bir derdim var...:(

boş durmak yaramamış,biran önce çalışmaya başla

Adsm once babasina soz veriyor sonra cayiyor ustune karisinin ne isredigi ne düşündüğünü umursamiyor varsa yoksa kendi egolari ustunude evden kovuyo ve siz bu adama koruyosunuz
konu sahibi arkadas sen kocanin sozunu dinle senin ailenin istekleri degil esinin egosu daha onemli kocana sahip cik o ne derse o olur

allah sizin yetistirdiginiz cocuklariniza da yardin etsin ezilen kiz cocuklari ezen erkek cokuklari ama siz halkisiniz yine de

Yorumların hangisinde git kocanın gözlüğünü kır, sana köle gibi davranıyor evdeki tüm tabakları kır diyor? Kendi kendinize triplere girmişsiniz, haklı iken haksız konuma düşmüşsünüz sonra bizi suçluyorsunuz.

Kimsenin sizi gazladığı falan yok belli ki hep başkalarının ardına sığınıyorsunuz yanlışlarınızda. Olayı yapan siz suçlu yorum yapanlar. Burası özgür bir platform çok aykırı öneriler de gelebilir. Öğretmen olmuş mürekkep yalamış biri olarak bunları gözden geçirip kendinize uygun olanları seçmeliydiniz.

Biz sizin anlattığınız kadarını bilip ona göre yorum yapabiliriz. Eşinizi, tavırlarını görüp geleceği kestiremiyoruz malesef. Yaptığınız hareket ve tavır çok çirkin.

hanımlar parmaklarınızı yormayın,konu sahibi 2 üyelikle 2 konu açmış

Birincisi baştan taviz vermeyecektiniz hocam.
İkincisi bir öğretmen olarak yazım-imla kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmelisiniz. Türkçede iki nokta yoktur. Bir de "herkez" değil "herkes" doğrudur.

Esiniz sacmaliyor bence.Ogretmenlik bayanlar icin en guzel meslek.Bayanin calisma hayatina erkek karismamali.Bence ailenizle konusun bu konuyu

canım babam beni alır gider diye korkuyorsun ama böyle de yaşayan ölü gibisin....hayalin çalışmaksa bu hayalinden vaz mı geçeceksin eşinin emri vakisiyle...
diyecem ki eğer baştan konuşulmamış olsa, evlenince çalışmak şartı koyulmamış olsa hadi eşine hak vericem, ona göre ters gelebilir bayanın çalışması saygı duyarım diyecem...ama baştan konuşulmuş söz verilmiş...bu ne şimdi??
köprüyü geçene kadar mıyıdı verdiği söz? üstelik erkeğin verdiği söz namus sözüdür yani...
ama bu zamanda söz möz kalmıyor demekki...
benim eşim de verdiği bi sözü tutmamıştı

Hahahhahaha yorumunuza bayıldım hahahah..bende şu ev hanımlarının ben ev hanımıyım herkes olsun tavrına hastayım..en güzel işmiş ..tabii kendisinin başka bir iş deneyimi olmadığından kendisi ev hanımlığını büyütüyor bence..köylerde okuma yazma bilmeyenlerde.. ev hanımı..ev hanımı olmak extra bir eğitim ve kabiliyet gerektirmiyor..yıllarca okumuş didinmiş niye? Kocasının baskısına boyun eğip kendini kurban etsin kaderine razı olsun diye..

Bu ülkede kadınlardakş kaderime razı olmalıyım ben ayrı bir birey değilim ben babama kocama uyum sağlamalıyım onun doğrularına uymalıyım tavrı değişmediği sürece kadınlara değer verildiğini göremicez..

İkincisi bir öğretmen olarak yazım-imla kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmelisiniz. Türkçede iki nokta yoktur. Bir de "herkez" değil "herkes" doğrudur.
Sevgili yazı uzmanı ,edebiyat profesörü arkadasım,insanlar özgün ve özgür yazılar yazarken üç nokta,iki nokta,5noktalı yazılar yazabilirler,herkezi herkes yazmış olabilirler. zira burda konuyu Saptırıp saçmamaya gerek yok diye düşünüyorum!sanırım herşeyiniz dört dörtlük ve kusursuz bir insansınız ne mutlu size!!üç nokta...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende tam bunu diyordum.ne olucak bu türkçemin hali.!!! tam türkçede 2 nokta koyulurmuki diye tartışırken hopp siz geldiniz ve çözdünüz işi iki dakkada..
bide bi sorum olucak ,ünlü yumuşamasını bi türlü anlıyamamıştım lisedeyken onuda hazır konumuz buyken anlatıverseniz çok sevinirim.saygılar.

Konuyu saptirip sacmalamayin. Siz de avukatsiniz galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…