bir derdim var :(

tartışmaktan çekiniyorum ve korkuyorum demenin başka türü herhalde bu yazdıklarınız? :)
Yok degil düsüncelerim bunlar.
Simdi siz sey mi beklediniz iste cok karsiyim vs. vs.
Yalan mi söylim simdi konu bulmak icin :) Baska konularda artik :)
Hangi konu hakkinda tartiscagiz da korkacagim onuda cözemedim.

Ben yanlış mı anlattım bilmiyorum ama tamolarak bunları söylediğimde çok tepki aldım 12 yaşındaki kızın 70 yaşındaki adama verilmesinden tutta 4. 5. evliliğe kadar
Burda 20 yaşında bi kıza fikir verilirken,haftada şu kadar istemesi normal yada değil,senin kararın istediğin gibi yaşa..diye cevap yazan zihniyete zaten sözüm yok.Bunu düşünürken çocuk!gelinlere destek verdiğimizi düşünen ufku açık arkadaşlara selam olsun !!

Yok surtundum, yok degdirdi diyorsun sonra da ama bakireyim. Sen bu adamla degil de baskasiyla evlenirsen eger, seni kendime sakladim, bakireyim mi diyeceksin? Bu mu senin bakirelik anlayisin. evlendigin adamin sana sadigim deyip onunla bununla yatmasindan ne farkin olacak?

Bir de neler yasiyorsun, oramdaki tuy cikarsa utanirim triplerine giriyorsun.. ne diyeyim.. o kadar sey yasa cesaretle, tuyden utan.. derdin de tuy olsun.

Konu nerden nereye gelmiş. Tam olarak birlikte olup olmamasından tutun 4. 5. Evlilik 70 yaşında adamlar falan :) Neyse.

Asıl sorulan soruya gelirsek, erkek arkadaşınızın cinselliği sizden daha sık istiyor olması evlendiğimizde sorun çıkarır mı diye soruyorsunuz sanırım. Evliyken ve şimdi cinsel isteğiniz olmadığında bunu açıkça söylemelisiniz. Sıkılıyorum derken isteksiz olduğunuz zamanlar olduğunu kastettiğinizi düşünerek söylüyorum bunu. (Farklı bir durum varsa açıkça belirtin lütfen) Erkekler için cinsellik en güçlü iç güdüdür. Bu sebeple erkekte cinselliği başlatmak için küçük bir uyarıcı yeterli olurken, kadınlar icin cinsellik önce beyinde başlar. Psikolojik olarak cinselliği istiyor olmak gerekir. Her an her saniye cinselliğe hazır olmak gibi bir durum olmaz/olamaz. Evlilikte cinsel doyumun olması elbetteki önemlidir. Fakat sizin durumunuzun ileride/ve şimdi sorun olacağını veya başka kişilere yönelteceğini sanmıyorum.

Genital temizlik için ise önerim lazer. Hatta bu sorunu evlenmeden önce halledin bence.

hıhıı kızın evleneceği adam da zaten manastırda yaşamış olacaktı eline kız eli değmeyecekti değilmi?

erkekleri koruduğunuz kadar hemcinslerinizi korusanız daha iyi bir yaşam olurdu hepimiz için..

hıhıı kızın evleneceği adam da zaten manastırda yaşamış olacaktı eline kız eli değmeyecekti değilmi?

erkekleri koruduğunuz kadar hemcinslerinizi korusanız daha iyi bir yaşam olurdu hepimiz için..

Ben de onu diyorum.. boylesine oylesi..

Hemcinsim diye yapilan karaktersizligi destekleyecek degilim.. kadin olsun, erkek olsun.. yalan yalandir.

Millet sadece nefsini düşünür olmuş Allahı düşünen yok yaa peki evlenmeden önce bunları yapınca eşinizin yanıda değeriniz düşmemiş olabilir ama sizi yaradanın yanındaki manevi değeriniz ne oluyor Allahım sen ıslah et bu milleti tövbe tövbe

evli olunca arzularsa sapık değil,ama bekarsa arzularsa sapık. imza sapııkla normal arasındaki farkı yok eden unsur anlaşılan : )

çok haklısınız. bu resmen o kişi olmazsa ondan sonraki erkeği kandırmaktan öteye geçmez.amaçta budur zaten

muhtemelen yaşı 30 dan aşağı .Bu çağlarda erkekler fırtına gibidir evlenince durulurlar korkmayın .

yanlış anlaşılmasın bakireyim. sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz o kadar.

Ben eşimle düğünden 5 ay önce nikah yaptım. Eşim düğün gününe kadar bana elini sürmedi. Hatta düğün gecesi istemediğim için olmadı ben istediğimde (3 gün sonra) oldu. Yorumlara kızıyorsun 6 yıldır tanıyorum diyorsun ama bence yeteri kadar tanimiyorsun. Sen istemiyorsun diye başkasına gideceksin aç yolu gitsin...

iihtiyacı varmış.. her erkeğin ihtiyacı vardır uçkuruna sahip çıkamamak ayrı birşey .ha senin gibi sevgiliyi bulsam ben de erkek olsam aynını yapardım.sen fırsatı vermişsin sonra gelip dert yakınıyorsun valla canım artık adamın ihtiyacına kalmış senin işin canı ne zaman isterse :) tobe yarabbim.. ha yarın öbür gün evlenince başka kadına da ihtiyaç duyacak seninki sonra gelip ağlama buralarda tamam mı canım

E sen zaten ilişki yaşıyomuşsun, bekaretin duruyor olması senin günaha girmediğin anlamına gelmiyor ki. Demek ki sende kesin evleniriz diyemiyormuşsun. Diyebilseydin bekareti bu kadar düşünmezdin..
Erkeklerin cinselliği isteme sıklığı değişir. bazısı her gün ister, bazısı iki günde bir bazısı hafta bir. Değişir bu. Sen her buluşmada cinsellik olmasından sıkılmışsın anladığım kadarıyla ama senin sevgilin olayı sadece cinsellik olarak görüyor. Bi arkadaş demiş ya cinselliği 2-3 aya indir ve ilgisini ölç diye, bence çok mantıklı bi öneriydi. Bu adam seninle sadece cinsellik için mi görüşüyor, yoksa seviyor mu, bi düşün

Bütün sayfaları okumadım, ne yazıldı bilmiyorum. Ben konuya yorumumu yapayım.

Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim. 20 yaşında bir genç kız buna karar verip altından kalkabilecekse yaşayabilir. Ancak sürtünme falan çok iki yüzlüce bir durum. Seviştim ama bakireyim kadar beni tiksindiren başka bir durum yok bu konuda.

Cinsellik yaşayacaksanız bunu erkek arkadaşınızın ihtiyacı var diye değil, siz de istiyorsunuz diye yaşayın. Cinsellik erkek için olduğu kadar kadın için de ihtiyaçtır. Konunuz baştan sona falsolu. Erkek arkadaşımın ihtiyacını gidermek için seviştim, seviştim ama bakireyim şeklinde gidiyorsunuz. Bu konuda gerçekten kadınlık gururunu ayaklar altına alan ne varsa yazmışsınız.

Evlilikte cinsellik yoğunluğu şimdiden belli olmaz. Şimdi hem yasak bir şeyler yaşamanın coşkusu, hem yaşanma sıklığındaki sıkıntı hem de gençliğin verdiği heyecan faktörleri var. Eğer evlenirseniz bunların bir çoğu ortadan kalkacak. Cinsel hayatınız düzene girecek. Zaten evlenince tüylerim uzayana kadar ne yapacağım diye sorduğunuza göre uzun aralar veriyorsunuz şu an. Yani o kada yoğun bir ilişki sıklığınız yok. Tüy sorununa gelince , erkekler sizin sandığınız kadar çok önem vermiyor kıla tüye. Çok kafaya takmayın.

Şapkanızı önünüze alıp bir düşünüp taşının, ben ne yapıyorum diye...

Bazi erkekler kac yasinda olursa olsun cinsellige baskalarindan fazla duskun olurlar. Sizinki de oyleymis demek ki. Cogu bayan su olaya kizmis " ihtiyacim var" denmesine. Ama inanin cinsellik bir yerde ihtiyactir da. Hatta iliskinin buyuk bir kismini ayakta tutandir. Her bayan da cinselligi deli gibi sevip arzulamak zorunda degil. Sorun sizde de degil onda da. Bu yuzden eliniden geldigince karsilikli olarak birbirinizin isteklerine cevap verin. Agda meelesine de takilmayin. O anda erkegin gozu yaptigi isten baska birsey gormuyor. Yalniz her zaman temiz olun. Yerinizde olsam evlenmeden once en azindan o bolge icin lazer epilasyona giderdim. Paraniz yoksa da biriktirin. Cok rahat ederseniz.

yüzeysel birşeyler yaşamakla kalın bence.daha ileriye gitmeyin..evleneceksiniz zaten herşeyin yeri zamanı var..ben evliyim ve ağdaya gidiyorum.hiç problem olmuyor merak etme..ayda bir gidinc çokta uzamıyor sorun olmaz merak etme..:)

Canım yaşağıdın hayata saygı duyuyorum.İlişkini neler yaşadığını bilmiyorum.Ama erkeklere güven olmaz dikkat et yaptıklarına istemedğin birşeyi sevdiğin adamı mutlu etmek için bile olsa kesinlikle yapmamanı tavsiye ederim.

Ya bir şey söylemek istiyorum şu an hayatımda biri yok yeni yeni biriyle konuşmaya başladım ona da bakire olmadığımı söyledim zaten.o konuda bir cekincem yok.ama insan yaşadığı topluma göre şekil almaz mi ? Turkiyede yaşamak için ikiyüzlü olmak şart.o kadar saçma gelenek görenekler var ki. Kız sevdiği kişiyle birlikte olmak istiyor ve oluyor. Sonra da maalesef toplum bunu kaldırmadigi için yalan söylüyor.ne zararı var .evleneceği erkek bırakalım bakireyle evlendim sansin. Bakire kızla olmayan arasında bir fark mi var ? Adamın isteğine saygı duymak bile görünmez bir bakirelik farkı oluşturmak .o zaman ailelerimize de iki yüzlü davranıyoruz. Sex yaptığını ailesi bilmeyen sex yapmasın

İhtiyacını gitsinde bir zahmet banyoda kendi ellerini kullanarak gidersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…