- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi rebullavanda
-
Yok degil düsüncelerim bunlar.tartışmaktan çekiniyorum ve korkuyorum demenin başka türü herhalde bu yazdıklarınız? :)
Burda 20 yaşında bi kıza fikir verilirken,haftada şu kadar istemesi normal yada değil,senin kararın istediğin gibi yaşa..diye cevap yazan zihniyete zaten sözüm yok.Bunu düşünürken çocuk!gelinlere destek verdiğimizi düşünen ufku açık arkadaşlara selam olsun !!Ben yanlış mı anlattım bilmiyorum ama tamolarak bunları söylediğimde çok tepki aldım 12 yaşındaki kızın 70 yaşındaki adama verilmesinden tutta 4. 5. evliliğe kadar
Yok surtundum, yok degdirdi diyorsun sonra da ama bakireyim. Sen bu adamla degil de baskasiyla evlenirsen eger, seni kendime sakladim, bakireyim mi diyeceksin? Bu mu senin bakirelik anlayisin. evlendigin adamin sana sadigim deyip onunla bununla yatmasindan ne farkin olacak?
Bir de neler yasiyorsun, oramdaki tuy cikarsa utanirimtriplerine giriyorsun.. ne diyeyim.. o kadar sey yasa cesaretle, tuyden utan.. derdin de tuy olsun.
hıhıı kızın evleneceği adam da zaten manastırda yaşamış olacaktı eline kız eli değmeyecekti değilmi?
erkekleri koruduğunuz kadar hemcinslerinizi korusanız daha iyi bir yaşam olurdu hepimiz için..
Millet sadece nefsini düşünür olmuş Allahı düşünen yok yaa peki evlenmeden önce bunları yapınca eşinizin yanıda değeriniz düşmemiş olabilir ama sizi yaradanın yanındaki manevi değeriniz ne oluyor Allahım sen ıslah et bu milleti tövbe tövbeKonu sahibinin bende bir şey yaşamasından tarafteşiniİlim çünkü kendisi istemediği halde karşı tarafın ısrar etmesi herkesin kafasında aynı şeyi düşündürüyor.
Fakat yorumunuzda ''erkekler ulaşamadıkları ile evlenir ''lafını neye dayanarak söylediniz merak ettim. Evlendikten sonra ulaşmış olmuyorlar mı ? O zaman eşlerini aldatarak yeni ulaşılmaz insanların peşinden mi gidiyorlar ? Evlenmeden önce cinsellik yaşayan her insan kullanılmıyor.
evli olunca arzularsa sapık değil,ama bekarsa arzularsa sapık. imza sapııkla normal arasındaki farkı yok eden unsur anlaşılan : )Size ihtiyacinin oldugunu soylemesi sizi kullandigi anlamina gelmez. Buradaki hanimlar neden celallendi bir anda? Neden sapik ilan edilmis hemen? Adam sevgilisiyle bir seyler yasamak istemis ve soylemis. Baskasiyla olup sana hic bir sey caktirmasaydi daha mi iyiydi? Birak allasen burda yazilanlara uyma takilma sen. Herkes sevgilisiyle biseyler yasamistir burada. Cogu bayanlarin sevgilileri onlari arzuladiginda hosuna giderken baskasini dinlerken neden o baska adam sapik oluyor? Gayet acik sozluymus hiic takilma bu soylenenlere.
çok haklısınız. bu resmen o kişi olmazsa ondan sonraki erkeği kandırmaktan öteye geçmez.amaçta budur zatenyazdıklarından anlaşılıyorki; ilişki yaşamamana hiçbi sebep yok.
Bende anlamadım madem bakirelik kaygında yok neden yarım yamalak yaşıyorsunki!
ilişki noktasına gelene kadar herşey mübah...sonrası olmuyomu?
muhtemelen yaşı 30 dan aşağı .Bu çağlarda erkekler fırtına gibidir evlenince durulurlar korkmayın .arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
bana diyorki ben seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarım var başka biriyle değil bişeyleri seninle yaşamak istiyorum diyo. tamam hak veriyorum ihtiyacı olabilir ama sürekli sürekli bi zamandan sonra bıkıyorum. acaba sorun bende mi? bir iki arkadaşım var onlarında eşi istemiyormuş, bizim kızlar üstlerine düşüyorlarmış bana manyak mısın ne güzel işte seninki böyle şeyleri seviyor falan dediler ama of bilemiyorum..
ayrıca bide bir şey sormak istiyorum, özel bölgesine ağda yaptıran ve evli olan arkadaşlar ağda yaptırdıktan sonra uzama sürecinde rahatsız olmuyo musunz ben ağda yaptırıyorum ve ağdadan sonra tekrar yapılması için tüylerin uzaması gerekiyor bu süreçte eşimle beraber olamıcak mıyım? çok utanırım ya off kafam çok karışık lütfen yardım(
yanlış anlaşılmasın bakireyim. sürtünme yoluyla ilişki yaşıyoruz o kadar.
benim eşim deHer erkek sevgililik doneminde istemiyor yaniliyosun .
Benim esim lafini bile etmedi! !
Bütün sayfaları okumadım, ne yazıldı bilmiyorum. Ben konuya yorumumu yapayım.arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
bana diyorki ben seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarım var başka biriyle değil bişeyleri seninle yaşamak istiyorum diyo. tamam hak veriyorum ihtiyacı olabilir ama sürekli sürekli bi zamandan sonra bıkıyorum. acaba sorun bende mi? bir iki arkadaşım var onlarında eşi istemiyormuş, bizim kızlar üstlerine düşüyorlarmış bana manyak mısın ne güzel işte seninki böyle şeyleri seviyor falan dediler ama of bilemiyorum..
ayrıca bide bir şey sormak istiyorum, özel bölgesine ağda yaptıran ve evli olan arkadaşlar ağda yaptırdıktan sonra uzama sürecinde rahatsız olmuyo musunz ben ağda yaptırıyorum ve ağdadan sonra tekrar yapılması için tüylerin uzaması gerekiyor bu süreçte eşimle beraber olamıcak mıyım? çok utanırım ya off kafam çok karışık lütfen yardım(
Ya bir şey söylemek istiyorum şu an hayatımda biri yok yeni yeni biriyle konuşmaya başladım ona da bakire olmadığımı söyledim zaten.o konuda bir cekincem yok.ama insan yaşadığı topluma göre şekil almaz mi ? Turkiyede yaşamak için ikiyüzlü olmak şart.o kadar saçma gelenek görenekler var ki. Kız sevdiği kişiyle birlikte olmak istiyor ve oluyor. Sonra da maalesef toplum bunu kaldırmadigi için yalan söylüyor.ne zararı var .evleneceği erkek bırakalım bakireyle evlendim sansin. Bakire kızla olmayan arasında bir fark mi var ? Adamın isteğine saygı duymak bile görünmez bir bakirelik farkı oluşturmak .o zaman ailelerimize de iki yüzlü davranıyoruz. Sex yaptığını ailesi bilmeyen sex yapmasınBütün sayfaları okumadım, ne yazıldı bilmiyorum. Ben konuya yorumumu yapayım.
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim. 20 yaşında bir genç kız buna karar verip altından kalkabilecekse yaşayabilir. Ancak sürtünme falan çok iki yüzlüce bir durum. Seviştim ama bakireyim kadar beni tiksindiren başka bir durum yok bu konuda.
Cinsellik yaşayacaksanız bunu erkek arkadaşınızın ihtiyacı var diye değil, siz de istiyorsunuz diye yaşayın. Cinsellik erkek için olduğu kadar kadın için de ihtiyaçtır. Konunuz baştan sona falsolu. Erkek arkadaşımın ihtiyacını gidermek için seviştim, seviştim ama bakireyim şeklinde gidiyorsunuz. Bu konuda gerçekten kadınlık gururunu ayaklar altına alan ne varsa yazmışsınız.
Evlilikte cinsellik yoğunluğu şimdiden belli olmaz. Şimdi hem yasak bir şeyler yaşamanın coşkusu, hem yaşanma sıklığındaki sıkıntı hem de gençliğin verdiği heyecan faktörleri var. Eğer evlenirseniz bunların bir çoğu ortadan kalkacak. Cinsel hayatınız düzene girecek. Zaten evlenince tüylerim uzayana kadar ne yapacağım diye sorduğunuza göre uzun aralar veriyorsunuz şu an. Yani o kada yoğun bir ilişki sıklığınız yok. Tüy sorununa gelince , erkekler sizin sandığınız kadar çok önem vermiyor kıla tüye. Çok kafaya takmayın.
Şapkanızı önünüze alıp bir düşünüp taşının, ben ne yapıyorum diye...
arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?