- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
- Konu Sahibi Kelebekmisali00
-
Karate kursuna gitsin.Eşinin şiddet uyguladığını okuyunca darp raporu al yazıcaktım. Sonda seviyorum ayrılamayız yazdığını okuyunca vazgeçtim. O zaman nasıl bir tavsiye istiyorsun bizlerden? Seni bir daha yapmaz, düzelir diye yalanlarla mı avutalım?
Allah onu bildiği gibi yapsın beni kurtarsınKarate kursuna gitsin.
En kötü ihtimal kadın sığınmaya git ama bu adamın yanında durma belli ki öldürmeden rahatlamayacak canının kıymati yok mu?O kadar cahiller ki benı zor seyler beklıyo kendi ailemin evine de gidemem çünkü üvey babam var onlardan kaçmak isterken doluya tutuldum
Benim yara izimi öpen bi adamken şimdi ise bu yapılan seyler o kadar zoruma gidiyor ki canımın kıymeti elbet varEn kötü ihtimal kadın sığınmaya git ama bu adamın yanında durma belli ki öldürmeden rahatlamayacak canının kıymati yok mu?
Sevgi degıl haklısınızÖncelikle sevgi böyle birşey değil. Bence önce kendinizi sevin. Kendinize değer verin. O zaman ne yapmanız gerektiğinin farkına varır siniz.
Ben istiyorum artık zaten sadece kolay olmucakNiye kendinize bu kötülüğü yaparsınız anlamam. Yani daha ne olması gerekiyor ? Ölünce mi ayrılacaksınız?
Sizce neden boyle oldu benım napmam gerekiyor çok çaresizim
Boşanmayı ilk zamanlar aklımdan geçirmediğim için öyle bir tehditi olmadıNasıl zamanlar yasadın etrafa ailen yanında oldu mu veya bosanırsan sana bunu bunu yaparım dedi mi eşin
Kıyamam.. gerçekten üzülüyorum böyle konulara. Bende eski eşimden bir aylık taze gelinken ufak ufak diye tabir ettiğim itip kalkmalar gördüm. Ama düzelir belki psikoloğa gideriz, seviyorum vs işe kendimi kandırdım ki hakikaten çok severek güvenerek evlenmiştim. Ama ilerledi, hiç bitmedi şiddet ve küfürler.Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 6ay once nikah kıyıp eşimle ayni evde yasamaya basladık 1 ay sonra düğünümüz olucak ve cok severek evlendik soyle anlatiyim 1 senelik bi sevgililik sürecimiz oldu o kadar farklı o kadar iyiydi di ki bana evlendik hersey cok değişti bambaşka biri oldu adeta beni itip kakmaya basladı evlenip evimize girdikten hemen sonra boğazımı defalarca sıktı kolumu aynı şekil mos mor gezdim sürekli ailesine anlattım yine yapmaya devam etti sebebi de ufak tefek seyler di ve sürekli küfür de edıyo bana sorsan düğün stresi biraz idare et beni ama her kavgada bana agır konusuyo bi keresinde ben seninle evlendim mecbur anlarsınız bisey geçti ilk defa aramızda benım için yani ilk onu ima etti bana artık alıstı bi kac defa vurunca herseye oramı buramı sıkıyo ben napıcam ayrılamayız da seviyorum oda seviyordu seven bunları yapar mı neden boyle oldu nolur bişey diyin....
Ne kadar acımasız bi yorum bu. Bi insanın acısıyla bu denli dalga geçilmemeli ya. Şiddet gören bi kadına kafaya çok çalışıyor demek nasıl bi vicdan acabaDaha çok kafaya çalışıyor galiba seviyorum yazıyorsunuz beyin sarsıntısı belli ki nerde olsa tanırım
Konuya Fake yazmak yerine, ki bilip bilmeden kimseyi zan altında bırakamayız, neden rapor etmiyorsunuz?Al bir fake Daha. Genjler cok caniniz sikiliyor Belli ki. Ekside konu mu bitti. Yiyosa ituye gelsenize. Cok egleniriz.
Öffff sizde böyle mal mal laflara inanıyor musunuz cidden. Aklınız yerinde mi?Her kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişiz
Düzen oturması böyle bir şey mi, siz ailenizden böyle mi gördünüz?Daha yeni evlendik ama daha oturmadı bile düzenimiz
Hatır dövemez tabl ki ben de çok karşıyım inan sadece nasıl bi yol izlesem onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?