Hee tamam ozaman , konu sahibine göre zaten evli kadınla alelacele dini nikah yapmak normal çünkü okeyama o ayrıntı kardeşim kız oğlan kızla nişanlandı demek için verilmiş...
Resmen bosansalar imam nikahı da düşer zaten ama bi boşansınlar yani.Bu kızın resmi eşiyle imam nikahı da yok mu?
Ben de onu anlamadim. Dugun oldugu gun anlasmazlik oluyor. Bosanma davasi aciliyor. Adam bosanmamak icin mi itiraz etmis acaba? Ya da baska talepler var onlara itiraz etti belki de. Nikahli kadina dugun yapmak cok komik olmaz mi? Kiz tarafi ayol bosanma bitmeden bu ne dugunu demez mi?Ayrıca o nasıl bir nişanlı ki elin nikahlı karısına düğün dernek yapmaya niyetleniyor. Hem karşı taraf neye itiraz etti de dava uzadı? Kafamda deli sorular...
O eskidendi.Bende onu soracaktım. Olmasa bile resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak yasak zaten.
Resmi nikahla düşünce imam nikahı düşmüyor malesef Dini yönden resmi nikah diye bir şey yokResmen bosansalar imam nikahı da düşer zaten ama bi boşansınlar yani.
Ben de onu anlamadim. Dugun oldugu gun anlasmazlik oluyor. Bosanma davasi aciliyor. Adam bosanmamak icin mi itiraz etmis acaba? Ya da baska talepler var onlara itiraz etti belki de. Nikahli kadina dugun yapmak cok komik olmaz mi? Kiz tarafi ayol bosanma bitmeden bu ne dugunu demez mi?
Üç yolla boşanma olur ( dini)Resmi nikahla düşünce imam nikahı düşmüyor malesef Dini yönden resmi nikah diye bir şey yok
İmam nikahından anlamam. Hangi şartlarda düşer vs.Resmen bosansalar imam nikahı da düşer zaten ama bi boşansınlar yani.
O konuda yüzde yüz haklısın.İmam nikahından anlamam. Hangi şartlarda düşer vs.
Ama kadının kocası boşanma davasına itiraz ettiğine göre eğer varsa imam nikahını da düşürmemiştir diye düşündüm. Hani konu sahibi imam nikahı yapalım dedi diye diyorum.
Valla ilk mesajda hiç müge anlı da mı izlemiyorsunuz siz, yazacaktım vazgeçtim. Sen çok yaşa. :)Kesin evli miymiş? Ne kadardır tanıyorsunuz kızı? Altınlar falan filan durumu olmasın bu iş? Müge anlının Askerleriyiz:)
Olay gerçekse zaten yazılmış büyük yanlış ve saçmalık.boşansın önce.
Yazık günah efendim. Önce boşansınlar, sonra evlensinler. Bu süreçte başka birisinin karısı olan bir kadınla nasıl yaşayacak kardeşiniz? Onu geçtim resmi nikahı olmayan birine dini nikah nasıl kıyılsın?Arkadaşlar benim kardeşim nişanlandı nişanlandınız kız birisiyle evlenmiş dügün olmuş ama dügünün son günü dügünü iptal etmişler kız istemediği için kozda çok iyi birisi ama resmî nikahla o adamla evli şimdi mahkeme açılmış ama bi türlü bitmiyor dava hakim bitirdi ama karşı taraf itiraz etti itirazdan da ne zaman sonuç geleceği belli değil bizde dügünümüz ü yapalım diyoruz imam nikahıyla yaşasınlar dava bitince de resmî nikah kıyılsın diye düşünüyoruz basına böyle bişey gelen oldu mu yardımcı olurmusunuz lütfen
Ne güzel anlattınız =)Gelin adaylarının başından bir nikah geçmiş, düğün günü ise düğünü iptal etmişler. Müstakbel gelin şuan resmen başkasıyla evli. Boşanma olmus ama karşı taraf karara itiraz edince mahkeme uzamış.
Durum böyleyken; gelinleri zaten evli göründüğunden mahkeme süreci tamamlanadan imam nikahıyla ve düğün töreniyle (resmi nikah olamayacağı için) birlikte yaşasalar olur mu? Diyor.
Biz sorduğumuzda yapılmadığını söylediler. Ama bazı imamlar belli bir ücret karşılığında yapıyorResmi nikah yapılmadan imam nikahı yapılmaz benim bilgim bu yönde.
İşte bu yasal olmuyor bu durumda.Biz sorduğumuzda yapılmadığını söylediler. Ama bazı imamlar belli bir ücret karşılığında yapıyorşahit oldum böyle bir nikaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?