- 24 Ocak 2021
- 12.889
- 29.689
- 548
- Konu Sahibi incircekirdegi12
-
Bence biraz kendi haline bırakın siniri geçsin, ailede kanlı bıçaklı olup siniri geçince yine yan yana olan tanıdıklarım varBüyütüyor. Özür diledim cevap vermiyo annemin yüzüne telefonu kapattı babama cevap vermiyo çocuğu göstermicem size zaten napıyosanız yapın diyor yani ne yapabilirim daha gerçekten
Babama konuyu paylaştığımda fikri cok başkaydı bi anda bambaşka oldu ablamla konuştuktan sonra tamamen değişti
O da bunu bildiği için kullanıyor bunu fark edemiyor musunuz?Cok şükür yemeğimi suyumu vermiyor ama ben bi tartışma olduğunda yada huzursuzluk çıktığında sessiz kalıp hiç bişi yokmuş gibi davranabilen biri değilim taktıkça takıyorum
Umarım öyle olur annem ve babam cok belli etmeselerde aslında cok kafaya takıyorlar bende bu durumda kendimi suçluyorum keşke konuyu hiç açmasaydım diyorumBence biraz kendi haline bırakın siniri geçsin, ailede kanlı bıçaklı olup siniri geçince yine yan yana olan tanıdıklarım var
Evet ben konuyu oraya çekmemeliyim sinirle yaptım fark ettim ve özür diledim ancak asla cevap dahi vermiyor annemle konuşmuyor wp grubumuz vardı oradanda çıkmış bu insan 40 yaşında gerçekten aklım almıyor ya inanınO da bunu bildiği için kullanıyor bunu fark edemiyor musunuz?
Ayrıca kafaya taktıkça sorun çözülüyor mu?
İkinizde de hata var anladığım kadarıyla ama siz alttan alıp özür dilemişsiniz bundan sonra yapacağınız bir şey yok.
Akışına bırakın.
Olay tazeyken herkes gergin olur bir süre sonra sular durulur.
Babam onun fikriydi dedi. Yani mantıklı bulduğu için fikrim kabul edilmemesi için öne atılan bişeydi yani konuşmak için konuştular bana yol göstermek yerine iş birliği yapmayı seçtiler sonra herkese cephe aldıKonuyu bilmeden buna yorum yapabilmek mümkün değil.
Babanız düşünüp taşınmış , konuya farklı açılardan bakıp ; "dün böyle dedim ancak böyle de olabilir" demişte olabilir.
Babam onun fikriydi dedi. Yani mantıklı bulduğu için fikrim kabul edilmemesi için öne atılan bişeydi yani konuşmak için konuştular bana yol göstermek yerine iş birliği yapmayı seçtiler sonra herkese cephe aldı
Üzme kendini zamanla düzelir, daha da uzak dur bari ..Umarım öyle olur annem ve babam cok belli etmeselerde aslında cok kafaya takıyorlar bende bu durumda kendimi suçluyorum keşke konuyu hiç açmasaydım diyorum
Babam onuda dedi inanın ama asla cevap vermiyoHiç kafaya takmamış ilgilenmiyor gibi yapın, suyuna gitmenizi nolur çocuğu bana göster diye yalvarmanızı istiyor heralde.
İşte bu uzun vadede olacak bişey, belki kendi içinde biriktirdiği çok başka şeyler vardır ama işte onu da söylemesi lazımBabam onuda dedi inanın ama asla cevap vermiyo
Varmış zaten bir sürü biriktirdiği şey bellikiİşte bu uzun vadede olacak bişey, belki kendi içinde biriktirdiği çok başka şeyler vardır ama işte onu da söylemesi lazım
Anlamıyorum insanları. Evlendim uzaktayım kaç yıldır kardeş hasreti cekiyorum keşke yanıbaşımda olsalar. Aile gibisi kardeş gibisi var mıVarmış zaten bir sürü biriktirdiği şey belliki
Maddi menfaat girince devreye her şey değişti tabiAnlamıyorum insanları. Evlendim uzaktayım kaç yıldır kardeş hasreti cekiyorum keşke yanıbaşımda olsalar. Aile gibisi kardeş gibisi var mı
Atma mesaj arkadaşım bizi dinle.Babamın ısrarı ile tekrar msj attım gördü ve yine cvp vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?