- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.432
- 63
- 27
- Konu Sahibi Suskun kyra
-
Acınılacak hiç bir tarafı yok inanın. Söyleyeceklerim tatsız gelecek belki ama hem karım hem de sevgilim olsun derdinde olan bir adamdan başkası değil bu. Evlilikte cinsel yönden mutlu olmayan kişinin mutluluğu dışarıda arayacağı şeklindeki söylemleri de apaçık size bu niyetle yaklaştığını gösterir. Birşey yaşamamış olmanız adamın niyetini değiştirmez. Ben bu durumda adama acımak yerine, bu adama aşığım diyen sizin için üzülürüm.Adamın böyle bir manyak ve hasta olduğunu anladıktan sonra bu kez de ona açımaya başladım ,ben daha önce böyle bir durumla karşı karskak kalmadım , sokakta gördüğüm on erkeğin 9 u böyle cikmiyo, 9 un biri denk geldi bana ne yazık ki
Hem birlikte oldum diyorsunuz hem çok büyük bir şey yaşamadık masum bir şeydi diyorsunuz.Yorumlarinza sonuna kadar katılıyorum. Nerden tutsam durumu haklı cikarmaz.adamla 6 ay aynı ortamda hakkında hiçbirsey bilmeyerek bulundum.bana hep senden etkileniyorum manken gibi kizsn vs iltifat efiyodu.ben sadece onunla sevgili olup onu tanımak istiyodum.o ise insanlar etkilenir ilişki yaşamak normaldir şeklinde konusnalri benim doğrularmi yeniden yazdı gibi bişey oldu.onu çok istedim hayaller kurdum hayatimin erkeği falan gibi şeyler işte.sonra kafami karistran noktayı neden bu kadar kasintı hareket ettiğini arastrdm.ve boşanmış olduğunu ogrendim.ben hayal kırıklığı yaşadım ama buna rağmen tek istediğim keşke bana açık olsa idi belki onu öyle kabul ederdim .ona onu bildiğimi söyleyemedim .ve o da bana açıldı yakın olmak isterdiginj ve yakın olduk sadece içim sogusun istedim.ilk yakınlaşmasından sonra hayatında kadın olduğunu öğrendim boşanmış olduğu eşi ile hala görüştgnu ama sorunları olduğu için normal bir evlilik yaşayamadığıni ayrı yaşıyorlar falan. Hep bana erkek eşine aşık olsa bile cinsellil ktr onu mutlu edemiyorsa dışarda ilişki arar diyodu. Yani ben allak bullak bişey oldum çok büyük bir yakinlasna yasamadik masum bişey ama bu durumu kafamdan atamiyrim adamı silip atmak getirirken düşünüyorum ,aşık olmuş gibi kiskaniyorum.bu durumu ben asla kabul etmeyeceğim bişey ama insan kendi başına gelince atamiyor.surekli onu düşünüyorum,ne ile mutlu olur,ne yapıyor, iyi mi kötü mü, nerde ,hasta mi ,kimseye böyle hissetmefim ve bu duyguyu ona hissetmek hiç istemedim, hasta gibiyim iyilesemiyorum
Nesinden etkilendiniz? Olmayan karakterinden falan mı? Yoksa karısına yaptığı şerefsizliğinden mi?Ben çok fazla etkilendiğim için bu hatayı göremedim, onun dışında başka biri bu yaklaşım ile gelse tepkimi vetirim ,
Adam boşanmış olduğu eşiyle nikahsız olarak mı yaşıyor? Yoksa bambaşka bir kadınla mı birlikte?Kimseye anlatamadim cevremden, adam da zaten gizli takılıyor, durumun boğuk bir yanlış oldugunun farkında olduğum için sizlerin gerçekci yaklaşımları bana iyi gelir diye buraya yazdım
Bu konuda ben de muallaktaym bana kendini bir türlü net anlatmadi buraya başından sonuna uzun uzun yazmıyorum kırparak kisaltarak bu kadar yazabildimyazabil,sizi sıkmamak adına ama boşanmış olduğu bir gerçek şuan dul olması da ,ama eşiyle nasıl bir ilişkisi olduğu konusunda o dönem anlamadgm için adamı yalnız kabul ettim fakat mesafe koyduktan sonra bana hayatında birini öğrendiğim zaman inkar edememis olmasını benim gibi başka kadınlarla konuşup içlerinden birini öyle mi analtti diye de düşünmedim değil işte kabul edemediğim bir yer de burası ahlak abisedyism diye dolaşıp bu kadar çirkin olabilir mi diye kafam almiyorAdam boşanmış olduğu eşiyle nikahsız olarak mı yaşıyor? Yoksa bambaşka bir kadınla mı birlikte?
Kimseye anlatamadim cevremden, adam da zaten gizli takılıyor, durumun boğuk bir yanlış oldugunun farkında olduğum için sizlerin gerçekci yaklaşımları bana iyi gelir diye buraya yazdım
Asıl böyle çirkinlik yapanlar kendini dürüst, ahlaklı gibi gösterir, hakkında net bilgilere sahip olmadığınız bir erkeği hayatınızdan, kalbinizden, beyninizden silin, kendi iyiliğiniz için. Herşey gönlünüzce olsunBu konuda ben de muallaktaym bana kendini bir türlü net anlatmadi buraya başından sonuna uzun uzun yazmıyorum kırparak kisaltarak bu kadar yazabildimyazabil,sizi sıkmamak adına ama boşanmış olduğu bir gerçek şuan dul olması da ,ama eşiyle nasıl bir ilişkisi olduğu konusunda o dönem anlamadgm için adamı yalnız kabul ettim fakat mesafe koyduktan sonra bana hayatında birini öğrendiğim zaman inkar edememis olmasını benim gibi başka kadınlarla konuşup içlerinden birini öyle mi analtti diye de düşünmedim değil işte kabul edemediğim bir yer de burası ahlak abisedyism diye dolaşıp bu kadar çirkin olabilir mi diye kafam almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?