Olsun bizde evin düzenini değiştirmek zorunda kaldık o gün için. Annemlerin evi 3+1 genişti ama sanırım 70 kişi vardık. Bizde tahmin etmedik o kalabalığı ama olsun kimseninde kalbi kırılmadı. Birde benim annem evde nişan kalabalık hizmet vs dert etmedi. O kadar kişiye sanırım 10 çeşit açıkbüfe ikram çıkardı. Nişanlım genç bi kız ayarladı servise yardım etsin diye. Çözüm insanları kırmak değil.
benim babam beni evlendirme taraftarı değil hala da değil evden ayrılmamı istemiyor.kız isteme olacak takı bilmem ne sorulacak babam kalabalıkta konuşamaz bunları dünürleriyle samimi olmak istedi.çünkü karşı tarafın akrabaları iki ailenin konuşmasına fırsat vermeyen tipler.bende isterdim güzel olsun diye ama babamı sadece sevgim için karşıma alırım onun akrabalarının gönlü olsun diye değil ya da annesi akrabaların nişanına takı taktığı için o takıların karşılığını alsın diye babamı tekrar karşıma alamazdım.
cimri insanla tutumlu insan arasında çok ufak bir çizgi var..o çizgi aşıldımı ben o insana bulaşmam valla...hiç anlaşamam cimri insanla..ne demek takı ucuzdu ozaman gelseydin falan ya..inşallah evlendiğinizde size karışmazlar..