Bir derdim.var

“manken gibi kızsın” diye iltifat eden adam için kadına nasıl yaklaşmasını biliyor demişsiniz halbuki tipik hanzo profili canlandı benim gözümde. Herkesin algısı farklı oluyomuş demek ki

Acınılacak hiç bir tarafı yok inanın. Söyleyeceklerim tatsız gelecek belki ama hem karım hem de sevgilim olsun derdinde olan bir adamdan başkası değil bu. Evlilikte cinsel yönden mutlu olmayan kişinin mutluluğu dışarıda arayacağı şeklindeki söylemleri de apaçık size bu niyetle yaklaştığını gösterir. Birşey yaşamamış olmanız adamın niyetini değiştirmez. Ben bu durumda adama acımak yerine, bu adama aşığım diyen sizin için üzülürüm.

Hem birlikte oldum diyorsunuz hem çok büyük bir şey yaşamadık masum bir şeydi diyorsunuz.

Ben çok fazla etkilendiğim için bu hatayı göremedim, onun dışında başka biri bu yaklaşım ile gelse tepkimi vetirim ,

Adam için siz tek değilsiniz muhtemelen
Sizin gibi kaç tane vardır kimbilir
Şu konu da tek üzülünecek taraf adamın eşi.

Yorumalarnz için Allah razi olsun. Bu durum benim boğazımda kaldığı için bu kadar uzun sürdü sanırım inşallah geçecek

Kimseye anlatamadim cevremden, adam da zaten gizli takılıyor, durumun boğuk bir yanlış oldugunun farkında olduğum için sizlerin gerçekci yaklaşımları bana iyi gelir diye buraya yazdım
Adam boşanmış olduğu eşiyle nikahsız olarak mı yaşıyor? Yoksa bambaşka bir kadınla mı birlikte?

Adam boşanmış olduğu eşiyle nikahsız olarak mı yaşıyor? Yoksa bambaşka bir kadınla mı birlikte?
Bu konuda ben de muallaktaym bana kendini bir türlü net anlatmadi buraya başından sonuna uzun uzun yazmıyorum kırparak kisaltarak bu kadar yazabildimyazabil,sizi sıkmamak adına ama boşanmış olduğu bir gerçek şuan dul olması da ,ama eşiyle nasıl bir ilişkisi olduğu konusunda o dönem anlamadgm için adamı yalnız kabul ettim fakat mesafe koyduktan sonra bana hayatında birini öğrendiğim zaman inkar edememis olmasını benim gibi başka kadınlarla konuşup içlerinden birini öyle mi analtti diye de düşünmedim değil işte kabul edemediğim bir yer de burası ahlak abisedyism diye dolaşıp bu kadar çirkin olabilir mi diye kafam almiyor

Kimseye anlatamadim cevremden, adam da zaten gizli takılıyor, durumun boğuk bir yanlış oldugunun farkında olduğum için sizlerin gerçekci yaklaşımları bana iyi gelir diye buraya yazdım

Ben size gerçekçi bir yaklaşım söyleyeyim mi? forumdan arkadaşın dediği gibi hemen bir psikolağa gidin.!

Bu adamdan uzaklaştıktan sonra bana farklı kişi de tanımak maksatlı yazdı mesela onun da evli olup kendini gizelliğini öğrendim ve silip attım onu eşine bu densizligibi anlatmakla tehdit ettim onu uzaklastrdm cevremden ,yardıma ihtiyacacim olduğunu düşünerek doktora gittim psikiyatr ve bana gerek olmadibj soyledi

Ülke değiştirin bence kökten çözüm.

Artık biliyorsunuz evli ve hakkinizda yasal işlem ( eşin tazminat davasi açması bile mümkün ) tehditi var.

Yasaklayin O adam size yasak.

Dünya bekar ve iyi erkeklerle dolu.
Iyisi varsa daha iyisi de mutlaka vardır.

Sizin kurtulmaya niyetiniz olmalı ki başlangıç yapıp hayatınızı kontrol edebilseniz.

Tüm genç kizlara da genel mesajimiz olsun : Kizlar soruyor' da bu adamlar tonla mevcut. Profilini sanalda bile gizli yapıp netten hatun avina cikar evliler.

Gerçek hayatta bi adam esrarengizse de ya mafyadir ya evli sakin hiç bulasmayin!Istisnalar binde bir sizi mi bulacak?

Genelde normal insanlar seffaf olurlar gizemli olmazlar.

Asıl böyle çirkinlik yapanlar kendini dürüst, ahlaklı gibi gösterir, hakkında net bilgilere sahip olmadığınız bir erkeği hayatınızdan, kalbinizden, beyninizden silin, kendi iyiliğiniz için. Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…