- 26 Aralık 2017
- 63
- 4
- 1
- Konu Sahibi Kelebek-00
-
Ben bilmiyorum annemi kaybettim küçükken ablamın sözünden çıkmam ben başta yapabilirim diyordum ama şuan korkuyorum arada kalmış durumdayım gitsem sorun yaşayacağımı söylüyorlar kafam çok karışıkHerkesi bırakta sen ne yapmak istiyorsun?
Gitmemek en iyisi mi yani bugün nişanlımla knştum tmam gelicem diyor yarın geliyim diyor fakat bunu babam duysa bana çok kızar onun ekmesini hiç istemiyorAblan haklı
O zaman BÖyle değildi ki anlaşmıştık ama şuan kmse uymuyorBiraz geç kalmışsınız bunları düşünmek için
Flört dönemi hem birbirini tanımak, hem de gelecekle ilgili beklentileri, beraber yaşayacağınız hayatı
tartışmak, anlaşmak için .
Siz bunları nişandan sonraya bırakarak hata yapmışsınız zaten
O sürekli ailesini koruma içinde kayınvalidemle sorun yaşamadım ama beni mutlu da etmedi herşeyime karışıyor altınlarımı bile ben seçmedim düşünün yaniKayınvalide ile bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?
Aynı şehirde daha çok sorun yaşarsınız diye bir şey yok. Yaşayan ayrı şehirde de Yaşar. Mesafenizi koruyun yeter. Ablanızın dolduruşuna gelmeyin şimdiden. Önemli olan sorunlarda nişanlınızın tavrı.
Altın alınmayan gelinler de var. Oraya çok takılmayın.O sürekli ailesini koruma içinde kayınvalidemle sorun yaşamadım ama beni mutlu da etmedi herşeyime karışıyor altınlarımı bile ben seçmedim düşünün yani
Hayır ben farklı şehitteyim nişanlım ve ailesi farklı gelin olup gitmem lazım normalde ama ablam sorun yaşarsın gitme diyorBüyük ihtimalle KV nin olduğu şehirde yaşayansın. Nişanlının gelmek istememesi normal. Ama bu şimdi mi geldi aklına. Anladığım kadarıyla sonrada değişmedi hep ayrı şehirlerdeydiniz. Bunu düşünmen lazımdı daha önceden. Babanın veya ablanın ne dediğine bakma sen ne istiyorsun ona karar ver.
Sizin tecrübeleriniz var mı bu knuda siz sorun yaşadınız mı ?Altın alınmayan gelinler de var. Oraya çok takılmayın.
Bu süreci iyi değerlendirin ama özgür iradenizle.
Hiçbir fikrim Yok İnan’ın ama gözümü o kdr korkutuluyor ki kesinlikle gitmek yerine camdan atlamak daha mantıklı olur öyle deyim sizeAbartmayın bence canavar m bu kayınbalide aynı şehirde olmaktan bile rahatsız olacaksınız
Hiçbir fikrim Yok İnan’ın ama gözümü o kdr korkutuluyor ki kesinlikle gitmek yerine camdan atlamak daha mantıklı olur öyle deyim size
Sorun yaşadım tabi yaşamaz olur muyum. Kayınvalidem şehir dışında da yaşadı, iki sokak ötemde de. Benim de bir çok kişiye kırgınlığım var. Kırgınlığı zamanında karşı tarafla halletmeyince o insanın içinde büyüyor. Daha da hırslandırıyor. Sorunları kavgayla çözmek de işe yaramıyor. Bir de başkalarıyla bu konuları konuşup çekiştirdikçe doluyor insan. Ben çareyi kendimi geri çekmekte buldum. Çok samimi olamıyorum. Ama böyle kafam daha rahat.Sizin tecrübeleriniz var mı bu knuda siz sorun yaşadınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?