bir derdim var :(

ondan cekınıyorum ıste ıyı ıken kotu olmakta varr
bir tanıdığım can dostuyla ev tuttu.çocuklukları bile beraber geçmiş.onu da uyardım.asla olmaz biz iyi anlaşıyoruz dedi.3 ay dayanabildiler,arkadaşlıkları bitti.

arayıpta bulamadığım şey valla biraz tek başıma kalayımda kafa dinleyeyim
korkar mısınız tek kalmaktan

hiç gerek yok, otur evinde paşa paşa.
Çok sıkılırsan arada bir samimi dostlarını yatıya davet edersin.
İlk zamanlar zor olsa da zamanla yalnız kalmaya alışır, korkunuzuda yenersiniz.

aile varken yuvana ev arkadasi getirme fikri bana gore mantikli gelmedi ne kadar arkadasinda olsa esinle kurdugun yuva bi yabanci aylarca kullanmamali bence...

ondan cekınıyorum ıste ıyı ıken kotu olmakta varr
çok yakın arkadaşın da olsa evine uzun süreli alman doğru değil.
yani bana göre değil.
bilmiyorum evde belli bir düzenin var evli bir bayansın, bir arkadaşımın uzun süre evime özel hayatıma tanık olmasından hoşlanmazdım ben.
tabi bir de aynı evde yaşarken ortaya çıkacak yeni huylar oacaktır.yeme içme temizlik alışveriş vs. sorunlar yaratabilir.
bence arkadaş yerine ailenden biri olsa daha mantıklı.anneni engelleyecek bir durum yok ise boşta ise gelsin kalsın işte engel olma.
ana kız akşamları tatlı tatlı sohbet edersiniz,sarılırsınız ,çayınızı içersiniz ne güzel olur.
beraber vakit geçirmek için harika bi fırsat.bidaha denk gelmez.bence fırsatı değerlendirmelisin

hiç gerek yok, otur evinde paşa paşa.
Çok sıkılırsan arada bir samimi dostlarını yatıya davet edersin.
İlk zamanlar zor olsa da zamanla yalnız kalmaya alışır, korkunuzuda yenersiniz.
bu fıkırde mantıklı aslında

tamam tamam üzülme lütfen şakaydı ki
Yerinde olsam vur patlasın çal oynasın takılırdım işte zaten bi ömür beraber olucaksınız bu üç ayda kendine vakit ayır işte

annemın bır soylıyeyım ama babam ımkan yok gelmez ,annemde onu bırakıp gelırse uuzlurum acıkcası

Ben olsam arkadaş falan çağırmam
Evimde ki herşeye hakim olacak söz sahibi olacak hiç çekemem

annemın bır soylıyeyım ama babam ımkan yok gelmez ,annemde onu bırakıp gelırse uuzlurum acıkcası
belli olmaz gelir belki baban da.
3 ay değil mi herşekilde geçer.
korkularını abartma bence.
arada arkadaşlarını kalmaya da çağırırsın bir iki geceliğine sadece tabi:))
geçer gider.
ama annen arada gelse bi 5-10 günlüğüne .sana moral olur.

ne kadar çok bunalmışsınız ki ev arkadaşı bile düşündünüz
ama bu duygusal bir tercih hiç mantıklı değil bence de
ya kaynananızla beraber kalmak zorunda kalsanız
en iyisi yalnızlık

3ayligina gittiyse almana ne gerek var. Yani kim 3aylik bisey icin kendine yeni bir duzen kurar ki canim. Yani 3ay ailenle olman daha iyi gibi geliyo bana. Bunu kabul edebilecek biri pek aklima gelmiyo cunku

Ev arkadaşı almak yerine (bence çok sakıncalı ) varsa çevrenizde samimi olduğunuz bekar bir arkadaş onu davet edin evinize (yine bence gece sizde kalmasın ), benim de eşim sürekli dışarıda ama ben ne giderim ne de birini evime alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…