- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Ben yanlis okumusum pardon simdi dikkat ettim.bence tanimadginiz birini almayin evinize derim ben ne olur ne olmaz kuzeniniz arkadasiniz falan varsa cagirin gelsin benceailem duzenımı bozuyo demedım,aılemın duzenını bozmak ıstemıyorum dedımm
biraz haklısın canım .kardeşim çalışıyrdu işinden ettim .burdada iş bulamadım üzüzlüyorm benim yüzümden düzenini bozdu .ailem duzenımı bozuyo demedım,aılemın duzenını bozmak ıstemıyorum dedımm
aslında yalnızlıgı severim ama gece korkuyorum acıkcası,Yalnızlığı sevmiyorsunuz galiba bazen eşimin nöbete gideceği günü iple çekerim yalnızlık iyidir kafa dinler insan kitap okur, müzik dinler, sevdiği dizilerin tekrarlarını izlerİlla yalnız kalamam diyorsanız bence ev arkadaşı yerine aileniz gelsin.
benım derdımde bu zaten kımsenın duzenını bozmak ıstemembiraz haklısın canım .kardeşim çalışıyrdu işinden ettim .burdada iş bulamadım üzüzlüyorm benim yüzümden düzenini bozdu .
gel canım :)ben geleyim canım
bendede aynı sorun varr gece korkuyorum,parca boluk uyumaktan bıktımmAMA başka yapabileceğin birşey yok.eşim yalnız kalmamı istemedi.bende KORKUYORUM akşamları kayıtlı yatıyordum .aile kardeşim sağolsun geldi iide oldu.
yedi kat yabancı olmıyacak heralde benım okul zamanından bugune kadar sure gelen dostluklarım ve cok ıyı arkadaslıklarım vardır,sımdılık bu sadece bir düşünce sadece fıkır ve gorus almak ıstemıstım
çalışan insan için uykusuz kalmak gerçekten çok kötü sevdacım ALLAH yardımcın olsunbendede aynı sorun varr gece korkuyorum,parca boluk uyumaktan bıktımm
ciddi ciddi dusunmuyo degılım,sonucta 10 yıldır tanıdıgım yedıgım ıctıgım ayrı gıtmeyen bır ınsanHiç düşünmeden arkadaşım kalmaya müsait mi diye arardım ben olsam.
ciddi ciddi dusunmuyo degılım,sonucta 10 yıldır tanıdıgım yedıgım ıctıgım ayrı gıtmeyen bır ınsan
benım esımde o arkadasımı tanır bır kac kez bırlıkte yemek yedıkk ama bılmıyorum yaaaBenim için şu bakımdan sorun yok eşim ben daha ağzını açmadan söylerdi, x'i çağıracaksın değil mi? diye hem de arkadaşımın huyunu suyunu ve düzenlerimizin çok yakın olduğunu bildiğimden gelemem derse de heyo eşyalarımı hazırlamaya başlıyorum derse de problem olmazdı :)
belkıde bır sure annemı cagırırımmSizin yanınıza gelebilecek kadar sağlıklı bir anneniz varsa bırakın gelsin.. sen onun evladısin, bozulmaz düzeni falan...
benım esımde o arkadasımı tanır bır kac kez bırlıkte yemek yedıkk ama bılmıyorum yaaa
deneyin ama uyarayım,normal arkadaşlıkla ev arkadaşlığı bir değildir.birbirinize düşman olabilirsiniz.ya o zaten aılesıyle yasıyor evıne donerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?