Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karate kursuna gitsin.

O kadar cahiller ki benı zor seyler beklıyo kendi ailemin evine de gidemem çünkü üvey babam var onlardan kaçmak isterken doluya tutuldum
En kötü ihtimal kadın sığınmaya git ama bu adamın yanında durma belli ki öldürmeden rahatlamayacak canının kıymati yok mu?

Öncelikle sevgi böyle birşey değil. Bence önce kendinizi sevin. Kendinize değer verin. O zaman ne yapmanız gerektiğinin farkına varır siniz.

Kıyamam.. gerçekten üzülüyorum böyle konulara. Bende eski eşimden bir aylık taze gelinken ufak ufak diye tabir ettiğim itip kalkmalar gördüm. Ama düzelir belki psikoloğa gideriz, seviyorum vs işe kendimi kandırdım ki hakikaten çok severek güvenerek evlenmiştim. Ama ilerledi, hiç bitmedi şiddet ve küfürler.
Ailesi hep arka çıktı hatta yanımda gibi gözükerek arka çıktılar. Aileme anlatamadım, içime attım ve kendime yediremedim hiç bi zaman. Hatta kabullenemedim,kendime bile itiraf edemedim. Sonunda bi güç geldi çünkü artık ondan tiksiniyodum ve sonumuz yoktu. Ayrıldım ve ayrılırken bile seviyodum. Sonra bir yıl dolmadığı için evliliğimiz birkaç ay bekledim boşanma davası açtım bir yıl dolunca. Biliyo musun hala seviyo muyum diye düşünürken ondan tiksindiğime emindim çok karışık bi his bu... Boşanma davasında pişman olduğunu söyledi ama nafile, ben kararlıydım. Sonra boşandık ve Allah bana bi şans verdi dedim yoluma devam ettim. Yolumu güzelleştiren bitenecik sevdiceğim çıktı karşıma şimdilik çok şükür iyiyiz ve iyi ki o psikopata katlanmamışım diyorum aklıma geldikçe iyi ki boşanmışım elalemin lafına kulak asmamışım kendimi ezdirmemişim diyorum.
Bunu buraya yazıyorum bir tecrübe olarak ne yapman gerektiğine karar verecek olan kişi sensin.

Daha çok kafaya çalışıyor galiba seviyorum yazıyorsunuz beyin sarsıntısı belli ki nerde olsa tanırım
Ne kadar acımasız bi yorum bu. Bi insanın acısıyla bu denli dalga geçilmemeli ya. Şiddet gören bi kadına kafaya çok çalışıyor demek nasıl bi vicdan acaba

Al bir fake Daha. Genjler cok caniniz sikiliyor Belli ki. Ekside konu mu bitti. Yiyosa ituye gelsenize. Cok egleniriz.
Konuya Fake yazmak yerine, ki bilip bilmeden kimseyi zan altında bırakamayız, neden rapor etmiyorsunuz?
Yönetimin fake vb durumlarda müdahale etmesini istiyorsanız siz de yükümlülüğünüz olan kuralı yerine getirip yorumların altına konmuş olan şikayet et butonuna basmalısınız, yoksa bazı topiklere sitenin reklamını yapmak için özellikle müdahale etmediğimiz iftirasını atanlar sizin de bu reklamlara ortak olduğunuzu düşünürler
Lütfen kurallara uymayan hallerde, fake üyelik, erkek üyelik şüphelerinde vb şikayet et butonuna basalım.

• Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.

Son düzenleme:
Sen kaç yaşındasın?o kadar saf görünüyorsun ki..neden böyle oldu nun cevabını sen yazmışsın.aranızda birşeyler olmuş mecbur evlenmiş...mecbur evlenmişş. ..bu yüzden de sana tahammülü yok...düğün stresi hikaye..zaten nikah kıyılmış,aynı evdesiniz neyin stresini yaşayacak...ayrıll. ...değişir diye de umma....aklını başına al yangından mal kaçırır gibi çocuk da yapma

Her kavga da ayrılık lafı o kadar gectı ki bana dediği ayrılınca sen bi baskıyla evlenemessin bizde bosanma yok olsa bile aynı evde yasıyo lar inan cok zor bi durum ayrı dünyaların insanlarıymişiz
Öffff sizde böyle mal mal laflara inanıyor musunuz cidden. Aklınız yerinde mi?

şiddete rağmen ayrılmam seviyorum diyorsanız buradan ancak karate kursu önerisi çıkar bence. dövüşürseniz belki o da anlar ne yaptığını.

Konu fakr olmali
Bu kadar saçmalık olamaz çünkü
Adam dovuyormis strestenmis
Siz stres topusunuz herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…