BIR DERDIM VAR

Sen sus cahil ne anlarsin sen :) ben de kocamin ailesi ile yasamadigim icin kotuyum zaten :) fazla cahil kalmisiz biz banlanmadan kacalim:)
Bende kaçmak yerine üniversite okuduğum için sinirden duvarları kemiriyorum şuan :D nasıl kaçmazsın, cahillik başa bela 😌

Ya bi sor cahil üye kendin isteyerek mi kaçtın diye konuşmak yada yazmak için yazma kendi kendine ne kurguladın bee
Bekarken yalanci olduğunu öğrendim ama ben bunu eşimle evlenmeden önce ayrı ev istediğimi söyledim ama nasip olmadi 1 yıla yakın sonra herşeyden habersiz bi an da kaçtık ve beraber yaşamak zorunda kaldım anlatılamayacak o kadar çok şey var ki keşke bilseniz
Aynen aynen eşin silah zoruyla kaçırmış seni 😌 daha kendin kaçıp kaçmayacağına karar veremiyorsun bir de kalkıp boşanmış kadının hayatını eleştiriyorsun. Şaka gibi 😂

Sen sus cahil ne anlarsin sen :) ben de kocamin ailesi ile yasamadigim icin kotuyum zaten :) fazla cahil kalmisiz biz banlanmadan kacalim:)
Sana kotusun demedim sen kendine eğlence aramışsın konularda insanları anlamamak ne kötü gerçekten hayatta empati kurmadan yaşıyorsunuz ne yaşadıklarımı bilmeden
kimsenin ne yaşadığını bilmeden boş boğazlık yapma tavsiyem

Kimseye anlatamıyorum ben 1.5 yıllık evliyim kaçarak evlendim eşimle evlenmeden önce ankaradan kız kardeşi geldi bir kızı var boşanacakmış bende durumuna üzülmüştüm eşim askerdeyken onu aradı ve sevgilin nerde biliyor musun boynu acik dar giyinip ( yanlis anlaşılmasın) pazarlarda geziyor kendi gözlerimle gördüm demiş bende tesettürlü biriyim eşim beni aradı o zaman evi temizliyorum bana durumu anlattı ben de ablanı konferansa al sesimi çıkarmayacam onu önce konuşsun yeminler ediyo o bize göre değil falan diyor sesimi çıkardım utanmiyormusun ıftira atmaya dedim sen git ona inan ablana değil diyip telefonu kapattı eşim tabiki bana inandı orda anladım gorumcemin yalanci olduğunu
Neyse evlendim falan kaynanamdla aramızı bozmaya çalıştı kayinpederimle aramı bozmaya çalıştı (birlik oturuyoruz 7 kişi) bi kaynım bi eşim o salak ne derse desin biz seni biliyoruz dediklerinde çok şükür dedim
Eşimle yanlız kaldığın benim hakkımda eşime çok yüz veriyorsun yarın bir gün tepene çıkar demis(eşim benden bisey saklamaz) sesimi çıkarmadım eşim evden kovucakdi izin vermedim günah yuvası yıkılmış dedim bu se kışın azar denen uygulamadan asker sevgili yapmış (bundan önce de çok yapmisdi) cocuk onu çağırmış yanına gitme dedim güvenme falan ev kiralayıp beraber olmuşlar
Şimdi nasıl ailenin yüzüne bakicaksin en önemlisi kızının yüzüne nasıl guluceksin dedim of pişman etme anlattigama niye öyle söylüyorsun dedi bir aya kalmaz ayrılırsın çünkü o asker 23 yaşında sen 28 dedim ve dediğim gibi oldu 1 ay sonra ayrıldılar askerlik bitti
Bir daha sevgili yapma çocuğunu düşün tekrar bi yuva kur ya da yatırım yap gelecegine dedim ama anlamıyor her 2-3 günde farklı sevgilisi oluyo napacagimi bilmiyorum kendime dert yaptım çok zoruma gidiyo yaptığı o kadar kötülüğe rağmen günahım geliyo herkese akıl veririm kendime faydam yok akıl verin kızlar
Sizce umursamali miyim
2 kere okumak zorunda kaldım... ve görümcenizi kıskanıyor olabilirmi siniz siz?

S Sadece Sadece bir nokta yada bir virgül koysaydın ya, Sadece 1 tane :KK70:

Ya Sen herkesin hayatını soru sormadan mi pat diye karar verirsin benim kactigimdan benim haberim yok du ki ailemin haberi olsun sen insanların neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle seviyesiz konuşuyorsun

Habersiz nasıl kaçılıyor ?

Salı günü kaçıp çarşamba günü uyanınca kendinize sürprizz ben kaçtım mı dediniz?

Aynen aynen eşin silah zoruyla kaçırmış seni 😌 daha kendin kaçıp kaçmayacağına karar veremiyorsun bir de kalkıp boşanmış kadının hayatını eleştiriyorsun. Şaka gibi 😂
Insanlari üzme lütfen şuan benim yerimde olup bu yazıyı okusaydın ya cok küfrederdin ya da tekrar geçmişin canlanır ağlardın anlatmayı çok istiyorum fakat anlatamıyorum ya çok zor

Kendin isteyerek kaçmadıysan şu an tatlı, cici, seni çok iyi tanıyan ve seven kocan kaçırdı seni zorla öyle mi? Stockholm sendromu mu bu bacım?
Herşeyden habersiz "bi anda" kaçmışlar. O nasıl oluyor bilmiyorum, zira bir tane bile noktalama işareti kullanmadığı için yazdıkları anlaşılmıyor. 🙄

Ya Sen herkesin hayatını soru sormadan mi pat diye karar verirsin benim kactigimdan benim haberim yok du ki ailemin haberi olsun sen insanların neler yaşadığını bilmeden nasıl böyle seviyesiz konuşuyorsun
nasi yani kactiginizdan haberiniz yoktu 😳

Herşeyden habersiz "bi anda" kaçmışlar. O nasıl oluyor bilmiyorum, zira bir tane bile noktalama işareti kullanmadığı için yazdıkları anlaşılmıyor. 🙄

Ben hala günahı gelmek deyimindeyim, cümle içinde kullanma denemeleri yapıyorum oturmadı kafamda, ilk defa duydum çoğu şive ve ağıza aşina olmama rağmen. Ahir ömrümde birşey daha öğrenmiş oldum :))

Insanlari üzme lütfen şuan benim yerimde olup bu yazıyı okusaydın ya cok küfrederdin ya da tekrar geçmişin canlanır ağlardın anlatmayı çok istiyorum fakat anlatamıyorum ya çok zor
E anlat o zaman.
Hatanın büyüğü sende.
Kaçmasaydın. Bak böyle olunca değer verilmiyor, kayınvalideyle anlaşılmıyor işte.
Burada gelip kendimi nasıl kurtarabilirim, nasıl ayrı eve çıkabilirim diye düşünmen gerekirken görümce çekiştirip gebelik düşünüyorsun. Kendine reva gördüğün hayat 7 kişiyle kutu gibi evde ömrünü heba etmek üzerine mi kurulu?

Yaşın küçük muhtemelen, geleceği bilemeyiz diyerek eşinizin ailesiyle 7 kişi beraber yaşıyorsun şuan.
Üstüne hamile kalmak için uğraşıyorsun. Madem seneye kendi evine geçeceksin 7 kişinin yaşadığı evde, hamilelik ve doğumu geçirmek gibi bir istege nasıl düşersin?
Kendi evine geç ondan sonra olsun ne olacaksa.

Görümcenden daha önemli bu konu mesela bilmem anlatabildim mi?

Kaçtığından nasıl haberin olmaz?
Kaçırıldıysan, ozmn kaçırıldığımdan haberim yoktu diceksiniz, ve konuyu açtığınızda da kaçtım depil kaçırıldım yazmalıydınız.

Bekarken yalanci olduğunu öğrendim ama ben bunu eşimle evlenmeden önce ayrı ev istediğimi söyledim ama nasip olmadi 1 yıla yakın sonra herşeyden habersiz bi an da kaçtık ve beraber yaşamak zorunda kaldım anlatılamayacak o kadar çok şey var ki keşke bilseniz
görumcenizin kiminle ev tutup sevistigini anlatabiliyorsunuz da kendi hikayenizi neden anlatamiyorsunuz ki?

Back
X