Kocamın evden gitme korkusu değil bu,kocamın benden gizlenmesi!
Sen şunu yapmadin da ben seni aldattim deme lüksü yok ,çünkü afedersiniz ama yatakta da ev isimde de mutfakta da başka arayış içine girme lüksü yok çünkü açığım yok.Çalışmadığım için evde ortak iş anlayışımız yok ev de asla iş buyurmam ,,kendisine iş bırakmam,eve gelmeden sofra hazirdir,her konuda hiçbir şekilde açığım yok abartı olmasın ama dortdortluk kadınım,beni aldatma aciklamasi sadece başka birine aşık olması olur,başka türlu bir bahanesi ya da aciklamasi olamaz. Ben okadinin evine de giderim merhaba komşum dün konusamadik diyerek konuyu acar lafı alırım ağzından ama cocugu var yapmam emin olmadan.Beni aldatti demiyorum kadın kötü niyetli demiyorum ,eşim orda durup bana ,su bayanın posetlerini taşıdım birinden duymadan benden duy diyecekti çünkü oda biliyor küçük şehir küçük ve dedikoducu mahalle.Arkamdan vaybe neslihan bile aldatılmış dedirtmek koyar bana,eşimin gitmesi değil,çünkü bütün mahalle bilir eşime sevgimi saygi mi hurmetimi,bazıları yapma bu kadar erkek sonuçta der,bazıları bravo aferin der.Güven demissiniz sizler eşinize yuzde yuz guveniyormusunuz gerçekten ,evetse vallahi bravo ,ben guvenmem eşime yuzdeyuz,şeytan bu !
Evliliğimizin ilk aylarında eski kız arkadasina face ten banamutlaka ulaş diye bir mesaj atmış ,bozuntuya vermedim yüzyüze konuşalım dedim evde basbasayken neti açtım face girdim mesaj yok silinmiş, ben bu mevzudan sonra kılı kırk yararim.Ne güzel yardım etmis
yardım etmesi değil mevzu kaçar gibi eve girip alelacele üstünü değiştirmesi,yetmis yaşındaki babana yardım et insanlık görevin se eğer yaşlı adam sonuçta.
Çocuga gelince ,ben yukarı çıkarken babaannene bak oğlum dedim cocugu kv koyup oyle girdim evime,çocuk gelince sustuk çocuk tekrar gitti ben devam ettim çocuk tekrar gelince de dusa girip yattım oğlum birşeye şahit olmadı yani.
Galiba kendime yediremiyirum..