ennnn hassas olduğum konulardan biri bu..yorum yapmadan geçemem..
bende aldatıldım geçmiş yıllarda ne sıkıntılar yaşattı bu eşim olacak herif.telefonla tesadüf bulmuşlar birbirlerini yanlış numaradan olmuş sonra sesleri hoşlarına gitmiş..böyle başlamıştı ilk aldatılmam..boşansam gidecek yerim yok,iki oğlum var daha yeni yeni delikanlılığa geçiyorlar o zaman...
bu cep telefonları internet olduğu sürece eşler birbirini bol boool aldatır..3 yıl öncede bir komşu geldi evimizin karşısındaki eve..komşu demekte istemiyorum çünkü komşuluk etmiyorum..kadınla kocam birbirlerine çok bakışırlardı takip ederdim (hala ediyorum)..ben selam bile vermezdim anlamıştım o zaman..kadın illa benle komşuluk yapacak bunun için çok sırnaşırdı bana dışarıda diğer komşularla ayak üstü muhabbet ederken benimle konuşmaya çalışırdı..o kadına cevap vermezdim..bu kadın geçen sene görüştüğüm komşumuda alıp bayramda güya bayramlaşmaya geldi..eeee benle yakınlık kuracak,maksadı eşimle yakınlık kurmaktı. evime gidip gelerek..neyse..geldiler sözde bayramlaşmaya..evin içinde gözleri fıldır fıldır eşimi arıyor..bir ara eşim içeri girdi bu kadında bir heyecan bir heyecan..sesini yükselterek sanki eşimin dikkatini çekmek istermiş gibi konuşmaya başladı aralarada kahkaha serpiştirerek halbuki gülecek bir durumda yok ortada...o an tam anlamıyla emin oldum..bir kaç hafta sonra bana kahve içmeye geleceğini söylemiş ev sahibesine..kadın bana bunu iletti..bende cevap olarak ''ben o kadını tanımıyorum''dedim..ilk ve son gelişiydi o bayramda..kadının suratına bile bakmazdım yinede arsızlık yapardı..yüz verseydim o kadına evime gide gele eşim beni bu karıyla aldatacaktı,bende bilmeden çanak tutacaktım..3 şey gizlenemezmiş.1:zenginlik 2:yaşlılık 3:aşk
bu eşimin sevgilisi olan kadında çok yüzsüzdü 2 sefer evden kovdum kadın yine geldi her geldiğinde açık saçık giyinirdi ve boy gösterisi yapardı benimle değil eşimle daha fazla konuşurdu kocam olacak adide onu dinlerdi kadın sürekli kendini överdi ve bu kadın evli ben güzelim herkes bana güzel olduğumu söylüyor diye benim eşimde evet güzelsin derdi evime gelir çayımı içer yemeğimi yerdi ve eşimden kadın 14 yaş büyük Allah belasını versin şaştım kaldım en çok gücümede aptal yerine konmam birbirlerine abla kardeş muhabbeti yapıyordu yanımda ben telefon dökümanına baktım kadının numarasıymış bilmiyordum bile eşim kendisi itiraf etti biz görüşüyoruz diye kadını hemen eve çağırdım buraya gel dedim geldi ve eli ayağaı titredi daha antredeyken kapıdan girince sen naptın dedim cevap veremedi eşimde evdeydi kadında 2 kere üst üste tokat attım kadın ayaklarıma kapandı sonra ayıldı bayıldı eşimede tokat attım hiç tepki vermedi alın birbirinizin turşunuzu kurun dedim ve evden çıktım annemlere geldim halen inkar ediyorlar aramızda cinsel olarak birşey geçmedi diye kadının eşine söylemeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum kadın kocasının dükkanı annemlerin evine 5 dklik mesafe uzaklıkta söylemek mesele değilde eşimi üstüme sıçratmaktan çok korkuyorum bide konuya nasıl giricem vicdanım hiç rahat adamıda salak yerine koydular ve üstelik adamla benim kocam arkadaşlar ve karı kocada amca çocukları nasıl çıkacam işin içinden bilemedim