Bir derdim var yardımcı olun lütfen

Hadi resmi nikahla başka adamla evli resmi nikahsız beraber yasatiyorsunuz da başkasıyla dini nikâhı olan kadına bi de kardeşinizle nasıl dini nikah yapıyorsunuz bu hangi dinde varmış onu da bi anlatında bilelim madem. Başkasının karısıyla düğün yapıp beraber yaşayacak deyin hazmedip mutlu mesut yaşayın. Kafalar pırıl pırıl mubarek

Malesef o kadar kolay değil o işler erkek vermemiş mahkemeye kadın vermiş iki tarafın daha da çok erkeğin rızası gerekiyor mahkeme erkeğin rızasıyla bile boşamış olsa 1 talakla tam boşanmış sayılmıyor 2 hak daha olduğu için barışmaya ucu açık bırakılmış insiyatif erkekte bu konuda ancak 3 talak la tam olarak boşanmış sayılıyor mevzular çok derin yani konunun özeti ise konu sahibinin kardeşi her türlü boşanıp öyle evlenmeli

Wuu bu ne hız. Gelin hanım boşanmadan hamile kalırsa ne olacak

İmam nikahı kıyınca psikolojik olarak iymi hissedeceksiniz . Resmi nikahın ciddiyetin bir farkına varın artık . Kadının kocası boşanma kararını üst mahkemeye götürmüş . Bunu yapan adam , daha nikahından çıkmamış kadının başkasıyla yaşadığını duysa daha neler yapar. Bide yazmışsınız biz diyoruz beraber yaşasınlar . Sanki çok normal birseymiş gibi .

Kardeşiniz canına susamış belli.
Belli ki kadının manyak kocası kadından vazgeçmiyor,boşanmamak için itiraz edip duruyor.
Düşünsenize adamın karısının sizin kardeşinizle yaşadığını öğrense kardeşimize,kadına neler yapar.
Ayrıca gelin hamile kalırsa,boşanma davası bitmediği için çocuk resmi nikahlı adamın nüfusuna geçiyor,biliyor muydunuz bunları?

3. boşanma erkeğin insiyatifine bırakılmamış. Hakim boşadım derse boşanma gerçekleşir.

"Resmi nikah olmadan dini nikah kıymak suç" diyenler olmuş ama birkaç sene önce değişti bu durum.
Şu an uygulamada nasıl bilmiyorum ama yasal olarak suç değil (tekrar değişmediyse).
Ne kadar güzel(!) bir şey yapmışlar görüyoruz.

Ama şu durumda suç olsa da olmasa da fark etmez. Nişanlı hanım şu anki eşiyle hem resmi hem dini nikahlı değil mi? Üzgünüm ama öyle 3-4 tane koca alamıyor, bazı şeyleri çok yanlış anlamışsınız siz. Eşi bu durumu kullanabilir ayrıca.
Millette ne cesaret var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…