Bir derdim var

Hatamın ben farkındayım zaten karşı taraf malesef hep o haklıymış gibi davranıyor her zamanki gibi

Cocuk kötü bişi söylemedim para mevzusuydu o eşimi dahil edince bende o sinirle çocuğu dahil ettim istemeden

Belli yaşa gelmişsiniz ev köy hesap kitap ayrılmış. Nesine zorunlusunuz ablanızın da haklı olduğunuz halde özür dilediniz? Çocuğu bi zahmet göstermesin , gözün de vergisini alıyor çünkü.

Vay be ailecek mum etmiş hepinizi.

Belli yaşa gelmişsiniz ev köy hesap kitap ayrılmış. Nesine zorunlusunuz ablanızın da haklı olduğunuz halde özür dilediniz? Çocuğu bi zahmet göstermesin , gözün de vergisini alıyor çünkü.
Saçma bi şeyden beni ve kocamı dahil etti oysaki ben saf saf ondan yol göstermesini istedim o arkadan babamı doldurup onun cümleleriymiş gibi konuştu bana sonra fark edince o sinirle çocuğunu kattım yine söylüyorum katmamam gerekirdi özür diledim ama cevap vermiyo bile

Aile içinde olur böyle şeyler . Sİniri geçince barışmanın yollarını arayacak zaten.

Ee tabi biliyor çocuğa düşkün olduğunuzu
Ordan ilerliyor kurnaz

Tamam artık sen üstüne düşeni yapmışsın gerisi onda. Çok da peşine düşersen totosunu arşı âlâ'ya çıkartırsın, hiç gerek yok.
Yani bi insan kız kardeşini nasıl böyle hiçe sayar görmezden gelir bana daha neler neler dedi açmışım ben vs. Oda sinirle söyledi diye düşünüyorum ben yinede kendime yakıştırmıyorum çocuğu katmamam lazımdı o sinir harbiyle söylemek zorunda kaldım bi anda pişmanım keske oda bunu fark etse artık

Aile içinde olur böyle şeyler . Sİniri geçince barışmanın yollarını arayacak zaten.

Ee tabi biliyor çocuğa düşkün olduğunuzu
Ordan ilerliyor kurnaz
Evet cok düşkünüm oda bunu biliyor ama sanki çocuğu hiç sevmemişim değer vermemişim gibi konuştu bilmiyor sanki düşkünlüğümü ne diyeyim

Cok şükür yemeğimi suyumu vermiyor ama ben bi tartışma olduğunda yada huzursuzluk çıktığında sessiz kalıp hiç bişi yokmuş gibi davranabilen biri değilim taktıkça takıyorum
Onun tanıdığı insan olmaya devam ederseniz daha çok çekeceğiniz var.

Yahu bahsettiğiniz kişi ablanız niye bu kadar büyümüş olay ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…