- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Kelebek-00
-
Ablam öylemolduğunu söylüyor ben toy olduğum için anlamıyormuşumAblam kvsiyle aynı apartmanda yaşıyor. Nerdeyse hiç sorun yaşamadı. Bu biraz kişilere bağlı. Yani ben kv ile aynı şehirde yaşamaktan korkmam sizin kv nasıl biri farklı ilçeler de olsa tahammül edilmeyecek biri mi?
Seviyorum ama korkuyorum bilmiyorum ne oaşavalNisanlini sevmiyorsan evlenmek icin sakinnnnnnn evlenme...
Savaşmam lazım yanı :/Eger nisanlin gelmeyi kabul ediyorsa sakin gitme. Evlenince herkes oyle bir degisiyorki benim yanimda dedigin nisanlin bir anda anaci oluveriyor. Oglunu umursamayan kv bir anda en kiymetlisi oluyor oglu. Simdiki gibi kalmayacak insanlar degisecek. Insallah karsindakiler insan evladidir. Ama ne yap et ikna et gurbete gitme...
Bahsetmiyorum ama illaki anlıyor bi yerlerden açık gidiyor benim dışımda üvey annem olduğu için başımdaHaaa sana birde tavsiye....
Aile durumundan,babanin,ablanın sana yaklasımlarından(olumsuz) nişanlına bahsetme pek fazla...
Ilerisi icin birer koz olabiliyor bu gibi mevzuular.
Bahsetmiyorum ama illaki anlıyor bi yerlerden açık gidiyor benim dışımda üvey annem olduğu için başımda
Ay bilmiyorum ben aynı şehirde yaşamaktan korkmayı bu kadarını mantıklı bulmuyorum. Sen kendini ezdirmedikten sonra kimse bir şey yapamaz sana. Muhakkak ufak tefek sorunlar olur. Bizim aramızda kilometreler var kv ile ama biz bile ufak tefek şeyler yaşadık. Olur yani insan yeri geliyor kendi anası babası bacısıyla da anlaşamıyor. Tabi ablanın bi bildiği olabilir sonuçta kv siz tanıyosunuz ben değil. Ne bileyim çok mu eski kafa, çok mu fettan, çok mu düşkün oğluna falan. İyice tart düşün.Ablam öylemolduğunu söylüyor ben toy olduğum için anlamıyormuşum
Saolasın dualarınızı bekliyorum teşekkür ederimAllah yardımcın olsun o zaman canım...
Gönlünü ferah tut...
HaziranDugun ne zaman ?
oldıkca bağlı ve fenaAy bilmiyorum ben aynı şehirde yaşamaktan korkmayı bu kadarını mantıklı bulmuyorum. Sen kendini ezdirmedikten sonra kimse bir şey yapamaz sana. Muhakkak ufak tefek sorunlar olur. Bizim aramızda kilometreler var kv ile ama biz bile ufak tefek şeyler yaşadık. Olur yani insan yeri geliyor kendi anası babası bacısıyla da anlaşamıyor. Tabi ablanın bi bildiği olabilir sonuçta kv siz tanıyosunuz ben değil. Ne bileyim çok mu eski kafa, çok mu fettan, çok mu düşkün oğluna falan. İyice tart düşün.
HazirandaDugun ne zaman ?
O sürekli ailesini koruma içinde kayınvalidemle sorun yaşamadım ama beni mutlu da etmedi herşeyime karışıyor altınlarımı bile ben seçmedim düşünün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?