Bir derdim var :( Yarim Paris'i mesken mi tuttun :(

Artık takmamaya çalışıcam, kafamı dağıtmak için sinemaya filan gidicem,kendimi sıktım aylarca sıktım asosyal oldum onun yüzünden.Kendime bakıcam gezicem tozucam,derslerime çalışcam.

seni sevdiğine emin misin?
Emin değilim,ama insan vazgeçemiyor işte bir anda... (( Çok anılarımız oldu,çok güzel zamanlar geçirdik,en güzel günlerim onunla geçti.Unutması zor...Bir anda sinirle söylemiş olsa keşke şu sözünü "Sana olan sevgim ve verdiğim değer tükendi artık aylar önce tükenmişti" demeseydi keşke...

ve hala birliktesin sevgili değil kendine köle arıyor
Malesef,şuan ayrı gibiyiz,konuşmuyoruz.Hayatıma devam edicem.Onu anca ben idare edebilirim,benden başkası zor çeker onu 2 günde ayrılırdı,zaten çok takıntılı,geçmişe bilmem faceki şeylere konuşmalara filan çok takıyor.

kişi kendinden bilir işi.emin ol seni nette aldatıyor.ayrıca sana yaptığını her kıza yapamaz dişli biri çıkar senin gibi fedakarlık yapmaz höööt bas geri der valla muma döner senin Parisli odun

Oooooo bu ne yaaa çok yüz vermişsin arkadaşim sen buna... bu kadarda olmazki senin facende insan birakmiyor ama kendi kafasina göre takiliyor.. olacak is değil ayrica hediyeyi begenmemek ne demek bu kadar kaba olunmazki.. o sana nasıl davraniyosa sende ona öyle davran belki anlar o zaman nasil biri oldugunu.. allah kolaylik versin

kişi kendinden bilir işi.emin ol seni nette aldatıyor.ayrıca sana yaptığını her kıza yapamaz dişli biri çıkar senin gibi fedakarlık yapmaz höööt bas geri der valla muma döner senin Parisli odun
( Aldattığına inanmak istemiyorum,çünkü bütün hesaplarını biliyordum elimdeydi şifreleri yani ne yapsa görüyordum herşeyi gözümün önünde yaapardı zaten ama teleofndan ne yapar eder bilemem,ama ne yaotğını hiç çekinmez söyledi patavatsız şey... ( Şimdi görür o gününü,eski ilgi yok,işleriyle ilgilenen sevgili ortada yok,derdini çeken sinirini herşeyini çeken kız yok,yesin kendini dursun.

Amin

bir erkege bukadar yuz vermeyin lutfen .alacagin hediyeti neden ona sorupta aliyorsun?kusura bakma ama sen coktqn ipleri vermişsin eline

Kafamda deli sorular...

Soru 1: Başlık ne alaka?
Soru 2: Muhafazakar yapıdayız derken?
Soru 3: Ablanı abini silen kıskanan bir insana insan diyebilir miyiz?
Soru 4: 1 cm kalmış poposunun açılmasına kısmını bir örnekle gösterebilir misin? Ölçtün mü?
Bunlar doğruysa sen uydurmadıysan bu senaryoyu, diyecek bir şey bulamıyorum....

Sevgilerimle,

Keşke hepimiz böyle olabilsek ...

Kusurum olduysa affola ama sevgilin umutsuz vaka.
Muhafazakarlık defterini kapatmış görünüyor bence kızlara gülüm demenin nesi muhafazakarlık? Arkadaşlarının nasıl giyindiği onu ilgilendirmez belki ama sadece not için veya gerektiğinde konuşabilirdi, bunu yapmamış laubali olmuş.
Senin yerinde olsam onu şimdiden unutmaya çalışır ve hazır hissettiğimde terk ederdim. Çünkü sıkılmaya başladığı çok belli oluyor. Tüm hareketleri dengesiz. İşe yaramaz çocuğun teki gibi geldi bana.

Hem yurt dışıyla ilikşi yürütmeye çalışın hemde faceden herkesi silecek kadar takıntılı olun. Hata sende ne sen silecektin ne de ona sildirmeye kalkacaksın kişileri. Gedakarlık yaparkende kendi istediğin için yap karşıdaki de yapsın diye değil, sonra gelir ben mi yap dedim der, yada ilişkiniz biter fedakarlık yapıyorum diye kırdığın insanlar ve mahvettiğin hayatınla kalırsın ortada.

Katiliyorum size.

Konu sahibi, buralarda kizlar kadinlar kendileri icin giyinir. O bahsettiginiz neredeyse poposu ortada dediginiz kiza bir erkek bile dönüp kötü gözle bakmaz. Kimse laf atmaz taciz etmez edemez cünkü cezasi öyle "zaten yolluymus" ülkelerindeki cezaya benzemez. Kimse siciline ceza islensin istemez.
Erkek arkadasa bak elli tane kizin numarasi kayitli yok efendim bacisiymis dertlesiyormus yardimlasiyormus ama sizin listenizdeki bütün erkekleri silmis. Tipe gel klasik hanzo iste. Hic darilmayin kirilmayin ama erkek arkadasiniz size bagli degil. Özlem hasret sevgi namina hic bir sey göremedim yazinizda. Türkiye'ye geldiginde kiz arkadasi var mi var iste. Uzaktan iliski yürütmek kolay bir is degildir ama üzgünüm sizinki her an ucabilir. Sizi üzmek amaciyla degil gercekleri görmeniz acisindan yaziyorum. Hatta ve hatta mümkünse caktirmadan arastirma yapmanizi öneririm.

Hmm.
Bunlari okuyunca sana deger verdigini gore biliyorum. Ama git gide kotu yonde degisirse bu buyuk bi sorun. Ona sana karisma hakki vermemelisin. Yoksa bunun sonu gelmez.

Canim ilk senelerimizi hatirladim. Bende boyle birilerini sildim durdum simdi o sildigim kizlarla cok yakin arkadasiz :) boyle seyleri takma bence rahat ol. Senleyse senledir. Guven cok onemli. Birde evli degilsin nisanli degilsin, bunlar sizin icin birer sinav. Etrafinda hic kiz olmasa guveniniz nasil sinanacak iliskiniz nasil degerli olacak. Ilerde gulup gececeksin inan bana..
Hediye olayida gercekten cok sorunlu. Alsan begenmez almasan olmaz. Herkesin zevki baska birak ne istiyorsa onu giyinsin. Belkide ona hitap etmeyen hediyeler aliyorsun boyle dusun. Bence hediye konusunda en yakin arkadaslarindan fikir al mesela o hediyelerini begenip giydigi insanlardan. Boyle boyle zevkini anlamis olursun.
Zaten uzaktasiniz birbirinizi seviyorsaniz bence boyle seyler icin birbirinizi uzmeyin. Biraz rahat ol emin ol Allah cok buyuk ve bugun degilse yarin anlarsin sana bir yanlisi olup olmadigini :)

sız bı kere bırbırınızın sosyal hesaplarını karıstırmakla hata yapmıssınız.. Oldu o zaman..

Bıde hedıye mevzusu dedıgınız gıbıyse asırı derecede kırıcı bı kere.. Allah size sabır versin..

kızları eleştirme tavrınızı hiç hoşuma gitmedi.
sizene ister bir karış giyer ister komple açık giyer gezer.
burda esas konu sevgilinizin sizi eve kapatacak durumda olup
kendisinin pariste ohhh yandan yandan hayatı yaşaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…