaten zamana bırakın..
şu iş ve eş durumunuza odaklanın en ilk..
bir de maaş kartınızı neden ona verdiniz ki..
o sizin emeğiniz üstünüze düşen neyse yaparsınız zaten..
rahatlığa alıştırmayın hele ki erkek milletini ammmann

Evde yatan kadına da erkeğe de maaş kartı vermek saçma. Alınıyorsa işe girsin. İkincisi siz kısır mısınız bana ne yeaa modunda. Bir problem varsa kaldırsın totoyu araştırsın. Olur mu ama o erkek mükemmeldir. Üçüncüsü evdeyse yemeğe, temizliğe bakmak zorunda. İşte çalışıp eve gelip hizmetçilik etmeyin. Rahata alışmış.

Canım bende gebe kalmak için iş aramadım kafam rahat olsun diye ama evde olmak daha kötü inan bana, iş yerinden çıkman iyi gelmeyecek sana sürekli kafanda kuracaksın düşüneceksin neden olmuyor diye...eşinle ciddi ciddi konuş tamam iş bulana kadar benim maaşımla idare ederiz ama artık bende yoruldum maddi manevi sonuçta iki maaşın getirdiği hayat standartıyla tek maaşın ki bir değil.. Çocuk için ayrıca birikim filan lazım

Eşinize benim içim şişti siz iyi dayanmışşınız. Çocuk yapmayın ve bir an evvel iş bulmasını teşvik edin

Pire icin yorgan yakmayin. Yani isinizden cikmayin. Dunyanin binbir turlu hali var. Su zamanda millet diye kivraniyor.

Esiniz hayatin ciddiyetinin pek farkinda degil gibi. Ozelde baslasin. Devlet denk gelirse oraya gecer. Nedir bu rahatlik yani? Biz ne sozler duyduk akrabalardan oraya sokucam buraya aldiricam %95 fasa fiso onlar. Siz rahatını biraz kaçırın. Yoksa zor.

Çocuk konusunda dr a beraber gittiğimizde bana hsg çektirirken sen de sperm verceksin ded eşime. Öyle yapın dr dan duysun. Çoğu sorun erkekte olabiliyor kadınlar acı çekip dr dr gezdikten sonra zaman kaybettikten sonra erkeğe bakılıyor. Bu arada annesine de bizzat cevabı verin. Oğlunun bakılması gerekiyor anne ama baktırmıyor deyin. Hiç öyle bu özelimiz mahremimiz aramızda söylemeyeyim demeyin. Benim eşim sır küpü gibidir annesiyle çok şey paylaşmaz. Söylenmesi gerekenleri bile söyleyen insan değildir. Gecen gün baktım hsg çekindiğim gün söylemiş. Kendi test verdiğini söylemiş. Çok şaşırdım. Bizim de beş yıl oldu. Anneler soruyor bunlar da söylüyorlar.

Evinizin kira olmaması en büyük şansınız. Ailenin de katkısı olduysa o rahatlıkla oturuyorlardır. Sabredin ama eşinizle de konuşun. Boş gezme güven olmaz garanti değil bu sefer akrabaya kızarsın. Sen bir yere gir olursa çıkarsın deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…