Eşiniz ne kadar süreliğine gitti ?ben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
ben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
esım yılbasında donucek ama,sanırım son gelısmeler 2015 3, ay sonuna kadar oradaEşiniz ne kadar süreliğine gitti ?
Evinize kurulu düzeninizin içine bir yabancıyı sokmak yerine niye ailenizle yaşamayı tercih etmiyorsunuz kiesım yılbasında donucek ama,sanırım son gelısmeler 2015 3, ay sonuna kadar orada
ben geleyim canımben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
yedi kat yabancı olmıyacak heralde benım okul zamanından bugune kadar sure gelen dostluklarım ve cok ıyı arkadaslıklarım vardır,sımdılık bu sadece bir düşünce sadece fıkır ve gorus almak ıstemıstımEvinize kurulu düzeninizin içine bir yabancıyı sokmak yerine niye ailenizle yaşamayı tercih etmiyorsunuz ki
ev arkadaşı nasıl olur da ailenle yaşamaktan daha cazip olabilir ki? sonuçta ailen o senin sen onları onlar seni biliyor tanıyor.. gelen insanın huyunu suyunu bilmeyeceksin daha zor olmaz mı senin için? sen ailen düzenlerini bozacak diye mi istemyorsun senin düzenin bozulacak diye mi istemiyorsun? o kısmı anlayamadımben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
Ailen düzenini bozuyoda ev arkadasi düzenini bozmucakmi ?ben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
ailem duzenımı bozuyo demedım,aılemın duzenını bozmak ıstemıyorum dedımmAilen düzenini bozuyoda ev arkadasi düzenini bozmucakmi ?
aılemın duzenını bozmak ıstemıyorum yazmıstım,yalnıs anlasılma oldu heralde ,bılıyorumku annem burada cok sıkılacak ben işte ıken ondan ıstemıyorum yalnıs anlasılmasınev arkadaşı nasıl olur da ailenle yaşamaktan daha cazip olabilir ki? sonuçta ailen o senin sen onları onlar seni biliyor tanıyor.. gelen insanın huyunu suyunu bilmeyeceksin daha zor olmaz mı senin için? sen ailen düzenlerini bozacak diye mi istemyorsun senin düzenin bozulacak diye mi istemiyorsun? o kısmı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?