Bir Derdim var arkadaşlar :(

Madem çalışmıyor ana ev işlerini yapsın siz de ufak tefek yardim edersiniz. Maaş kartinizi da alın eşinizden. Kadın da olsa erkekte olsa maaş kartı vermek çok saçma. Esiniz tembelli ediyor. Belediye de isi girmek kolay mı öyle

Eşinin zihniyetini hiç begenmedşö. Hem cocuk konusunda hem de çalışma konusunda.
Tamam işten çıkarılmış, tercihi degil ama hem iş aramıyor hem de çalışan,taraf sensin ve buna ragmen bir de işten gelip yemek yapman bence hiç de mantıklı degil. Mesela benim eşin çalışıyor, ben evdeyim ve eve ait olan yemek, temizlik vs her şey bana aittir. Bunun istisnaları elbette oluyor, yeri gelir süprürür de yemek de yapar. Ama yazdığına göre yemekler vs gibi belli başlı şeyler de sana ait.
Cocuk konusuna gelince kv densizlik edip bir problem varsa da bunu sadece sende görüyor. Ogluşuna kunduramıyor. Hadi o dış kapının dış mandalı. Ama gördüğüm kadarıyla eşin de bu zihniyette. Zaten pek de hevesli degilmiş.
Hani bakınca çok ciddi sorunlar yok gibi ama var aslında.

Merhaba Herkese,

Beni burda az çok tanıyanlarınız var.Bi ara çok aktif canlı heycanlı bir üyeyken şimdilerde ölü balık gibiyim.Gebe kalamayanlar klübüne de üyeyim aynı zamanda.Belki de takım lideri bile olabilirim:işsiz:Bu gereksiz detaydan sonra konuya geliyorum.

4.sene gireceğiz evliliğimizde.eşimle aramız iyidir kişisel bi kavga gürültümüz yok evde.sarılırız, sırnaşırız,şakalaşırız eğlenceli bi çiftiz normalde.Ama kısa bi süre içinde Eşimin işinde sıkıntılar cıktı.bugün düzelir yarın hallolur derken işten cıkardılar.aynı zamanda da çocuk istiyoruz çoğunlukla ben istiyorum. eşim işsel konudan dolayı ,olaya biraz daha kısmet gözüyle bakıyor.Korunmuyor tabiki.Asıl olay Bizim akrabalardan birinin sana devlet işi ayarlıycam demesiyle işler karıştı..Adama ben internetten iş başvuruları yapıyorum. Gelin görüşelim diye aranıyor ve ben başka yerle anlaştım diyip teli kapatıyor. Deliriyorum adeta..Ben çalışıyorum. sabah 6 da evden çıkıyorum. Akşam eve gidip yemek çay çorba yapıyorum. popomu yere koymam aksam 21.00 buluyor.arada bana yardım ediyor evi süpürüyor yemek yapıyor vs. ama adam sıkıntıdan patlasa da o devlet işini bekliyor.İşin ilginç tarafı eşimin aileside ses cıkarmıyor. Aksine kv kahvaltıya cagırıyor gel oglum diye. birlikte kahvaltı kahve fasılları vs..Benım maaşım iyi bi evi geçindirecek kadar yani süper ötesi değil ama Yinede geçim için ideal..evde kendı evimiz harç borç yok.Hatta empati yapıp başlarda eşimi hoş tuttum .maaş kartım ondadır herzaman. senın benım param olmasın alınganlık yapmasın diye.(bana sormadan para çekmez) Ama maddi olmasada manevi olarak canımı sıkıyor bu durum. E çocuğum olsun istiyorum. Bir yandan kv geçen gün 'gizsiz in çocugu olmuyormu' diye sordular bana demezmi.. cinnet geldii.Kendi çocugunun farkında değil..

Bi yandan çocuk için işten izin alıyorum.rahim filmi çektireyim vs. diye. eşimde sen çektir dedi.sende sperm ver dedim. benimle ne alakası var ya sen çektir diyor. birazda laf anlamaz yani. öff valla arkadaslar çok daralmış durumdayım.Kime nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.'İşten cıkıyım paşa paşa bi işe girip bakacak mecbur 'diyorum.ama kendi sigortam senelerdir işliyor kendime yazık etmek istemiyorum.maaşta iyi.bilemiyorum ,bana akıl verin gerçekten çok bunaldım.çocuktan bile vazgecme evresindeyim ama bi yanımda vazgeçemiyor.gebe kalmak isteyenler beni çok iyi anlayacaktır.Akıl akıldan üstündür bana bi el atın :cry:

Hepinize kocaman sevgiler,akıl veren yorum yazan elleriniz dert görmesin bacılarım:KK200:
Bildiğimbisey varsa evde yayılmaya alışan erkek bir daha zor çalışır, kartını al rahim filmi, genetik testler, pıhtılaşma testi, hepsini en iyi yerde yaptır o da parasiz otursun bakalım biraz daha annesiyle, allah yardımcın olsun

Böyle erkeklere nasıl tahammül ediyorsunuz yahu ?
Tüm gün evde yemek bile yapmıyor mu ? Onu geçtim bari kayınvalide yapıp göndersin oğlundan utanıp..
Eşim benden 1 saat önce eve geliyor işten. her gün yemeğim hazır.. en kötü salata falan yapar koyar ben gelene kadar..
Eşiniz çok irrite edici.. buz gibi soğurdum ben olsam.. boşanmaya kadar yolu var bu sorumsuzluğun duyarsızlığın siz çocuk diyorsunuz..

Ablacım öncelikle sakın ha sakın işten çıkma,
papaza kızıp oruç bozulmaz,
maaş kartını da eşinden geri al.
Beyfendi kendini eksik hissetmek istemiyorsa işe girsin, çalışsın, tam hissetsin,
elini tutan mı var?
Benim eşim emekli ama iki ayrı eğitim kurumunda öğretmenliğe devam ediyor ayrıca özel ders veriyor.Yaşı da 54.

Bugün eve benden erken geldi,
ben 19:00'da eve geldiğimde akşamdan ıslattığım nohutu, buzluktan indirdiğim etle birlikte pişirmiş yanına da bardağa ölçtüğüm bulgurdan pilav yapmış.
İçeri girip,üstümü çıkardım, ellerimi yıkadım, turşu çıkarıp birlikte sofraya oturduk.
Ben sofrayı toplarken eşim çay demledi.
Kısacası işten yorgun argın gelip,
bütün gün evde dinlenen kocaya hizmet etme.

Eşine de devlet işi olana kadar özel sektörde çalışmasının daha doğru olacağını anlat.
Son olarak çocuk konusunu en az 1 sene ertele.

Maaş kartını eşinden al ve eşine g... nü kaldırıp işe girmesini soyleyın.Bu streste tabı çocuk olmazSabredın.Ama adamın calısmaya nıyetı yok gıbı.

Sadece şuna yorum yapmak istiyorum, acaba ben yanlış mı biliyorum bebek için testlerde mantıklı olan önce erkekle ilgili sperm testini falan yaptırmak ve o tarafta her şey yolundaysa kadınla ilgili testlere geçmek diye hatırlıyorum. Çünkü özellikle rahim testi bazı kadınlar için aci verici olabiliyormuş ayrica kadından istenen testler daha maliyetli.

Belki onnula alakalı sperm dna hasarına baktırın öncelikle kaan aydos bu konuda süper 2 akabam 8 ve 9 yıl sonra çocuk sahibi oldu ikiz birinin 2.çocugu ikiz oldu allah sizede nasıp etsin ankaraaydı b udr en son kesinlikle arastırın allah tevafuk etmistir belki

Back
X