- 10 Haziran 2020
- 5
- 0
- 1
- Konu Sahibi kaderinseninelinde
26 yaşındayım bunu yazmak bile bana işkence ama artık icimde tutamiyorum... nişanladım 1 sene önce sevdigim adamla bir kac ay gecti dogum günüm yaklaşdıgi icin bana bir hediye yapmak istedi ve kiz kardeşim bana sormadan ona yazdı bir başka bir neden icin (aylevi) oda dediki kiz kardeşime hazır yazdın benim büsraya (yani bana) hediyem süprizim var dogum günü icin onu sana versem sen götürümüsün diye (ben yurt dışında yaşıyorum) nisanlım kıbrısa.. kiz kardeşimde o ara kıbrısdaydı (kıbrıslıyız) ... bende bir sinirlendim dedim kiz kardeşime dedimki sen benim arkamdan niye ona yaziyorsun kimse sana o hakkı vermedi dedim... neyse gitmiş yazmış nişanlıma utanmadan büsra kızıyor onun icin hediyesini ben getirmem dogru olmaz diye... arkadaşlar o günden beri her gün rüyamda kiz kardeşimin nişanlımda ve bizde gözü varmış gibi rüyalar görüyorum.. HER GÜN... ve ikisindem nefret etmeye başaldım... cünki rüyalar artık benim piskolojimi alt üst etti. her gün görüyorum şeytan benle her gün ugraşiyor kiz kardeşimin ve nişanlımın birbirinde gözü varmış gibi yansediyor rüyalarım artık dayanamiyorım.. bir gün rüyamda nişanlımın arkası dönük kiz kardeşim gelmiş arkasından sacını elliyor felan... neyse bunlar daha neki.. neler neler görüyorum ikisindende nefret etmeye başlaıdm bu aylar süren rüyalardan sonra... kiz kardeşimde zaten kibirli ve sinirli insan anlaşamiyoruz onunla ezelden beri... herkezden nefret etmeye başldım ve bunu kimseye söylüyemiyoum bu arada kiz kardeşimle ayri yumurta ikiziyiz birimize tip ve karakter olarakda hic benzemiyoruz...