bir derdim var :(

ailem duzenımı bozuyo demedım,aılemın duzenını bozmak ıstemıyorum dedımm
Ben yanlis okumusum pardon simdi dikkat ettim.bence tanimadginiz birini almayin evinize derim ben ne olur ne olmaz kuzeniniz arkadasiniz falan varsa cagirin gelsin bence

Yalnızlığı sevmiyorsunuz galiba bazen eşimin nöbete gideceği günü iple çekerim yalnızlık iyidir kafa dinler insan kitap okur, müzik dinler, sevdiği dizilerin tekrarlarını izler İlla yalnız kalamam diyorsanız bence ev arkadaşı yerine aileniz gelsin.

ailem duzenımı bozuyo demedım,aılemın duzenını bozmak ıstemıyorum dedımm
biraz haklısın canım .kardeşim çalışıyrdu işinden ettim .burdada iş bulamadım üzüzlüyorm benim yüzümden düzenini bozdu .

aslında yalnızlıgı severim ama gece korkuyorum acıkcası,

AMA başka yapabileceğin birşey yok.eşim yalnız kalmamı istemedi.bende KORKUYORUM akşamları kayıtlı yatıyordum .aile kardeşim sağolsun geldi iide oldu.

AMA başka yapabileceğin birşey yok.eşim yalnız kalmamı istemedi.bende KORKUYORUM akşamları kayıtlı yatıyordum .aile kardeşim sağolsun geldi iide oldu.
bendede aynı sorun varr gece korkuyorum,parca boluk uyumaktan bıktımm

Hiç düşünmeden arkadaşım kalmaya müsait mi diye arardım ben olsam.

ciddi ciddi dusunmuyo degılım,sonucta 10 yıldır tanıdıgım yedıgım ıctıgım ayrı gıtmeyen bır ınsan

Benim için şu bakımdan sorun yok eşim ben daha ağzını açmadan söylerdi, x'i çağıracaksın değil mi? diye hem de arkadaşımın huyunu suyunu ve düzenlerimizin çok yakın olduğunu bildiğimden gelemem derse de heyo eşyalarımı hazırlamaya başlıyorum derse de problem olmazdı :)

benım esımde o arkadasımı tanır bır kac kez bırlıkte yemek yedıkk ama bılmıyorum yaaa

Sizin yanınıza gelebilecek kadar sağlıklı bir anneniz varsa bırakın gelsin.. sen onun evladısin, bozulmaz düzeni falan...

benım esımde o arkadasımı tanır bır kac kez bırlıkte yemek yedıkk ama bılmıyorum yaaa

Burası farklı, ben de, eşim de 10 senedir tanıyoruz arkadaşı. Sadece birkaç kez birlikte yemek yeseydik, ı-ıh. O zaman daha fazla tanıdığımız birini ara derdi Ben de teklif edemezdim bu kadar rahatlıkla.

kocan gelince arkadaşın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…