Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kelebekmisali00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
45
-41
1
29
Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....

Mecbur evlenmişmiş.. ne kırıcı bi laff yani ayrıca ayrılamayız ne demek dünya ondan mı ibaret ayrılmak için kafaniza silah dayanmasını mı bekliyorsunuz. Normal psikolojide birisi değil bu ilerde de düzelmez çocuk olunca da düzelmezz düzelmez.....

Daha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
Kardeşim neyin düzeni? Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Adam döve döve size eli mi alısacak? Ne oturacak? Anlattığınız seyler akıl alır değil. Böyle salak salak davranmayın. Her giden kadının arkasından gözyaşı dökmekten mahvolduk. Dursun artık anıt sayaç.

Aynı şeyleri yaşadım
Dügünden 8 ay önce evlenip aynı evde yaşadık o süreçte bile siddet gördüm
Dügün stresidir biter sandım daha da beter oldu
Kendi planlarıyla beni hamile bıraktı dügünden sonra daha sonradan da itiraf etti bunu
Hic ayrılamam sandı
Ama sonuç boşandık
O süreçte bitirmediğim icin çok pişmanım
Lütfen yol yakınken dön bu hatadan
Asla değişmeyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…