BIR DERDIM VAR

yoo maddi durumu yuzunden yargilamiyorum
bir onceki mesajimda gayet duzgun bir sekilde hic dalgaya almadan bir sey sordum kalkti bana sen cok yasamissin heralde dedi
hal boyle olunca o yasta ne yasadigimi anlatmak hakki doguyor haliyle.
maddi durumum hakkinda kesin ve net bir bilgi vermedim belki onun durumu benimkinden daha iyidir bilemem çunku burdan bunu.
Anlıyorum sizi fakat gerekli yeri alıntıladım zaten, o yazıdan ne anlaşılıyor tektar okuyun isterseniz. Öyle düşünerek yazmadıysanız bile maalesef ki yazdığınızdan bu anlam çıkıyor

Son düzenleme:
[

yok canim ben çok yasamadim
hic haberim olmadan kacirilmadim mesela 😁
28 yasimda gayet guzel bir dugunle evlendim
17.5 yasimdaykende paten falan suruyordum sevgilimle takiliyordum ama kör olasicalar beceremedi iste haberim yokken kaçırmayi.
ha birde calisiyordum 7 8 kisiyle ayni evde yasamayim diye heybemi dolduruyordum.
Kimse kimseyi anlayamaz ben de anlamıyorum ama belliki çok dert etmiş kendine psikolojisini etkilemis ve anlatmış geçmişi onu ilgilendirir bunu gülerek soylemen yanlis nispet yapar gibi yazmışsın bazen sansli olmaya biliyor insan

Anlıyorum sizi fakat gerekli yeri alıntıladım zaten, o yazıdan ne anlaşılıyor tektar okuyun istersiniz. Öyle düşünerek yazmadıysanız bile maalesef ki yazdığınızdan bu anlam çıkıyor
Ya konuyla alakasız ama ben başka bisey soracaktim profil fotoğrafı nasıl değişiyor

Ya konuyla alakasız ama ben başka bisey soracaktim profil fotoğrafı nasıl değişiyor
Şimdi bu yazıyı okurken üstte gördüğünüz profil fotonuzun üzerine basın ve açılan profilde fotonun üzerinde (düzenle) yazıyor devamını halledersiniz 😊

Anlıyorum sizi fakat gerekli yeri alıntıladım zaten, o yazıdan ne anlaşılıyor tektar okuyun istersiniz. Öyle düşünerek yazmadıysanız bile maalesef ki yazdığınızdan bu anlam çıkıyor
bu konuyu çok farkli durumda biri yazsaydi belki o son cumleyi yazmazdim.
yani mesela deseydiki evliyim.kaynanamla vs oturuyorum 7 8 kisiyiz vs durumunu anlatsa olabilir hersey insanlar icin der bu duruma hic takilmazdim
çunku bizde yillarca babaannemle annemle abimle ozaman bekar olan amcamla vs oturduk bunu asla kınamam haddim değil.
ama hem bir kadinin babasinin evine gidip oturup hemde o evin kizi hakkinda ileri geri konusup yaptiklarini ailesine anlatmaktan bahseden
hemde nelerle ugrasiyorum 7 8 kisiyle oturuyorum vs diyip bundan bile yakinan duzeltmek icin caba sarfetmek yerine evin kizina saran ustune kendisine normal soru bile yonelten insanlara polemik polemik cevap veren kendi sutten cikmis ak kaşık gibi ortada takilan insana bunu soylerim.
maddi durumundan vurmak icin degil ama herkesi kendi gibi sanip sen cok yasamissin heralde dedigi icin soylerim

bu konuyu çok farkli durumda biri yazsaydi belki o son cumleyi yazmazdim.
yani mesela deseydiki evliyim.kaynanamla vs oturuyorum 7 8 kisiyiz vs durumunu anlatsa olabilir hersey insanlar icin der bu duruma hic takilmazdim
çunku bizde yillarca babaannemle annemle abimle ozaman bekar olan amcamla vs oturduk bunu asla kınamam haddim değil.
ama hem bir kadinin babasinin evine gidip oturup hemde o evin kizi hakkinda ileri geri konusup yaptiklarini ailesine anlatmaktan bahseden
hemde nelerle ugrasiyorum 7 8 kisiyle oturuyorum vs diyip bundan bile yakinan duzeltmek icin caba sarfetmek yerine evin kizina saran ustune kendisine normal soru bile yonelten insanlara polemik polemik cevap veren kendi sutten cikmis ak kaşık gibi ortada takilan insana bunu soylerim.
maddi durumundan vurmak icin degil ama herkesi kendi gibi sanip sen cok yasamissin heralde dedigi icin soylerim
Peki teşekkürler.

Kimse kimseyi anlayamaz ben de anlamıyorum ama belliki çok dert etmiş kendine psikolojisini etkilemis ve anlatmış geçmişi onu ilgilendirir bunu gülerek soylemen yanlis nispet yapar gibi yazmışsın bazen sansli olmaya biliyor insan
neden nispet yapayim duzgun bir soru soruyorum ordan kalkip bana sen cok yasamissin heralde diyor
haberim olmadan kacmadim hic ve bu bana komik geliyor cidden.
bir insan nasil haberi olmadan kaçabilir bakin kacirilabilir demiyorum kacabilir nasil haberi olmaz yani
ha bu arada onceki yorumumda haberi olmadan kacirilabilir yazmisim bunun icin özur dilerim kacabilir yazacaktim.
bir kesim kotu seyler yasamis insanlardan gulerek bahsetmisim gibi olmus evet ama suan duzeltemiyorum maalesef zamani dolmus.

Son düzenleme:
Konu sahibi kardesim/kizim/cocugum (sizin biraz zorlasak anneniz olurum herhalde 30larin ortalarinda biri olarak),
Buraya yazanlar sizi anlamiyor diye onlara baya kizmis ve terslemissiniz
Önceki mesajımda kendimce yorumumu yaptım, karismayin sonra sizi suçlu cikartirlar neye uğradığınızı sasirirsiniz yazik ne diye baskasi yüzünden (gorumce de olsa) huzurunuz bozulsun?
Size yardımcı olmaya çalışan ve merak edip.soru soranlara atarli cevaplar yazarsaniz ona göre tepki alirsiniz ayrica forumda polemik çıkarmak, kurallara aykirilik teşkil eder.
19 yasinda hayatı yalayıp yutmus olmuyorsunuz, burada belki de sizin iki katiniz yasanmisligi olan insanlar size yol gostermeye calisiyor. Mesela ben evli degilim, evlilik nedir bilmiyorum tecrübem yok çünkü. Ama evlilikten ne bekledigimi, nasil bir eş istedigimi, sırf evleneyim çocuğum olsun diye bana kötü davranan bir erkekle evlenmeyecegimi ya da evlensem bile cekmeyecegimi biliyorum. Bunun icin illa evlenmis olmama gerek yok, insan yaş aldıkça yasadiklari kadar yasamadiklari konusunda da bilgi ve fikir sahibi olabiliyor. Buna hayat tecrübesi, olgunluk ve öngörülü olmak denir.
Kimse sizin ruh halinizi anlayip ona göre karsilik vermek zorunda değil ama ben hemen her mesajda anlamiyorsunuz diye yazmanizdan aslinda evinizde de esiniz ve ailesi tarafindan anlayis beklediginizi ve göremediğinizi anlıyorum. Kimseden, esiniz dahi olsa, sizi anlayıp ona göre hareket etmesini beklemeyin
Unutmayın, siz kendinize ne kadar deger verirseniz, insanlar da size o kadar deger verir. Sevgi de ilgi de anlayış da beklenir evet ama önce siz bu istediklerinizi kendinize veriyor musunuz?
Gorumcenizle uğraşmak ya da çocuk yapmaya calismak yerine kendinize ait bir evinizin olmasina kafa yorun. Ayrica ayri ev acmamak da erkegin kusuru oluyor ve bosanma gerekcesidir (şayet bu da aklinizdan geçiyor da nasil yapacağım diyorsaniz size tüyo olsun). Mutluysaniz da esinizle olan mutlulugunuza odaklanin, kitap okuyun, ise girin, aciktan okul okuyun, örgü/dantel/elisi yapın, üretin, kursa gidin meslek edinin vs. Düşüncenizi size deger katacak seylere odaklayin.
Bunlar hep büyük sözü... Umarim dikkate alirsiniz

Üniversite okumuşsun ama boş okumuşsun
Insanların neler hissettiğini anlayamiyorsun
Kaçmak güzel bisey değil ki zaten benim geçmişim üzerinden beni kırma hakkın yok konuyu nerden nereye getirdin istesem bende seni kırarım ama degmiyo
Bak ne güzel haklardan bahsediyorsun sen kimsinde görümcenin özel hayatına karışma haddını buluyorsun? Yok aılesının yuzune çocuğunun yüzüne nasıl bakıyormuş sen hangi akla hızmet küçücük yaşta koca derdıne düştün ? Sen kaçtıktan sonra aılenın yuzune nasıl bakıyorsun? Kardeşide evden kovacakmışmış o kim acaba orda fazlalık olan sızken o kım kı kardeşi evden kovuyor sizin gıbı ınsanları karı koca böyle pıt diye kapıya koyacan o zaman dünya kaç bucak görürdünüz. Evlenmeye kaçmaya gelince deli cesaretı mı aymazlık mı yoksa başka bir şey mi vurdu neysede ayrı eve çıkmaya gelince boşsunuz kabile gibi yaşarsınız.

neden nispet yapayim duzgun bir soru soruyorum ordan kalkip bana sen cok yasamissin heralde diyor
haberim olmadan kacmadim hic ve bu bana komik geliyor cidden.
bir insan nasil haberi olmadan kaçabilir bakin kacirilabilir demiyorum kacabilir nasil haberi olmaz yani
ha bu arada onceki yorumumda haberi olmadan kacirilabilir yazmisim bunun icin özur dilerim kacabilir yazacaktim.
bir kesim kotu seyler yasamis insanlardan gulerek bahsetmisim gibi olmus evet ama suan duzeltemiyorum maalesef zamani dolmus.
Yaw onu boşver de ben bu konudan çıkamıyorum değil mi yeni uyeyim hiç bisey bilmiyorum 😂

Yaw onu boşver de ben bu konudan çıkamıyorum değil mi yeni uyeyim hiç bisey bilmiyorum 😂
sayfayi yukari kaydir sol ustte bir derdim var yaziyor o linke tikla cikarsin
ahaha hic gulecegim yoktu ya 😂😂😂
daha da olmazsa google adresine tekrar kadinlar klubu yaz 😂😂😂

Sizden nefret eden görümceniz niye size bu kadar özel sırlarını anlatsın ki? Bir bana mı inandırıcı gelmedi?

Bence siz onunla aranıza mesafe koyun bası derde girer kurtulmak icin sizi öne sürer sizin üstünüze atar allah korusun ya sonra eşiniz ve kaynınız da size inanmazsa? Tamam aynı evde dipdibe muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz ama özel iliskiler babında bir samimiyet kurmayın bence. Ayrıca o yetişkin bir kadın kiminle seks yaptıgı sizi ilgilendirmiyor ki niye üstünüze vazife edindiniz, herkesin kendi hayatı

Sizden nefret eden görümceniz niye size bu kadar özel sırlarını anlatsın ki? Bir bana mı inandırıcı gelmedi?
Sanırım aynı yaprak dökümündeki Ferhunde - Leyla Necla iliskisi gibi, ayni ev, kalabalık aile, çıkar iliskileri, birbirilerinden nefret edip ama birbirlerine karşı kozları olduğu icin de birbirlerini idare etmek zorundalar

Back
X