• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var oda aldatılmak

çocuğunda yokken sakın geri dönme.
38 yaşında,kendiyle akran oğlu olan bir kadınla münasebet kuran adamda ne namus vardır ne ahlak ne de saygı.
yazdığına göre evlendiğinizde sen 21,eşin 22 yaşındaymış.
22 yaşında bir erkekle evlenmek zaten başlı başına hata zira en deli çağlardır erkeklerde.malum geç olgunlaşıyorlar.
neyse..olan olmuş ama telafisi zor değil.
çocuğunuzda yokken böyle ahlak yoksunu bir adama geri dönem sakın.
sen şimdi dönersen zararı sadece kendine olmaz...
ilerde dünyaya getireceğin çocuklarada kötülük yapmış olursun,
böyle bir adamı baba olarak hangi evlat görmek ister?

çekirge bir sıçrar iki sıçrarmış..

kadın hep daldan dala yakalanmayacağını mı sandı.. er ya da geç eşi de öğrenecek. bu yapılan yanına kalmaz.

ayrıca çok afedersiniz açık olacak ama bir söz var poposuna güvenmeyen.... altına girmez:19::19::19:

Allah ıslah etsin.

Dönme kızım huylu huyundan vazgeçmez. kendi yolunu çiz.
Barışırsın yarın öbür gün çoluk çocuğa karışırsın yine aynısını yapar eder bu sefer daha beter düşünürsün ne olacak diye.
Allah yardımcın olsun.
O kadını da ıslah etsin.
Senin yerinde olsam o kadının da eşine bildiririm eşiniz böyle böyle diye.
Ayıp yahu evli kadınsın ne işin var komşunun kocasıyla hemde kendinden kaç yaş küçük.
Eşine de yazıklar olsun 23 yaşında gül gibi karısı var elalemin 38 yaşında çocuklu karısına bakıyor.
Anlamıyorum bu erkekleri hiç hemde.

kadın alımlı güzel bi kadın mı merak ettim
genelde kadın güzel olunca erkekler direk samimi bi sohbete girmeye çalışıyolar evli olsalar da çevremde de çok duydum
eşinizle muhabbeti var nasıldı onunla
siz şüpheleniyodum diyodunuz sizi şüpheye düşüren şey neydi

çocuğunda yokken sakın geri dönme.
38 yaşında,kendiyle akran oğlu olan bir kadınla münasebet kuran adamda ne namus vardır ne ahlak ne de saygı.
yazdığına göre evlendiğinizde sen 21,eşin 22 yaşındaymış.
22 yaşında bir erkekle evlenmek zaten başlı başına hata zira en deli çağlardır erkeklerde.malum geç olgunlaşıyorlar.
neyse..olan olmuş ama telafisi zor değil.
çocuğunuzda yokken böyle ahlak yoksunu bir adama geri dönem sakın.
sen şimdi dönersen zararı sadece kendine olmaz...
ilerde dünyaya getireceğin çocuklarada kötülük yapmış olursun,
böyle bir adamı baba olarak hangi evlat görmek ister?

çok haklısınız zaten son zamanlarda iyice koparmıştı benden bağlarını ben hissediyordum ama elimde kanıtım olmadığı için hiç bişey yapamıyordum sadece zoruma giden yönü evime giren çıkan bi kadınla münasebet kurması ve kendimi aptal yerine koydurmam arkamdan neler neler demişlerdir bana gelince namus ahkamı kesiyordu evden dışarı dahi çıkarmıyordu Allah bildiği gibi yapsın yarabbime sığındım kararımı verdim geri dönmücem asla

kadın alımlı güzel bi kadın mı merak ettim
genelde kadın güzel olunca erkekler direk samimi bi sohbete girmeye çalışıyolar evli olsalar da çevremde de çok duydum
eşinizle muhabbeti var nasıldı onunla
siz şüpheleniyodum diyodunuz sizi şüpheye düşüren şey neydi

elimde fotoğrafı var gönderme imkanım olsa gönderirdim bildiğin çingene çingeneye bile kurban olsun rezilin önde gideni.eşimle birbirlerine karşı tutumları çok farklıydı ordan anladım eşimle abla kardeş muhabbeti yapıyorlardı yanımda ama ben anlıyordum

sakın dönme ne guzel aılende arkandaymıs ınan barıssanız bıle hiç bi zaman mutlu olamıcaksın aklından cıkmıcak bu ıgrenc olay

bence eli yüreğindedir o pis kadının, söyledi söylicek diye diken üstündedir, kursun içinden yesin bitirsin kendini , abla diye güvenmişsin , insan yediğin ekmekten içtiğin çaydan utanır , ÇOK ADİİİCE ! :20:

aynen eli yüreğinde kocasına söyleyecem diye çok korkuyormuş hazırlıklı yani söylememe elimden çayımı içti yemeğimi yedi allah sorsun haram zıkkım olsun yediği yemek soksun onu Alllah belasını veresice gidip öldüresim geliyor eşim aramızda gecen özel herşeyi paylaşmış onunla kadın gelip gidip bana inceden soruyordu ben anlıyordum ama bişey diyemiyordum çünkü kanıtım yoktu afedersiniz ama yatıp kalktığımı bile anlatmış bu kadar adi bi adam

bi uzmana danış bence bizim yönlendirmemiz doğru olmayabilir
söylemezsen de günaha ortak olur musun bilmem bu konuda bilgili insanlara danış bence
sonuçta bunlar hassas konular ne olacağı belli olmaz sonunda
ama karşı taraftaki adam nası biri
bunu duyunca eşine ve karısına zarar verebilecek bi tip mi
bi de adam katil filan olmasın bunlar yüzünden
benim kız kardeşimin arkadaşı vardı onun abisi de arkadaşıyla eşinin mesajlarını yakalamış sanırım adamı öldürmüş
bu sebepten hapiste şimdi hayatı karardı adamın

bi şey yapıpğ yapamayacağını bilemem ama ben bunu annemin arkadaşı hakim var zaten benim davamada o bakıcak ona sordum oda kesinlikle kocasına söylemen lazım yanına kar kalmasın böyle rezil kadınlar var hayatta ben ne davalara bakıyorum burda dedi ne yapacağımı bilemedim

bi şey yapıpğ yapamayacağını bilemem ama ben bunu annemin arkadaşı hakim var zaten benim davamada o bakıcak ona sordum oda kesinlikle kocasına söylemen lazım yanına kar kalmasın böyle rezil kadınlar var hayatta ben ne davalara bakıyorum burda dedi ne yapacağımı bilemedim

bi şekilde söyle o zaman ya adam da farkındadır belki de aldatıldığının
ayrıca bu kadın eminim sanal ortamda da aldatıyodur kocasını

Belki her erkek aldatir bilmiyoruz cok tartisilid bisey en azindam hepsi yakalanmaz sen zannediyomusunki senin icinde hersey eskisi gibi barissaniz unuturum demeyle unutulacak
Kocanla beraber sende kirlendinki seninde dusuncelerin bulandi
Bosan gitsin
Degmez

Yuh artık ya eşiniz kendisini aşmış. Birde utanmadan çiçek alıp geliyor. O çiçeği olmayan beyninde parçalasaydınız keşke.

Böyle bir adama dönmemelisin madem ailende arkanda asla geri dönme edepsizliğinin dibine vurmuş, yan komşu ile seni aldatan adamdan her şey beklenir.

benim sadece bunlar gördüğüm taraflar Allah bilir daha bilmediğim neler neler vardır zaten öyle insandan hayır beklemem bu saatten sonra bide üstelik severek evlendik çiçeği aldığım gibi çöpe attım utanmaz dedim kovmaktan daha beter ettim evden şimdi çok pişman olduğunu söylüyor ama iş işten geçti ok yaydan çıktı artık

Aynı şey tekerrür edecek.
Çocuk da olacak elin kolun bağlanacak.
Neyin kararsızlığını yaşıyorsun anlamadım o adamın yeminine neden inanıyorsun?
Onun için yemin etmek çok küçük bir şey.
Adamın vazgeçilmeyecek nesi var?
Ahlaksız bir insan işte şansını zorlama kurtul bundan.

Telefonla olabılır,senın olay patlamasaydı gıtseydı kendı gozuyle gorseydı,ama bilmeye hakkı var benim kocam ,yada erkek olsaydım karım yapsaydı bilenlerin söylemesını beklerdım.bilen bir yakınım olsaydı onuda silerdim,o kadar açık ve net
senin eşin nasıl bir insan bılmıyorum,sana zarar gelmeyecek sekılde bır yolla düşün ve yap,o pislik kadın daha kac kısının yuvasını yıkacak düşün

zarar görmeden anlatmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum adam bu seferde eşimle ters düşecek birbirlerine girecekler eşimde bana ters dönecek ortalık iyice karışcak ne yapacağımı nasıl halledeceğimi bilemedim

bi şekilde söyle o zaman ya adam da farkındadır belki de aldatıldığının
ayrıca bu kadın eminim sanal ortamda da aldatıyodur kocasını

zaten var sanal ortamda pislikleri ben duymuştum bi kere kendinden değil ama evlerimiz duvarları bir adamla msnden chatleşirken bassları fazla açmış ne konuştukları bizim eve kadar geliyordu hatta eşimede söylemiştim bu kadın pislik diye oda farkındayım demişti ama kendi düştü tuzağa bilen yok

Belki her erkek aldatir bilmiyoruz cok tartisilid bisey en azindam hepsi yakalanmaz sen zannediyomusunki senin icinde hersey eskisi gibi barissaniz unuturum demeyle unutulacak
Kocanla beraber sende kirlendinki seninde dusuncelerin bulandi
Bosan gitsin
Degmez

aynı yastığa bile baş koymaya tahammülüm kalmadı bırak onu yüzünü bile görünce tüylerim diken diken oluyor unutulmaz bunlar

zaten var sanal ortamda pislikleri ben duymuştum bi kere kendinden değil ama evlerimiz duvarları bir adamla msnden chatleşirken bassları fazla açmış ne konuştukları bizim eve kadar geliyordu hatta eşimede söylemiştim bu kadın pislik diye oda farkındayım demişti ama kendi düştü tuzağa bilen yok

ne biçim kadın bu ya
iğrendim resmen
eşin de ordan kadının ne mal olduğunu anlayıp kendi de faydalanmış maaşallah
bence hemen söyle kocasına çocukları da duysun
onları çok düşünse böyle şeyler yapmazdı bu pislik

mrb bayanlar 23 yaşında 2 senelik evli bi bayanım eşim ise 24 yaşında eşimle yan komşum beraberlermiş hemde kadın sık sık bizim eve girip çıkıyordu ama hiç birşeyden haberim yoktu kadın ise 38 yaşında askerde oğlu var bundan 10 gün önce eşimin cep tel. fatura dökümanına baktım o kadının numarasını gördüm sürekli gece gündüz aranmış msj atılmış vs. işler eşim ise beraber değiliz sadce abla kardeş muhabbeti yaptık diyor ve kendi ağzıyla itiraf etti dilekle görüşüyorum diye hiç ummazdım şimdi boşanma davası açtım babamın evindeyim kendisi çok pişman olduğunu söylüyor özür diliyor ama çok kırgınım gel birleşelim herşey eskisinden daha güzel olucak diyerek yeminler ediyor çocuğum yok şu anda kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.:50: ailem ise geri dönmemi hiç istemiyor bende eğerki birleşirsem ilerleyen zamanlarda aynı şeyin tekerrür edeceğinden korkuyorum

ennnn hassas olduğum konulardan biri bu..yorum yapmadan geçemem..
bende aldatıldım geçmiş yıllarda ne sıkıntılar yaşattı bu eşim olacak herif.telefonla tesadüf bulmuşlar birbirlerini yanlış numaradan olmuş sonra sesleri hoşlarına gitmiş..böyle başlamıştı ilk aldatılmam..boşansam gidecek yerim yok,iki oğlum var daha yeni yeni delikanlılığa geçiyorlar o zaman...
bu cep telefonları internet olduğu sürece eşler birbirini bol boool aldatır..3 yıl öncede bir komşu geldi evimizin karşısındaki eve..komşu demekte istemiyorum çünkü komşuluk etmiyorum..kadınla kocam birbirlerine çok bakışırlardı takip ederdim (hala ediyorum)..ben selam bile vermezdim anlamıştım o zaman..kadın illa benle komşuluk yapacak bunun için çok sırnaşırdı bana dışarıda diğer komşularla ayak üstü muhabbet ederken benimle konuşmaya çalışırdı..o kadına cevap vermezdim..bu kadın geçen sene görüştüğüm komşumuda alıp bayramda güya bayramlaşmaya geldi..eeee benle yakınlık kuracak,maksadı eşimle yakınlık kurmaktı. evime gidip gelerek..neyse..geldiler sözde bayramlaşmaya..evin içinde gözleri fıldır fıldır eşimi arıyor..bir ara eşim içeri girdi bu kadında bir heyecan bir heyecan..sesini yükselterek sanki eşimin dikkatini çekmek istermiş gibi konuşmaya başladı aralarada kahkaha serpiştirerek halbuki gülecek bir durumda yok ortada...o an tam anlamıyla emin oldum..bir kaç hafta sonra bana kahve içmeye geleceğini söylemiş ev sahibesine..kadın bana bunu iletti..bende cevap olarak ''ben o kadını tanımıyorum''dedim..ilk ve son gelişiydi o bayramda..kadının suratına bile bakmazdım yinede arsızlık yapardı..yüz verseydim o kadına evime gide gele eşim beni bu karıyla aldatacaktı,bende bilmeden çanak tutacaktım..3 şey gizlenemezmiş.1:zenginlik 2:yaşlılık 3:aşk

ne biçim kadın bu ya
iğrendim resmen
eşin de ordan kadının ne mal olduğunu anlayıp kendi de faydalanmış maaşallah
bence hemen söyle kocasına çocukları da duysun
onları çok düşünse böyle şeyler yapmazdı bu pislik

konuya nasıl giricem sağlıklı kararlar vermeye çalışıyorum tamam bende bilsin istiyorum ama mesele onu o ana getirip düzgün dille anlatabilmek

Back
X