- 7 Temmuz 2021
- 45
- -41
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kelebekmisali00
-
Daha çok kafaya çalışıyor galiba seviyorum yazıyorsunuz beyin sarsıntısı belli ki nerde olsa tanırımsevgilşşm
Nasıl bir yol izlemen gerektiği belli. Ayrılmayı düşünüyo musun?Hatır dövemez tabl ki ben de çok karşıyım inan sadece nasıl bi yol izlesem onu bilemiyorum
Evet düşünüyorum arttk o kadar geri kafalı ki ailesi çevresi bunu duyduklarınında da bizi rezil mi ediceksiniz dicek tiplerNasıl bir yol izlemen gerektiği belli. Ayrılmayı düşünüyo musun?
Nasıl zamanlar yasadın etrafa ailen yanında oldu mu veya bosanırsan sana bunu bunu yaparım dedi mi eşinAynı şeyleri yaşadım
Dügünden 8 ay önce evlenip aynı evde yaşadık o süreçte bile siddet gördüm
Dügün stresidir biter sandım daha da beter oldu
Kendi planlarıyla beni hamile bıraktı dügünden sonra daha sonradan da itiraf etti bunu
Hic ayrılamam sandı
Ama sonuç boşandık
O süreçte bitirmediğim icin çok pişmanım
Lütfen yol yakınken dön bu hatadan
Asla değişmeyecek
Her kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişizÇok üzüldüm yaşadıklarınıza ailenizin bundan haberi var mı çok ciddi şekilde korunun. Bir an önce ayrılmaya bakın. Allah yardımcınız olsun. Bu erkekleri evlenmeden önce anlamıyorsak ne yapacağız ya çok korkutucu
HangisiKonu inandirici gelmedi bana.
Sevgi yok suan olan sey ben nasıl bununla evlendim nasıl bişeyin içindeyimBelli belli. Ayrılamayız da seviyorum demenden belli.
Allah kimseye yaşatmasın bunları bende eskiden arkadaşlarıma derdim ayrılın bi kere yapan yine yapar ama işin içinde olunca o kadar zor ki yaşamayın inşallah bunlarıDaha çok kafaya çalışıyor galiba seviyorum yazıyorsunuz beyin sarsıntısı belli ki nerde olsa tanırım
??Al bir fake Daha. Genjler cok caniniz sikiliyor Belli ki. Ekside konu mu bitti. Yiyosa ituye gelsenize. Cok egleniriz.
Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....
???Sevgi yok suan olan sey ben nasıl bununla evlendim nasıl bişeyin içindeyim
Boşanmayi istiyorum en kısa sürede de olucakseni döven adamı seviyorsan daha çok dayak yersin.
bari sinirlendirme de hırpalamasın.
sevgin bitince boşanırsın artık.
Her kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişiz
Soyle bişey diyim mi daha acı ben ayrılmak istediğimi söylediğim de karsı çıkıcak ailesi bizde boşanmak yok olmaz zamanla düzelir çocuk olsun düzelir bunları diyo resmen ailesi düşünün nasıl bi seyın içinde oldumuKelebek misali sevgi bu ha.Konu sahibi konuyu actiginizda seviyoruz ayrılamayız derken sonra
???
Nasıl evlendim diyeceginize dayak yemek icin mi evlendim deyip harekete gecmelisiniz..
O kadar cahiller ki benı zor seyler beklıyo kendi ailemin evine de gidemem çünkü üvey babam var onlardan kaçmak isterken doluya tutuldumbizde boşanma var diyip açacaksın davayı..
haha lafa bak boşansada aynı evde yaşıyorlarmış çocuk mu kandırıyor diyeceğim belli ki kandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?