- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi rebullavanda
-
ÇOK GARİP BİR KONU bence.ihtiyac gidermek erkeğe mahsus bir olguysa madem gitsin başkalarıyla gidersin.ne örf ne ananelerimize aykırı bir durum bu.gelin ata binmiş ya naspip demiş deyim yerinde ise evlenecekleri ne malum.bu kadar güvenmek normal mi?sanırım evlendikten sonrası için sordu.
ben de bunu anlamıyorum bu nişan arifesinde bir tek orası kalıyorsa ihtiyaç giderirken ne anlamı var. ha olmuş ha olmamış. Her şey Turkish usulü yani.
Millet sadece nefsini düşünür olmuş Allahı düşünen yok yaa peki evlenmeden önce bunları yapınca eşinizin yanıda değeriniz düşmemiş olabilir ama sizi yaradanın yanındaki manevi değeriniz ne oluyor Allahım sen ıslah et bu milleti tövbe tövbe
Yorumunuz çok saçma geldi bana sırf konuşmak için yapılmış şu konuda o kadar yanlış varken irdelediğiniz şey gerçekten üzücü ve ben hayran kaldım nefsine sahip çıkmada zorlanan biri olarak Allah'ın kaderine yazdığını beklemek herkez yapamıyor maalesef
sen hayran ol diye yazmadım cnm. Bazı değerler vardır ama herkes bilmez. Ben her haltı yedikten sonra o beyaz gelinliğin giymenin bir anlamı olmaz. Bilmem anlatabildim mi
sakın erkek arkadaşının isteklerine cevap verme sonu hüsran olur..bir abla olarak yazıyorum..arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
bana diyorki ben seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarım var başka biriyle değil bişeyleri seninle yaşamak istiyorum diyo. tamam hak veriyorum ihtiyacı olabilir ama sürekli sürekli bi zamandan sonra bıkıyorum. acaba sorun bende mi? bir iki arkadaşım var onlarında eşi istemiyormuş, bizim kızlar üstlerine düşüyorlarmış bana manyak mısın ne güzel işte seninki böyle şeyleri seviyor falan dediler ama of bilemiyorum..
ayrıca bide bir şey sormak istiyorum, özel bölgesine ağda yaptıran ve evli olan arkadaşlar ağda yaptırdıktan sonra uzama sürecinde rahatsız olmuyo musunz ben ağda yaptırıyorum ve ağdadan sonra tekrar yapılması için tüylerin uzaması gerekiyor bu süreçte eşimle beraber olamıcak mıyım? çok utanırım ya off kafam çok karışık lütfen yardım(
Allaha inanmam hadis kuran beni baglamaz kendi degerlerimi benimserim
Yazdıklarıda bayanın değerleri artı birçoğumuzun tiye almanız hoş değildi
Ne anlamda dediniz anlamadım.hehe tabi. sen de bayansın
çok şükür ne anlatmak istediğimi anlayan birileri de varmış.. sevgiler askim66Kelime kelimesine katiliyorum arkadasa bikar hadi gule gule der
tabiki öyle fakat çevremde 6 yıl çıkıp herşeyi yaşayıp daha sonra evlenenlerde var.. tuhaf geliyor yani.
bizimde 3 seene oldu benden çok meraklı evliliğe
O nasil oluyor tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?