bir derdim var :(

Yanlış bir şey yapmamış adam seni arzuluyor seninle yapmak istiyor işte
Bu adamlar da ne yapsa suç
Sıklık derken ne kadar sıklıktan bahsediyorsun?

nereden biliyorsunuz böyle ilişki yaşayanların aklında "ya evlenmezsek bakire kalayım" diye düşünce olduğunu!
allah allah ne garip insanlarsınız yya siz ne bencil insanlarsınız!
ben pişman olacağım bir şey yapmıyorum herkes sizin çevrenizdeki alçak erkeklerden diye bir şey yok. bir iki erkek tarafından incitildiniz ağlatıldınız belkide bunlar için tüm erkekleri bir tutamazsınız! bu ne feministik bir yaklaşımdır be!

Güzelim beden senın bedenın ne istersen onu yasarsın. Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok ama yargılarlar mı evet. Cidden merak edıyorum evlenmeden önce sevgilisiyle beraber olan erkek soğuyorsa diyelim ki 3-5 yılda bu kadınlar neye guvenerek bir ömürlük deftere imza atıyor, enteresan? neyse sen çok baska bişey sormuşsun konu çok baska bi yere gitmiş bende yazmasam olmazdı :)

Bu ihtiyaçta neyse ya sanki olmazsa krizlere girecek töbe töbe..Konu sahibi her erkek böyle değil kaldı ki evlilik düşünüyosa azcık sabretsin bütün yorumları okumadım ama yaşın 20 yazıyomuş sanırım..20 yaş çok erken valla hevesini alıp ayrılırsa ozaman çaresiz kalırsın..Bence ipleri bu kadar eline verme nedir yani daha evli değilsin ki kendini mecbur hissediyosun..Ağda mevzusuna gelince çok zor her bünye kaldıramaz onu

evlenince de ihtiyaçlarını (!) giderip kaybolmayacakmı?
aaa kocam benle ilgilenmiyor diye konu açan kadınların derdi buydu sanırım. :)
Karaktere bagli kaybolan da olur kaybolmayanda. Ama esi oldugu icin iki secenekte sorun teskil etmez.
İnsanlarin secimlerine saygi duyabilirim ama belliki kizin bakire kalma cabasi var.
İki yüzlülüge hic bir zaman saygi duymamisimdir.
Ve Tr standartlarina göre konustum.
Herseyi yasayip sonra terkeden cook erkek var. Bu kiz da onlarin icinde olabilir de olmayabilirde ama ben iki yüzlülük yaptigini düsündügüm icin belki, ikinci gruba dahil olma ihtimalini daha yüksek gördüm.

yazdıklarından anlaşılıyorki; ilişki yaşamamana hiçbi sebep yok.
Bende anlamadım madem bakirelik kaygında yok neden yarım yamalak yaşıyorsunki!
ilişki noktasına gelene kadar herşey mübah...sonrası olmuyomu?

eşi olduğu için asıl sorun teşkil eder o kadar hayalle ve maddi manevi külfetle evleniliyor ve elin adamı hevesini alıp soğuduğunda bunun vebali kimin üzerine?

herşeyi yaşayıp terkeden çook kız da var. mesele anı yaşamakta bunun değerini bilmekte. aman terkeder deyip sanki cinselliği sadece erkeğe sunulan bi hediye olarak görmemekte. seven insanların birbirlerini arzulaması kötü bir şey değildir.

Tahminim bu yönde.
Fantazi diyorsun yani :)
Allaha sükür dediginiz durumlarin hic biri mevcut degil. Feministlik ne alaka?
Neyse kolay gelsin.

konuları öyle güzel saptırıyorsunuz ki pes doğrusu.. kaygım yok diye bir şey söylediğimi hiç hatırlamıyorum!

herkes çok saçmaladı bir şey yazdım nerelere kadar geldi. anlayıp cevap veren yardımcı olmaya akıl vermeye çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
diğerleri de; kendi aranızda tartışmaya konuşmaya devam edin, önyargılarınızla mutluluklar!
herkese iyi geceler.

Tabiki evlendikten sonra cinsellik istemezse sorun olur. Benim deginmek istedigim bu nokta degildi. Cinsellik yasadigi icin terketmez anlaminda. Simdi terketse sevgilisi cok pismanim diyecek karakterde birisi o yönden terkedilmek büyük sorun olucak. İsteyip arkasinda duranlara hic birsey demem mümkün degil zaten. Banane.
İnsanlar istedigini yasasin.
Seven insanlar birbirinide arzular bunada dedigim birsey yok.
Acikcasi iki yüzlülükten baska hic birsey umrumdan degil.
Size tartisma konusu vermedigim icin kusura bakmayin :)

konuları öyle güzel saptırıyorsunuz ki pes doğrusu.. kaygım yok diye bir şey söylediğimi hiç hatırlamıyorum!
o zaman şöyle diyelim..kaygın varsa o anın özel olmasını istiyorsan,,,,o yolu açmayacaksın.
zaten bakirelik kavramı zarla değil,sizin sürtünme dediğinizlede gidiyor bana göre...
pişman olmam diyorsun çünkü çok seviyorsun ve yaptığın sana doğru geliyor değilmi???
Yıllar sonra aynı şekilde düşüneceğini nereden biliyorsun???

tartışmaktan çekiniyorum ve korkuyorum demenin başka türü herhalde bu yazdıklarınız? :)

Kendinle çelişiyorsun ! Sana kendimi teslim etmem dediğini söylemedin mi önceki sayfalarda sonrasında da bekaretimi korumak gibi bir kaygım yok gibi birşey söyledin. Biz önyargılarımızla mutlu olurken sana da çelişkilerinle başarılar !!!

Ben yanlış mı anlattım bilmiyorum ama tamolarak bunları söylediğimde çok tepki aldım 12 yaşındaki kızın 70 yaşındaki adama verilmesinden tutta 4. 5. evliliğe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…