bir derdim var :( fikirlerinize ihtiyacım var..

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
merhaba kızlar iyi akşamlar
aranızda öğrenci olup çalışanlar var mı acaba ben bir işe girdim haftada 3-4 gün günde 8 saat çalışma var günlük 100 tl açıkçası paraya çok ihtiyacım yok ama deneyim olur diye girdim.ama şimdide düşünüyorum ağır mı gelir acaba yapamaz mıyım ? arkadaşlarımla gezmeye sosyalleşmeye vakit kalmaz mı diye? aramızda var mı okurken çalışan aynı zamanda arkadaşlarına vakit ayırabilen :(

Günlük 100 tl mi:53::53::53: vay beee:53: çok iyiymiş. Paraya ihtiyacın varsa çalış. Zaten 3-4 günmüş. İdare edebilirsin. En azından dene.

Bence çalış, paraya ihtiyacın var ya da yok diye düşünme.
Senin için tecrübe olur. Elbet sosyalleşmek arkadaş ortamları için de fırsat bulunur.
Haftada 300-400 TL almak da çok güzel bir tutar bir öğrenci için.

8 saat ve günlük 100 TL. :53: Çok çok iyi kaçırma derim. Paraya ihtiyacı olan biri ihtiyacı varken sosyalleşmeyi dert etmemeli. Parasız sosyallikte bir yere kadar.

bence paraya ihtiyacın yoksa çalışma çünkü ilerde çalışmak için önüne sunulmuş uppp uzun bir yol var.Gez dolaş kendi tabirinle sosyalleş..bu günler geri gelmez

Günlük 100 tl:53: hemde 3-4 gün 8 saat
Yapacağın iş nedir? merak ettim.
Ben okurken çalıştım. 5 saat hiç oturmadan kapı kapı dolaşıp dişmacunu ve fırçası satıyordum.
Ben haftada 150 alıyordum. Her akşam gidiyordum. hafta sonu dahil.
Enteresanmış. İhtiyacın varsa çalış yoksa hiç gerek yok bence.
Ama 3-4 gün çokta değil zorlanaıp zorlanmayacağın yapacaın işe göre değişir.

aranızda öğrenci olup çalışanlar var mı acaba ben bir işe girdim haftada 3-4 gün günde 8 saat çalışma var günlük 100 tl açıkçası paraya çok ihtiyacım yok ama deneyim olur diye girdim.ama şimdide düşünüyorum ağır mı gelir acaba yapamaz mıyım ? arkadaşlarımla gezmeye sosyalleşmeye vakit kalmaz mı diye? aramızda var mı okurken çalışan aynı zamanda arkadaşlarına vakit ayırabilen :(

Alla alla öğrenci birine haftanın birkaç günü ne iş yaptırırlar o paraya. Ya tanıtım ya anketörlük ama günlüklerini bilmiyorum olabilir de tabi.
Haftanın birkaç günüyse ve ders programın zorlamayacaksa deneyebilirsin.arkadaşlarınla yaşayacağın sosyallikten daha çok sosyalleşirsin. Farklı bir boyuta bakarsın senin için iyi olabilir.

Anladığım kadarıyla bir ajansa kayıt yaptırdın, giyim markalarının vs katalog çekimlerini yapacaksın... Öğrenciye bu parayı ancak böyle bir işte veriyorlar benim bildiğim...

Ben de hem okuyup hem çalışıyorum, hatta ptesi yeni bir işe başlayacağım ve ctesi-pazar tatil, haftaiçi de çalışma saatlerim 09-18...Çok da sosyal biri olmadığımdan benim için çok çok uygun...

Benim de çok ihtiyacım yok çalışmaya ama oyalanmak, meşgul olmak, fayda sağlamak güzel bir duygu:34:

Anladığım kadarıyla bir ajansa kayıt yaptırdın, giyim markalarının vs katalog çekimlerini yapacaksın... Öğrenciye bu parayı ancak böyle bir işte veriyorlar benim bildiğim...

Ben de hem okuyup hem çalışıyorum, hatta ptesi yeni bir işe başlayacağım ve ctesi-pazar tatil, haftaiçi de çalışma saatlerim 09-18...Çok da sosyal biri olmadığımdan benim için çok çok uygun...

Benim de çok ihtiyacım yok çalışmaya ama oyalanmak, meşgul olmak, fayda sağlamak güzel bir duygu:34:

aynen öyle :D nası söylesem diye düşünmüştüm ama siz söylemişsiniz :)

Günlük 100 tl mi:53::53::53: vay beee:53: çok iyiymiş. Paraya ihtiyacın varsa çalış. Zaten 3-4 günmüş. İdare edebilirsin. En azından dene.
teşekkürler canım evet deniyim en iyisi :)
Bence çalış, paraya ihtiyacın var ya da yok diye düşünme.
Senin için tecrübe olur. Elbet sosyalleşmek arkadaş ortamları için de fırsat bulunur.
Haftada 300-400 TL almak da çok güzel bir tutar bir öğrenci için.
inş ortam için fırsat bulunur öğrenciliğimi yaşayamamktan korkuyorum
Neresi orası bana da söyler misin? :D
Çok iyi bence.
4 gün gitsen ayda 1600 lira yapar
ajans işi canım
Günde 100 tl mi orası neresi öyle ya çok merak ettim :34:
ajans canım
süpermiş vallahi hiç düşünme derim:)))
teşekkürler canım
8 saat ve günlük 100 TL. :53: Çok çok iyi kaçırma derim. Paraya ihtiyacı olan biri ihtiyacı varken sosyalleşmeyi dert etmemeli. Parasız sosyallikte bir yere kadar.
paraya ihtiyacım yok ama parasız sosyalleşilmiyo o konuda haklısın
Ben hem okuyorum hemde calisiyorum.
Sosyalaktivelerimde coktur,
biraz daha ders calismam lazim ama,
onada useniyorum :1:
benimde ders çalışmam lazım normalddede üşeniyorum bide işe grince iyice üşenirimde dersleri bırakırım diye korkuyorum
bence paraya ihtiyacın yoksa çalışma çünkü ilerde çalışmak için önüne sunulmuş uppp uzun bir yol var.Gez dolaş kendi tabirinle sosyalleş..bu günler geri gelmez
teşekkürler arkadaşım fikrin için :)
para olmadan ne sosyalleşmesi hayatım çalış at bi köşeye yaz geliyor sosyalleşirsin daha :)
evet doğru sağol canım cesaret verdin :)
Günlük 100 tl:53: hemde 3-4 gün 8 saat
Yapacağın iş nedir? merak ettim.
Ben okurken çalıştım. 5 saat hiç oturmadan kapı kapı dolaşıp dişmacunu ve fırçası satıyordum.
Ben haftada 150 alıyordum. Her akşam gidiyordum. hafta sonu dahil.
Enteresanmış. İhtiyacın varsa çalış yoksa hiç gerek yok bence.
Ama 3-4 gün çokta değil zorlanaıp zorlanmayacağın yapacaın işe göre değişir.
ajans işi canım sahada çalışılcak soğuk hava filan ama bakalım artık görücez inşallah
Orası neresiymiş bize de söylesene :1:
1 günlük ücret 100 tl :8:
ajans işi canım
benım gunlugum 60 lıra fılan sanırım :S
ne desem bilemedim :) garantili bir iştir bu öyle değil en ufak hatada yerimize geçicek 10 larca kız var :)
Alla alla öğrenci birine haftanın birkaç günü ne iş yaptırırlar o paraya. Ya tanıtım ya anketörlük ama günlüklerini bilmiyorum olabilir de tabi.
Haftanın birkaç günüyse ve ders programın zorlamayacaksa deneyebilirsin.arkadaşlarınla yaşayacağın sosyallikten daha çok sosyalleşirsin. Farklı bir boyuta bakarsın senin için iyi olabilir.
ajans işi canım evet teşekkürler cevap için

aynen öyle :D nası söylesem diye düşünmüştüm ama siz söylemişsiniz :)

olmadı bu iş çok üzgünüm kızlar :'( seçilen kızları gördüm hepsi boya küpü ve çirkinler :'( bize seçimlere girmeden önce uzun boy renkli göz filan dediler bende ona dayanarak gittim ama kızların hiçbiri öyle değildi üstelik bende makyaj yapan bi insanım ama onlar abartı istiyomuş :'( biz de yorum olarak onlar çalışcak insan değilde gösteri yapcak kız arıyolarmış dedik ama tabi çok üzgünüm bu paraya başka iş bulamam heralde :'(

Back
X