bir derdim var :(

yok biz anlaşamıyoruz sanırım anlamıyoruz birbirimizi :) ben istemiyorum, canım istemediği halde onunla birşeyler yapıyorum, hatta zorundayım demedimki :) ben seviyorum istiyorum. yalnızca o bunu çok sık istiyor bende bazen buundan sıkılıyorum. ay bu cümleyi kaç kez kurdum hatırlamıyorum yahu..
ayrıca illa ki sex yapmak zorunda mıyım? belirli birşeyler yaşıyoruz evet. bununda bir sınırı var ve bu kimi ne ilgilendirir? şöyle özetleyecek olursak; belirli bişeylerin zamanı var denilip o belirli şeyler içinde zaman bekleniyor zaten. onun haricinde de ben istediğim şekilde sevişip istediğim şekilde zevk alırım.

Ben illa seks yap demedim zaten canım. :) O bir örnekti. :)

beden kadına ait değilmi isterse 3 dakika önce tanıdığıyla birlikte olur insanın sevdiğiyle birlikte olmasının neresi aşağılanacak bi davranış?
kimseyi aşağılamadım ben bu bir ..ikincisi de
bende size iyi günler dilerim ..yine söylüyorum ben hiç bir kadını aşağılamadım...sadece kolay ulaşılır olma dedim hepsi bu...

milenaJesenska ile aşağı yukarı aynı fikirde olsanizda üslup tarzı yüzünden bir anlaşmazlık yaşıyorsunuz.

Konu Sahibi arkadaşım hersey yolunda iliskinde. Fazla dert etme.

beden kadına ait değilmi isterse 3 dakika önce tanıdığıyla birlikte olur insanın sevdiğiyle birlikte olmasının neresi aşağılanacak bi davranış?
tamam tabi ki ama sonra konu açıpta ne yapacağım şimdi demesin kimse ben bunu söyledim ...

Duymadım , bir kızın evlenebilmesi icin nasıl kriterleri olması gerekir ?..

Bu sıkılma durumunu dile getirdiniz mi? Neden getirmiyorsunuz getirmediyseniz?

yani kastettiğim şey bir olgunluğa erişmek için illa sex yapmak da gerekmiyor :)
Yok kastım o da değildi de neyse. Konunu baltalarmış gibi oldum,özür dilerim madem.
Sen de istemiyorsan istemiyorum de, o istedi diye canın istemediği zamanlarda yaşama bir şeyler.

Ohoooo konunun epilasyon kısmını atlıyor herkes, epilatör mü? Tüy dökücü krem mi? Sir ağda mı?

milenaJesenska ile aşağı yukarı aynı fikirde olsanizda üslup tarzı yüzünden bir anlaşmazlık yaşıyorsunuz.

Konu Sahibi arkadaşım hersey yolunda iliskinde. Fazla dert etme.
teşekkür ederim sağolun.

Bu sıkılma durumunu dile getirdiniz mi? Neden getirmiyorsunuz getirmediyseniz?
dile getirdim bir iki kere tamam hallettik falan diye konuştukta sonra yine başa sardı :)

Yok kastım o da değildi de neyse. Konunu baltalarmış gibi oldum,özür dilerim madem.
Sen de istemiyorsan istemiyorum de, o istedi diye canın istemediği zamanlarda yaşama bir şeyler.
halletmeye çalışıyorum işte :) ama bu ülkede herkes özgür insanlar evlenmeden çocuk bile doğurabiliyo. sözüm sana değil benim sevdiğim adamla birşeyler yaşamam bazı insanlar tarafından baya yadırgandı. ben neyin nasıl olacağını zaten biliyorum. ama işte insanlara bir şey anlatılmıyor. sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…