Bir derdim var bakarmısınız..

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Kucukken ilkokul ogretmenımden sıddet gördüm. Saatleri ogrenıyor dük yelkovan akrep vs. Tahtaya kaldırdı bende yapamadım diye hem azarladı hemde vurdu bana herkesin ıcınde. Suan 27 yasındayım duvar saati ne baktığım zaman saatin kac oldugunu cozemıyorm. Normal cep telefonundaki saatı cok rahat soluyeblıyorm ama duvar saatını söyleyemiyorum.. Üniversite mezunuyum. Bir cok kıtap okudum kendımı gelıstırdım ama basit bı saati söyleyemiyorum. Koluma kol saati taktığım zaman saat kac diye sorarlar diye mahsustan saatim bozuk diyorum.. Napmalıyım bı ara calıstım dersime ama olmuyor cok karısık geliyor bana.

Öğretmenin azarlamasına ve vurmasına çok üzüldüm.
Saat konusunda bir bilgim yok.

Kucukken ilkokul ogretmenımden sıddet gördüm. Saatleri ogrenıyor dük yelkovan akrep vs. Tahtaya kaldırdı bende yapamadım diye hem azarladı hemde vurdu bana herkesin ıcınde. Suan 27 yasındayım duvar saati ne baktığım zaman saatin kac oldugunu cozemıyorm. Normal cep telefonundaki saatı cok rahat soluyeblıyorm ama duvar saatını söyleyemiyorum.. Üniversite mezunuyum. Bir cok kıtap okudum kendımı gelıstırdım ama basit bı saati söyleyemiyorum. Koluma kol saati taktığım zaman saat kac diye sorarlar diye mahsustan saatim bozuk diyorum.. Napmalıyım bı ara calıstım dersime ama olmuyor cok karısık geliyor bana.
Saata baktığında yaşadıklarını mı hatırlıyorsun

Saate baktığım da saatin kac oldugunu anlayamadgmda dırek yasadm sey aklıma geliyor. Aslında emınım kı cok basit ama gerı zekalı da dglm nedense zor geliyor
Zihnine işlemiş demek aslında kolay internetten aç çalış ama zihninde uer ettiği içinde öğrenemiyor olabilşrai

Bana da vururdu ha bire salak işin garip yanı ben o hocamı ona rağmen çok severdim annemde salak mısın sen hocan seni hiç sevmiyor hep şikayet ediyor sen hala sülüman da sülüman hoca diyorsun derdi :D saati niye geçi öğrendim bende bilmiyorum bak şimdi aklıma geldi ciddi ciddi lise döneminde öğrendim o zaman aile dostumuz vardı özel ders veriyorlardı o sırada onlar öğretti sağolsunlar :D ama hep tembel bir öğrenciydim çok ilgisizdim öğrenmeye karşı. Sende öğretecek birini bulabilirsin bence

Maalesef travma yaratmış sizde. beyin öğrenmeyi reddetmiş. üzerine gidin bence. Bir yakınınızdan destek alarak öğrenin. O şiddet anını unutmak içinde mutlaka bir uzman desteği alın derim.

Hahahaha boşver ya, benim travmam yok,ben de anlamıyorum.
Hatta sağımı solumu bile bilmiyorum, sağ denince otomatik olarak yazı yazdığım elimi sıkıyorum. Asla bir adres tarifini tek sormada anlayamam, navigasyonum açıkken bile kaybolurum.
Ama hiç dert etmedim,buna rağmen tek başıma seyehat ediyorum her yeri:)
Ne olacak yani, dünyanın sonu mu??? Bu devirde duvar saati mi kaldı, al bir akıllı saat, her an gözün onda olsun:)

ben de okuyamıyorum kol saatlerini şak diye , hatta bazı insanların kol saatlerinde rakam yok nokta çubuk falan var ben 10 dakika saati incelerim o durumda :D bence bu durumun ayrı bir adı olmalı tıpta.

Back
X