- 7 Ağustos 2018
- 21
- 0
- 6
- 31
- Konu Sahibi Suskun kyra
24 yaşındayım bir iş yerinde işe başladım.sevgilimden 1 yil önce ayrılmış ünv. bitmiş ailemin yanına dönmüştüm.ise başladım .orda bir erkekle tanıştım benimle çok kibar ilgili idi .bir kadınla nasıl ilgi kuracağını iyi biliyor aynı zamanda kendini aşırı gizliyodu.neyse zaman geçti ben bu adama aşık oldum.tam aşkını itiraf edecekken adamn yalancı olduğunu öğrendim.ayni zamanda evlenmiş boşanmış hala evlilik durumu olan hayatında kadın olan biri imiş adam.bunu öğrendim ona mesafe koymak kararı aldım .fakat mesafe kıyamadım hiç bişey bilmez gibi davrandım onunla birlikte oldum olduktan sonra onu suçladim. Araya biraz mesefa girdi uzaklaştk tekrar bir araya geldik falan tekrar birbirimizi istedik.birlikte olduk .ben bu adamı kafamdan atamıyorum sahibi olduğunu bildiğim halde ondan uzak olamıyorum.Ona hiç bir zaman aşık olduğumu söyleyemedim o da zaten olmamaliyz falan diyor ama ilişki yaşamaktan cekinmiyor.arada yaş farkı var o 34 ben 24 .ama bu durum hayatta asla dediklerim arasında bir durum .vevasami sadece jafandan atamiyorum, il değiştirdim tekrar geri geldim ,işi bıraktım , başka kişiler ile konuştum ne yapsam olmuyor bana biseyler söyleyin adama yaklaşmıyorim sadece unutamıyorum allak bullakm