ondan cekınıyorum ıste ıyı ıken kotu olmakta varrdeneyin ama uyarayım,normal arkadaşlıkla ev arkadaşlığı bir değildir.birbirinize düşman olabilirsiniz.
bir tanıdığım can dostuyla ev tuttu.çocuklukları bile beraber geçmiş.onu da uyardım.asla olmaz biz iyi anlaşıyoruz dedi.3 ay dayanabildiler,arkadaşlıkları bitti.ondan cekınıyorum ıste ıyı ıken kotu olmakta varr
ondan cekınıyorum ıste ıyı ıken kotu olmakta varr
çok yakın arkadaşın da olsa evine uzun süreli alman doğru değil.ondan cekınıyorum ıste ıyı ıken kotu olmakta varr
yok hıc paylasmadımDaha önce aynı evi de paylaşmadıysanız yavaştan fikrinizden cayın bence de.
kızlar kızlar üye çok eski de değil hani ben geleyim filan diyonuz ama sakata gelmeyin bakben geleyim canım
bu fıkırde mantıklı aslındahiç gerek yok, otur evinde paşa paşa.
Çok sıkılırsan arada bir samimi dostlarını yatıya davet edersin.
İlk zamanlar zor olsa da zamanla yalnız kalmaya alışır, korkunuzuda yenersiniz.
kızlar kızlar üye çok eski de değil hani ben geleyim filan diyonuz ama sakata gelmeyin bak
şaka yaptımm şakaaaa :))
annemın bır soylıyeyım ama babam ımkan yok gelmez ,annemde onu bırakıp gelırse uuzlurum acıkcasıçok yakın arkadaşın da olsa evine uzun süreli alman doğru değil.
yani bana göre değil.
bilmiyorum evde belli bir düzenin var evli bir bayansın, bir arkadaşımın uzun süre evime özel hayatıma tanık olmasından hoşlanmazdım ben.
tabi bir de aynı evde yaşarken ortaya çıkacak yeni huylar oacaktır.yeme içme temizlik alışveriş vs. sorunlar yaratabilir.
bence arkadaş yerine ailenden biri olsa daha mantıklı.anneni engelleyecek bir durum yok ise boşta ise gelsin kalsın işte engel olma.
ana kız akşamları tatlı tatlı sohbet edersiniz,sarılırsınız ,çayınızı içersiniz ne güzel olur.
beraber vakit geçirmek için harika bi fırsat.bidaha denk gelmez.bence fırsatı değerlendirmelisin
belli olmaz gelir belki baban da.annemın bır soylıyeyım ama babam ımkan yok gelmez ,annemde onu bırakıp gelırse uuzlurum acıkcası
Ev arkadaşı almak yerine (bence çok sakıncalıben calısan bir bayanım eşim ınsaat muhendısı ve bır sure yurt dısında kalması gerekıyor,aılemde ankarada yasıyor gelıp benımle kalmak ıstıyorlar ama ben ıstemıyorum açıkcası sonucta herkesın bır düzeni var aılemde olsa rahatsız etmek ıstrmıyorum...gündüzlerı sıkıntı yok sonuçta işteyim kendimi işe verıyorum ama akşam olup eve gıttıgımde duvarlar ustume ıustume gelıyor sankı ,bazen dusunuyorum kendıme gecıcı surelıgıne bır ev arkadasımı alsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?