Bir derdim var

Büyütüyor. Özür diledim cevap vermiyo annemin yüzüne telefonu kapattı babama cevap vermiyo çocuğu göstermicem size zaten napıyosanız yapın diyor yani ne yapabilirim daha gerçekten
Bence biraz kendi haline bırakın siniri geçsin, ailede kanlı bıçaklı olup siniri geçince yine yan yana olan tanıdıklarım var

Cok şükür yemeğimi suyumu vermiyor ama ben bi tartışma olduğunda yada huzursuzluk çıktığında sessiz kalıp hiç bişi yokmuş gibi davranabilen biri değilim taktıkça takıyorum
O da bunu bildiği için kullanıyor bunu fark edemiyor musunuz?
Ayrıca kafaya taktıkça sorun çözülüyor mu?
İkinizde de hata var anladığım kadarıyla ama siz alttan alıp özür dilemişsiniz bundan sonra yapacağınız bir şey yok.
Akışına bırakın.
Olay tazeyken herkes gergin olur bir süre sonra sular durulur.

Bence biraz kendi haline bırakın siniri geçsin, ailede kanlı bıçaklı olup siniri geçince yine yan yana olan tanıdıklarım var
Umarım öyle olur annem ve babam cok belli etmeselerde aslında cok kafaya takıyorlar bende bu durumda kendimi suçluyorum keşke konuyu hiç açmasaydım diyorum

Evet ben konuyu oraya çekmemeliyim sinirle yaptım fark ettim ve özür diledim ancak asla cevap dahi vermiyor annemle konuşmuyor wp grubumuz vardı oradanda çıkmış bu insan 40 yaşında gerçekten aklım almıyor ya inanın

Konuyu bilmeden buna yorum yapabilmek mümkün değil.

Babanız düşünüp taşınmış , konuya farklı açılardan bakıp ; "dün böyle dedim ancak böyle de olabilir" demişte olabilir.
Babam onun fikriydi dedi. Yani mantıklı bulduğu için fikrim kabul edilmemesi için öne atılan bişeydi yani konuşmak için konuştular bana yol göstermek yerine iş birliği yapmayı seçtiler sonra herkese cephe aldı

Olay ne , konu nedir ? bilmedikten sonra sabaha kadar da konuşsak , sağlıklı bir fikir veremeyiz size.

Belki fikrinizde aksayan yönler vardı ve farkına varmadınız. Ablanız ve babanız konu hakkında konuşurken olası olumlu ve olumsuz yönleri yeniden gözden geçirip değerlendirmiş olabilirler.

Hiç kafaya takmamış ilgilenmiyor gibi yapın, suyuna gitmenizi nolur çocuğu bana göster diye yalvarmanızı istiyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…