Bir derdim var yardım edin nolur :(??

Eger nisanlin gelmeyi kabul ediyorsa sakin gitme. Evlenince herkes oyle bir degisiyorki benim yanimda dedigin nisanlin bir anda anaci oluveriyor. Oglunu umursamayan kv bir anda en kiymetlisi oluyor oglu. Simdiki gibi kalmayacak insanlar degisecek. Insallah karsindakiler insan evladidir. Ama ne yap et ikna et gurbete gitme...

Ablam öylemolduğunu söylüyor ben toy olduğum için anlamıyormuşum

Savaşmam lazım yanı :/

Haaa sana birde tavsiye....
Aile durumundan,babanin,ablanın sana yaklasımlarından(olumsuz) nişanlına bahsetme pek fazla...
Ilerisi icin birer koz olabiliyor bu gibi mevzuular.
Bahsetmiyorum ama illaki anlıyor bi yerlerden açık gidiyor benim dışımda üvey annem olduğu için başımda

Ablam öylemolduğunu söylüyor ben toy olduğum için anlamıyormuşum
Ay bilmiyorum ben aynı şehirde yaşamaktan korkmayı bu kadarını mantıklı bulmuyorum. Sen kendini ezdirmedikten sonra kimse bir şey yapamaz sana. Muhakkak ufak tefek sorunlar olur. Bizim aramızda kilometreler var kv ile ama biz bile ufak tefek şeyler yaşadık. Olur yani insan yeri geliyor kendi anası babası bacısıyla da anlaşamıyor. Tabi ablanın bi bildiği olabilir sonuçta kv siz tanıyosunuz ben değil. Ne bileyim çok mu eski kafa, çok mu fettan, çok mu düşkün oğluna falan. İyice tart düşün.

Dugun ne zaman ?
Haziran
oldıkca bağlı ve fena

Aynı şehir olsun mesafeni koyduktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum..
Bende aynı şehirdeyim ayda bir görüşürüz yada 15 günde bir baştan mesafe koyarsan bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…