- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 18
- 33
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Bırakın ne hali varsa görsün. E sonunda dönüp dolaşıp kendisi konuşmaya çalışır eminimHerkese merhaba
Akıl almak istiyorum sizden saçma bi sebepten ablam ile tartıştık Söylenmemesi gereken şeyler söylendi benim arkamdan ağız birliği yaptığını fark ettim babam ile bende konuyu farklı yere çekmemem gerekirken çektim anne ve babada dahil oldu şimdi oğlumu size göstermicem getirmicem falan diyerek bizi tehdit ediyor. Ben %50 haklı olmama rağmen yaşça küçük olduğum için özür diledim ancak mesajıma cevap dahi vermedi. Annemin yüzüne telefonu kapattı babama bi ton laf etti vs. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Annem ve babamın üzülmesi beni daha cok üzüyor keske diyorum sesimi kesip otursaydım haksızlığa göz yumsaydın diyorum sırf huzursuzluk olmasın diye ama dayanamadım gerçekten
Konu saçma bi şekilde yeğene gelince oda direk tehdite başvurdu zaten. Her zaman yaptığı bişi bu. Tamam diyorum özür dilerim büyümesin konu cvp dahi vermiyo oysaki konu benim eşime kadar geldi onluk bi problem olmamasına rağmen. İçi çok doluymuş zaten bize karşıOğlumu size göstermeyecegim diyor ve ?
Bu mu yani ?
Vallahi çoluk çocuğunu tehdit ve göz dağı vermek amacıyla kullanan kim olursa olursa olsun özür dilemem.
Kredisini de tüketir bende.
Bırak,kendi hatasını fark etsin.
Bu satten sonra o yanasmiyorsa ; sen de adım atma derim.
Düşündüğünüz gibi bir şey değil. Önemli bir şey zaten değil. Konu uzadıkça uzadı ve saçma bi hal aldıAy ne oldu
Inşallah
Baldız
Kız kardeş baktım ettin durumu degildir
Ne oldu actin madem konuyu anlat ne olduda bu duruma geldiDüşündüğünüz gibi bir şey değil. Önemli bir şey zaten değil. Konu uzadıkça uzadı ve saçma bi hal aldı
Ben tartışma sebebini uzun uzadıya anlatmak istemiyorum hanımefendi. Özetledim Mevcut durumda ne yapabilirim diye akıl istiyorum arkadaşlardan.Ne oldu actin madem konuyu anlat ne olduda bu duruma geldi
Kendisi evlat olarak annesinin yüzüne telefon kapatmis babasına bir ton laf etmis sizce onda büyük kücük kavramı var mı ki sizin özrünüzü kabul etsin? Ancak haksız diye özür diledi demistir kendince.Ben %50 haklı olmama rağmen yaşça küçük olduğum için özür diledim ancak mesajıma cevap dahi vermedi. Annemin yüzüne telefonu kapattı babama bi ton laf etti vs. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Annem ve babamın üzülmesi beni daha cok üzüyor keske diyorum sesimi kesip otursaydım haksızlığa göz yumsaydın diyorum sırf huzursuzluk olmasın diye ama dayanamadım gerçekten
Peki mevzu bilinmeden sana nasıl yardımcı olunucakBen tartışma sebebini uzun uzadıya anlatmak istemiyorum hanımefendi. Özetledim Mevcut durumda ne yapabilirim diye akıl istiyorum arkadaşlardan.
Tartışma benim ağız birliği yaptığını fark etmemle başladı. Yani kendi fikrini babamın fikriymiş gibi gösterdi bende anladım. Bi abla olarak oysaki ona danıştığım yol göstermesini istediğim bi konuydu bu. Bana açıkça bak kardeşim düşünce yanlış veya doğru dese anlayışla karşılardım ama o babamı doldurmayı tercih etmiş eşimide katmış işin içine. Bende bunu duyunca iyice sinirlendim ve konu büyüdüde büyüdü. Ben yüzde yüz haklıyım demiyorum ama ben tüm bunlara rağmen özür diliyorken o beni kaba tabirle sallamıyor bileKonuyu cok yüzeysel anlatmışsınız.
Tartışma nereden çıktı ?
Siz ne söylediniz ?
Neden farklı yerlere cektiniz ?
Biraz daha detay verseniz
Tartışma benim ağız birliği yaptığını fark etmemle başladı. Yani kendi fikrini babamın fikriymiş gibi gösterdi bende anladım. Bi abla olarak oysaki ona danıştığım yol göstermesini istediğim bi konuydu bu. Bana açıkça bak kardeşim düşünce yanlış veya doğru dese anlayışla karşılardım ama o babamı doldurmayı tercih etmiş eşimide katmış işin içine. Bende bunu duyunca iyice sinirlendim ve konu büyüdüde büyüdü. Ben yüzde yüz haklıyım demiyorum ama ben tüm bunlara rağmen özür diliyorken o beni kaba tabirle sallamıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?