- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi rebullavanda
-
Ben eşimle düğünden 5 ay önce nikah yaptım. Eşim düğün gününe kadar bana elini sürmedi. Hatta düğün gecesi istemediğim için olmadı ben istediğimde (3 gün sonra) oldu. Yorumlara kızıyorsun 6 yıldır tanıyorum diyorsun ama bence yeteri kadar tanimiyorsun. Sen istemiyorsun diye başkasına gideceksin aç yolu gitsin...
Bunun yaşadığı toplumla falan alakası yok bence. İnsanın kendisine saygısıyla alakası var.Ya bir şey söylemek istiyorum şu an hayatımda biri yok yeni yeni biriyle konuşmaya başladım ona da bakire olmadığımı söyledim zaten.o konuda bir cekincem yok.ama insan yaşadığı topluma göre şekil almaz mi ? Turkiyede yaşamak için ikiyüzlü olmak şart.o kadar saçma gelenek görenekler var ki. Kız sevdiği kişiyle birlikte olmak istiyor ve oluyor. Sonra da maalesef toplum bunu kaldırmadigi için yalan söylüyor.ne zararı var .evleneceği erkek bırakalım bakireyle evlendim sansin. Bakire kızla olmayan arasında bir fark mi var ? Adamın isteğine saygı duymak bile görünmez bir bakirelik farkı oluşturmak .o zaman ailelerimize de iki yüzlü davranıyoruz. Sex yaptığını ailesi bilmeyen sex yapmasın
şimdi nasıl cinselliğiniz merak ettimHer erkek sevgililik doneminde istemiyor yaniliyosun .
Benim esim lafini bile etmedi! !
hehe tabi. sen de bayansınKonuyu, okumaya üşenenelere özetleyeyim:
Geçen yine zina ediyorum...
Bakirelik övünülecek bir şey değil ki. Yani nasıl anlatsam .amannn neyse :*Bunun yaşadığı toplumla falan alakası yok bence. İnsanın kendisine saygısıyla alakası var.
Aile başka bişey. Onları kırmamak, üzmemek adına dürüst olunmayabilir ki bu da bana göre yanlış ama neyse. Ama her şeyi yaşayıp bakireyim diye övünmek de bambaşka bişey.
Övünülecek bir şey olmadığını anlatıyorum ben de zaten. Bununla övünmek hele ki bir şeyler yaşarken övünmek iki yüzlülük değil de ne?Bakirelik övünülecek bir şey değil ki. Yani nasıl anlatsam .amannn neyse :*
Olmasi gerektigi gibi :)şimdi nasıl cinselliğiniz merak ettim
En güzel kılıftır "itiyaçlarım var, nasıl olsa evleneceğiz"arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
bana diyorki ben seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarım var başka biriyle değil bişeyleri seninle yaşamak istiyorum diyo. tamam hak veriyorum ihtiyacı olabilir ama sürekli sürekli bi zamandan sonra bıkıyorum. acaba sorun bende mi? bir iki arkadaşım var onlarında eşi istemiyormuş, bizim kızlar üstlerine düşüyorlarmış bana manyak mısın ne güzel işte seninki böyle şeyleri seviyor falan dediler ama of bilemiyorum..
ayrıca bide bir şey sormak istiyorum, özel bölgesine ağda yaptıran ve evli olan arkadaşlar ağda yaptırdıktan sonra uzama sürecinde rahatsız olmuyo musunz ben ağda yaptırıyorum ve ağdadan sonra tekrar yapılması için tüylerin uzaması gerekiyor bu süreçte eşimle beraber olamıcak mıyım? çok utanırım ya off kafam çok karışık lütfen yardım(
başta nişanlındı adam hangi ara eşin olduarkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
bana diyorki ben seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarım var başka biriyle değil bişeyleri seninle yaşamak istiyorum diyo. tamam hak veriyorum ihtiyacı olabilir ama sürekli sürekli bi zamandan sonra bıkıyorum. acaba sorun bende mi? bir iki arkadaşım var onlarında eşi istemiyormuş, bizim kızlar üstlerine düşüyorlarmış bana manyak mısın ne güzel işte seninki böyle şeyleri seviyor falan dediler ama of bilemiyorum..
ayrıca bide bir şey sormak istiyorum, özel bölgesine ağda yaptıran ve evli olan arkadaşlar ağda yaptırdıktan sonra uzama sürecinde rahatsız olmuyo musunz ben ağda yaptırıyorum ve ağdadan sonra tekrar yapılması için tüylerin uzaması gerekiyor bu süreçte eşimle beraber olamıcak mıyım? çok utanırım ya off kafam çok karışık lütfen yardım(
sen ihtiyaç makinesi misin! ne demek ihtiyacım var.. insan sevgilisine bunu söylüyorsa amaç ortadadır..anlayana !
hacııı üzül bir zahmet ki belki aklın başına gelirya öyle söyleyip beni üzmeyin lütfen
sevgilinle birlikte oluyormuşsun eşinlede olursun fark yok şey aynı şey değişenler kimlikten ibaret.arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
Yorumunuz çok saçma geldi bana sırf konuşmak için yapılmış şu konuda o kadar yanlış varken irdelediğiniz şey gerçekten üzücü ve ben hayran kaldım nefsine sahip çıkmada zorlanan biri olarak Allah'ın kaderine yazdığını beklemek herkez yapamıyor maaleseftebrikler NİKAHLI KOCAna 5 ay dokunmamışsın
hayran kaldık
çünkü esas olan düğündür
çalgı çengiyle bağlanır insanlar
nikah ne ki
sanırım evlendikten sonrası için sordu.başta nişanlındı adam hangi ara eşin oldu
konu fake değilse dişimi kırarım
Bu derdini ancak sevgilinle aranda konuşarak çözebilirsin.arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve özür dileyerek yazıyorum ama bana lütfen yardım edin. benim 3 yıldır birlikte olduğum biri var. çok seviyoruz birbirimizi 1-2 seneye evleneceğiz, fakat erkek arkadaşım cinselliğe aşırı düşkün sürekli birşeyler yaşamak istiyor bende bundan çok sıkılıyorum yani benimde hoşuma gidiyor ama bazen çok sıkılıyorum. yani tamam bigün evlenicez zaten ama evlenincede mi böyle olucak bu ya.
tebrikler NİKAHLI KOCAna 5 ay dokunmamışsın
hayran kaldık
çünkü esas olan düğündür
nikah ne ki
hayran kaldık
çünkü esas olan düğündür
nikah ne ki
hayran kaldık
çünkü esas olan düğündür
nikah ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?