Bir derdim.var

Suskun kyra

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
21
0
6
31
24 yaşındayım bir iş yerinde işe başladım.sevgilimden 1 yil önce ayrılmış ünv. bitmiş ailemin yanına dönmüştüm.ise başladım .orda bir erkekle tanıştım benimle çok kibar ilgili idi .bir kadınla nasıl ilgi kuracağını iyi biliyor aynı zamanda kendini aşırı gizliyodu.neyse zaman geçti ben bu adama aşık oldum.tam aşkını itiraf edecekken adamn yalancı olduğunu öğrendim.ayni zamanda evlenmiş boşanmış hala evlilik durumu olan hayatında kadın olan biri imiş adam.bunu öğrendim ona mesafe koymak kararı aldım .fakat mesafe kıyamadım hiç bişey bilmez gibi davrandım onunla birlikte oldum olduktan sonra onu suçladim. Araya biraz mesefa girdi uzaklaştk tekrar bir araya geldik falan tekrar birbirimizi istedik.birlikte olduk .ben bu adamı kafamdan atamıyorum sahibi olduğunu bildiğim halde ondan uzak olamıyorum.Ona hiç bir zaman aşık olduğumu söyleyemedim o da zaten olmamaliyz falan diyor ama ilişki yaşamaktan cekinmiyor.arada yaş farkı var o 34 ben 24 .ama bu durum hayatta asla dediklerim arasında bir durum .vevasami sadece jafandan atamiyorum, il değiştirdim tekrar geri geldim ,işi bıraktım , başka kişiler ile konuştum ne yapsam olmuyor bana biseyler söyleyin adama yaklaşmıyorim sadece unutamıyorum allak bullakm

24 yaşındayım bir iş yerinde işe başladım.sevgilimden 1 yil önce ayrılmış ünv. bitmiş ailemin yanına dönmüştüm.ise başladım .orda bir erkekle tanıştım benimle çok kibar ilgili idi .bir kadınla nasıl ilgi kuracağını iyi biliyor aynı zamanda kendini aşırı gizliyodu.neyse zaman geçti ben bu adama aşık oldum.tam aşkını itiraf edecekken adamn yalancı olduğunu öğrendim.ayni zamanda evlenmiş boşanmış hala evlilik durumu olan hayatında kadın olan biri imiş adam.bunu öğrendim ona mesafe koymak kararı aldım .fakat mesafe kıyamadım hiç bişey bilmez gibi davrandım onunla birlikte oldum olduktan sonra onu suçladim. Araya biraz mesefa girdi uzaklaştk tekrar bir araya geldik falan tekrar birbirimizi istedik.birlikte olduk .ben bu adamı kafamdan atamıyorum sahibi olduğunu bildiğim halde ondan uzak olamıyorum.Ona hiç bir zaman aşık olduğumu söyleyemedim o da zaten olmamaliyz falan diyor ama ilişki yaşamaktan cekinmiyor.arada yaş farkı var o 34 ben 24 .ama bu durum hayatta asla dediklerim arasında bir durum .vevasami sadece jafandan atamiyorum, il değiştirdim tekrar geri geldim ,işi bıraktım , başka kişiler ile konuştum ne yapsam olmuyor bana biseyler söyleyin adama yaklaşmıyorim sadece unutamıyorum allak bullakm

Bu durumda çok farklı şeyler söylemek isterdim ama susuyorum ! Tabi ki karşı tarafında suçu çok büyük evli olduğu halde sizinle yakınlaşması. Ya siz? bunu hemcinsinize nasıl yapıyorsunuz? Hadi onu geçtim kendinize nasıl yapıyorsunuz? Etrafa saygıyı geçtim,kendinize saygınız da mı yok ? Allah ıslah etsin..

Kötü şeyler yaşamışsınız. Bu şekilde devam ederseniz aynı hataya tekrar düşeceksiniz. 2 gün sonra da "hamile kaldım, perişanım" diye başlık açacacaksınız. Kendinize gelin artık. 24 yaşına gelmiş bir kadına yaptıklarınız yakışmıyor. Belli ki adama ilgi duyup, kapılmışsınız. Bu kadar abartmaya gerek var mıydı? Saçma sapan durumlarını öğrenince kendinizi çekmek yerine acı çekeyim istemişsiniz. Bazı insanlar aşkı, acı çekmek sanıyor. Belki siz de öyle bir ruh hali içindesiniz? Silkenip kurtulun bu şahıstan. Hatalarınızı ancak doğru adımlarla örtebilirsiniz.

Yorumlarinza sonuna kadar katılıyorum. Nerden tutsam durumu haklı cikarmaz.adamla 6 ay aynı ortamda hakkında hiçbirsey bilmeyerek bulundum.bana hep senden etkileniyorum manken gibi kizsn vs iltifat efiyodu.ben sadece onunla sevgili olup onu tanımak istiyodum.o ise insanlar etkilenir ilişki yaşamak normaldir şeklinde konusnalri benim doğrularmi yeniden yazdı gibi bişey oldu.onu çok istedim hayaller kurdum hayatimin erkeği falan gibi şeyler işte.sonra kafami karistran noktayı neden bu kadar kasintı hareket ettiğini arastrdm.ve boşanmış olduğunu ogrendim.ben hayal kırıklığı yaşadım ama buna rağmen tek istediğim keşke bana açık olsa idi belki onu öyle kabul ederdim .ona onu bildiğimi söyleyemedim .ve o da bana açıldı yakın olmak isterdiginj ve yakın olduk sadece içim sogusun istedim.ilk yakınlaşmasından sonra hayatında kadın olduğunu öğrendim boşanmış olduğu eşi ile hala görüştgnu ama sorunları olduğu için normal bir evlilik yaşayamadığıni ayrı yaşıyorlar falan. Hep bana erkek eşine aşık olsa bile cinsellil ktr onu mutlu edemiyorsa dışarda ilişki arar diyodu. Yani ben allak bullak bişey oldum çok büyük bir yakinlasna yasamadik masum bişey ama bu durumu kafamdan atamiyrim adamı silip atmak getirirken düşünüyorum ,aşık olmuş gibi kiskaniyorum.bu durumu ben asla kabul etmeyeceğim bişey ama insan kendi başına gelince atamiyor.surekli onu düşünüyorum,ne ile mutlu olur,ne yapıyor, iyi mi kötü mü, nerde ,hasta mi ,kimseye böyle hissetmefim ve bu duyguyu ona hissetmek hiç istemedim, hasta gibiyim iyilesemiyorum

Kimseye anlatamadim cevremden, adam da zaten gizli takılıyor, durumun boğuk bir yanlış oldugunun farkında olduğum için sizlerin gerçekci yaklaşımları bana iyi gelir diye buraya yazdım

Adamın zihniyeti iğrenç bi kere.

Bana yaklaşan adam "senden etkileniyorum manken gibisin" dese direkt soğurum çünkü senin zihnin fikirlerin hiç önemli değil onun icin, tek isteği kullanabilecegi bir beden.
Yani bu sen olmasan herhangi baska bir kadın olacaktı.

Aynı zamanda sana gelip yok evlilikte cinsellik iyo degilse disari gidilir falan diyormuş. Sen bunlara ses çıkarmadığına göre sana da normal geliyor.

Yani demem o ki adam romantik prens değil, öküz abazanin teki

Adam sizi kullanmaya çalışıyor, layık olduğunuz ve hakettiğiniz bu mu? Boşandığı eşiyle hala görüşüyormuş ama sorunları varmış kısmıda hiç inandırıcı değil, sizi apaçık kandırıyor.

Adam 6 aylık zamanda tanımış olmanın verdiği samimiyetle böyle konuşuyodu, başlarda ahlak abidesi gibi sakin yanlış anlamayın şöyle böyle şeklinde düşüncelerini ifade ederdi.ve verdiği hiç bir örnek benim üzerimden değil genel bakış olarak girerdi ben de onun utangaç gibi halleri falan farklı gelmişti ne kadar düzgün falan diye zamanla böyle açık sohbetleri etkilenmeye bağlayarak normalleşti gözümde

Erkek ilişkide memnun olmazsa dışarda arar mantığındaki birine aşık olmak..... İlginç bir durum. Kadınların nedense adam olmusu yerine böyle tiplere bakmasını da hiç anlamam. Sanırım çekiliyorlar. Adamlar da bunun farkında olduğu için ohh rahatlar.Efendi olmak suç gibi bir şey iliskilerde

Adam sizi kullanmaya çalışıyor, layık olduğunuz ve hakettiğiniz bu mu? Boşandığı eşiyle hala görüşüyormuş ama sorunları varmış kısmıda hiç inandırıcı değil, sizi apaçık kandırıyor.
Adamın böyle bir manyak ve hasta olduğunu anladıktan sonra bu kez de ona açımaya başladım ,ben daha önce böyle bir durumla karşı karskak kalmadım , sokakta gördüğüm on erkeğin 9 u böyle cikmiyo, 9 un biri denk geldi bana ne yazık ki

Adam 6 aylık zamanda tanımış olmanın verdiği samimiyetle böyle konuşuyodu, başlarda ahlak abidesi gibi sakin yanlış anlamayın şöyle böyle şeklinde düşüncelerini ifade ederdi.ve verdiği hiç bir örnek benim üzerimden değil genel bakış olarak girerdi ben de onun utangaç gibi halleri falan farklı gelmişti ne kadar düzgün falan diye zamanla böyle açık sohbetleri etkilenmeye bağlayarak normalleşti gözümde

Bebegim bi daha ki sefere aklında bulunsun böyle yavşak yavşak konuşan adamlardan uzak dur.

Sevgilin falan değilse sana manken gibisin, senden etkileniyorum bilmem ne diyen abazandan hayır gelmez

Yemin ederim midem bulandı

Sahipli erkek istediğini yapıyor yalnız.
Ey sahip buradaysan üç kere tıkla.
Canım adam resmen keyfine bakıyor, onu düşünerek kendine hakaret ediyorsun.

Back
X