- 30 Kasım 2010
- 9.609
- 19.286
- 448
- Konu Sahibi rebullavanda
-
Nezaket kokan yorumunuza istinaden diyorum ki bence var zira konu farklı bir boyuta girdi.Anammmm sona çeyrek var, ilk durakta inmek isteyen var mı?
Canım sakin ol. Ben sana celallenmedim. :)
1)Olayın erkeklerin cinsellik istemesi boyutuna gelecek olursak ben zaten istemezler demedim. Sözleri çarpıtan siz olmayasanız?Canınız istemediği halde ''Erkekler ister'' deyip erkek arkadaşınızla ''sürtünmeniz'' bu olgunlukta olmadığınızı gösteriyor dedim ki hala arkasındayım bu sözümün. Sürtünmeyle yetinmeniz dahi o olgunlukta olmadığınızın göstergesi değil mi? Madem o olgunluktasınız seks yapın, sürtünme bir seks çeşidi değildir.
2) Erkek arkadaşınızla cinselliğe ''kendimi teslim etmek'' olarak yaklaşmanız bile vizyonunuzun boyutunun göstergesi. Kadınların seks yapmasını bir hediyeymişcesine ''teslim etmek'' olarak nitelendiren biri cinsel ilişki olgunluğuna ve getirilerini sırtlayabilecek olgunluğa erişmemiştir. Cinsel ilişki yaşayıp, bu kararlarıyla mutlu mesut yaşayacak kadınlar var,ama onlar cinselliği ''kendini teslim etmek'' olan gören ''vizyondaki'' kadınlar değiller.
3) Ben zaten erkek arkadaşınızın sizi başka kızlarla sevişmekle tehdit ettiğini direkt söylemedim. Dediklerinin alt metninde o var dedim.
Bize fikrimizi sormak için bu konuyu bize açmışsınız. Ben de fikrimi söyledim. Elbette ki buraya yazdıklarınızla yetinerek yapacağım yorumlarımı. :)
Ben illa seks yap demedim zaten canım. :) O bir örnekti. :)yok biz anlaşamıyoruz sanırım anlamıyoruz birbirimizi :) ben istemiyorum, canım istemediği halde onunla birşeyler yapıyorum, hatta zorundayım demedimki :) ben seviyorum istiyorum. yalnızca o bunu çok sık istiyor bende bazen buundan sıkılıyorum. ay bu cümleyi kaç kez kurdum hatırlamıyorum yahu..
ayrıca illa ki sex yapmak zorunda mıyım? belirli birşeyler yaşıyoruz evet. bununda bir sınırı var ve bu kimi ne ilgilendirir? şöyle özetleyecek olursak; belirli bişeylerin zamanı var denilip o belirli şeyler içinde zaman bekleniyor zaten. onun haricinde de ben istediğim şekilde sevişip istediğim şekilde zevk alırım.
yani kastettiğim şey bir olgunluğa erişmek için illa sex yapmak da gerekmiyor :)Ben illa seks yap demedim zaten canım. :) O bir örnekti. :)
kimseyi aşağılamadım ben bu bir ..ikincisi debeden kadına ait değilmi isterse 3 dakika önce tanıdığıyla birlikte olur insanın sevdiğiyle birlikte olmasının neresi aşağılanacak bi davranış?
bende size iyi günler dilerim ..yine söylüyorum ben hiç bir kadını aşağılamadım...sadece kolay ulaşılır olma dedim hepsi bu...Pardon ben nerede 3 5 gün tanıdığımız adamlarla sevişmeliyiz demişim? Hiç böyle bir ilişkiyi savunduğumu hatırlamıyorum. Benim tepkim kadınları aşağılayan yaklaşımınıza idi. Kadınları seks metası gibi gören o cümlenizeydi. Bir okuyun baştan bakalım o cümlenizi, neden bu kara üyeyi rahatsız etmiş? Neyse kızınıza bir ''meta'' olmadığını da öğretin ki bu ülkede kadınlar ayaklar altına alınmaya devam etmesin. Neyse size iyi günler dilerim.
milenaJesenska ile aşağı yukarı aynı fikirde olsanizda üslup tarzı yüzünden bir anlaşmazlık yaşıyorsunuz.yok biz anlaşamıyoruz sanırım anlamıyoruz birbirimizi :) ben istemiyorum, canım istemediği halde onunla birşeyler yapıyorum, hatta zorundayım demedimki :) ben seviyorum istiyorum. yalnızca o bunu çok sık istiyor bende bazen buundan sıkılıyorum. ay bu cümleyi kaç kez kurdum hatırlamıyorum yahu..
ayrıca illa ki sex yapmak zorunda mıyım? belirli birşeyler yaşıyoruz evet. bununda bir sınırı var ve bu kimi ne ilgilendirir? şöyle özetleyecek olursak; belirli bişeylerin zamanı var denilip o belirli şeyler içinde zaman bekleniyor zaten. onun haricinde de ben istediğim şekilde sevişip istediğim şekilde zevk alırım.
tamam tabi ki ama sonra konu açıpta ne yapacağım şimdi demesin kimse ben bunu söyledim ...beden kadına ait değilmi isterse 3 dakika önce tanıdığıyla birlikte olur insanın sevdiğiyle birlikte olmasının neresi aşağılanacak bi davranış?
Duymadımtabi ki var bu tarz insanlar ben yok demedim..sen bana niye sardın onu anlamadım..
neyin genellemesini yaptım ben..sen nerde yaşıyorsun hiç etrafından duymadın mı evlenecek kız yok dediklerini. .neden acaba ...bunu anlatmaya çalıştım yarın öbür gün üzülen taraf olmasın diye...
yok biz anlaşamıyoruz sanırım anlamıyoruz birbirimizi :) ben istemiyorum, canım istemediği halde onunla birşeyler yapıyorum, hatta zorundayım demedimki :) ben seviyorum istiyorum. yalnızca o bunu çok sık istiyor bende bazen buundan sıkılıyorum. ay bu cümleyi kaç kez kurdum hatırlamıyorum yahu..
Yok kastım o da değildi de neyse.yani kastettiğim şey bir olgunluğa erişmek için illa sex yapmak da gerekmiyor :)
tamam tabi ki ama sonra konu açıpta ne yapacağım şimdi demesin kimse ben bunu söyledim ...
teşekkür ederim sağolun.milenaJesenska ile aşağı yukarı aynı fikirde olsanizda üslup tarzı yüzünden bir anlaşmazlık yaşıyorsunuz.
Konu Sahibi arkadaşım hersey yolunda iliskinde. Fazla dert etme.
dile getirdim bir iki kere tamam hallettik falan diye konuştukta sonra yine başa sardı :)Bu sıkılma durumunu dile getirdiniz mi? Neden getirmiyorsunuz getirmediyseniz?
Bence lazer!Ohoooo konunun epilasyon kısmını atlıyor herkes, epilatör mü? Tüy dökücü krem mi? Sir ağda mı?
Değil mi ama valla haklısınız, en iyisi lazer, teşekkür ederim bilgilendirme içinBence lazer!
kökten çözüm:)
Konu dışı yazışmayalım lütfenDeğil mi ama valla haklısınız, en iyisi lazer, teşekkür ederim bilgilendirme için
halletmeye çalışıyorum işte :) ama bu ülkede herkes özgür insanlar evlenmeden çocuk bile doğurabiliyo. sözüm sana değil benim sevdiğim adamla birşeyler yaşamam bazı insanlar tarafından baya yadırgandı. ben neyin nasıl olacağını zaten biliyorum. ama işte insanlara bir şey anlatılmıyor. sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık..Yok kastım o da değildi de neyse.Konunu baltalarmış gibi oldum,özür dilerim madem.
Sen de istemiyorsan istemiyorum de, o istedi diye canın istemediği zamanlarda yaşama bir şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?