BİR DOĞUM DAHA BENİ ÖLDÜRÜR

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
arkadaşlar merhaba, hamileysem diye çok korkuyorum eşimle 3 hafta önce korunmasız birlikte olduk bi hataydı biliyorum. 7 yaşında ve 1 yaşında iki kızım var daha geçen sene doğum yaptım ve hamileliğim çok zor geçti halen daha vucudum kendini toplayamadı. bugün gögüslerimde bi sızı hissettim bu hamilelik belirtisi olabilirmi aynı zamanda çalışan bi anneyim ve engelliyim koltuk değneyi kullanıyorum 2 kızıma zar zor yetiyorum.
utanarak bi sorum olacak size eger hamileysem nasıl düşürebilirim çok korkuyorum.

Onceden 2 cocuk dogurup belirteri burada sorman ilginc senin biliyor olan gerek ayrica test yap 15lira tanesi eczanede.. ayrica nasil dusururum ne demek gebelige son verilecekse kurtaj olur yada sizon bebeginiz mi gayri mesru dusurme yoluna gidiyosunuz anlamadim ya neyse var bisiler bukdr dogum oldurur fln diyen insan keyfe keder iliskiye girmez ztn

Son düzenleme:

kan testi yaptır idrar testi yaptır, burdan kimse sana çocuğu şöyle düşürebilirsin demez ki, bence spiral falan gibi uzun vaadeli çözümlere yönel, deri altı imlantı, doğum kontrol hapı, bi ton yol var

Dusurmek mi ?eger istemiyorsaniz gidip aldirirsiniz dusurmeye calisara hayatinizi daha buyuk tehlikeye sokarsiniz ... ayrica tabi hamileyseniz tabi suan belli degil hicbirsey

2 kez hamilelik gecirmissiniz. Bu konuda siz daha tecrubelisiniz. Vucudunuzdaki değişiklikleri takip edin en doğru cevabi siz verirsiniz.

regl döneminiz geçti mi?
eğer geçtiyse test yapın...

bir cana kıyacak kadar istemiyorsanız da korunun!
ilk defa bu şekilde bir yorum yapıyorum ama çok üzüldüm , "nasıl düşürebilirim" ne demek!!

eğer hamileysen ne mutlu sana.. rabbim veriyorsa kolaylığıyla veriyordur. sen hamileysem die korkanken hamile kalabilsem die nelerini verecek insanlar vardır ne yazık düşürmeyi düşünmen cok yanlış neden korunmasız bi ilişki ki??

öncelikle her şeyde bir hayır vardır bu kadar olumsuz düşünmeyin. kendi kendinize düşürme fikrini de aklınızdan çıkarın Allah korusun daha kötü sonuçlara neden olursunuz eşinle de konuş iyice kararınızı belirleyin ne yapmak istiyorsanız doktora gidin sizin tercihiniz sizin seçiminiz. burda bebeği aldır aldırma demek bize düşmez diye düşünüyorum kimin ne durumda olduğunu bilemeyiz. karar sana kalmış ama düşürme işini unut kendi kendi bişeyler yapma benimde bebeğim olmuyor mesela bebeğimiz olsun diye çektiğimiz krediyi ödüyoruz ve tedavi stresi bi çok sıkıntılar çektim çekiyorum. iyi düşünün derim

İstemiyorsan aldırırsın..
Ayrıca madem istemiyorsun neden korunmasız ilişki yaşıyosun bile bile lades resmen

Kürtajın günahı düşürmenin günahından daha mı büyük sanıyorsunuz. Kürtaj karşıtı değilim ama iki yöntem de doğmamış bir çocuğun canını almak demek. İkisi de aynı şey yani. Tabi ki bakamayacağınız bir çocuğu dünyaya getirmeyin. Ama bunun yasal ve güvenli yolu varken tali yollara girmek niye?

neden düşürmek için uğraşıyorsun ki istemiyosun madem kürtaj diye bişey var....
önce bi test yaptır istersen...

Kolaylıklar dilerim ama burdan kimse size bebek düşürme yöntemi anlatamaz makul olun önce.
Sonrasında iki doğum yapmış bir anne olarak ne yapmanız gerektiğini belirtilerini zaten biliyorsunuz.
Test yapın , eşinizle konuşun , kararınızı verin ona göre gerektiği gibi hareket edersiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hamile olduğunu sanmıyorum. Reglin yaklaşıyor mu? Regleden once de meme sizlar, siser. Belirtilerin psikolojik de olabilir. Bu arada ne diye bebek dusuresin, kurtaj diye bir sey var. O bebek dogarsa degil, bebegi dusurmeye calisirsan ölürsün asıl.

Şu an hamile olup olmadığını öğrenmen için en sağlıklısı gidip özel bir hastanede kan testi yaptırman. Sonuç bir iki saate çıkıyor. Eğer pozitif ise oturup eşinle bir çözüm bulman gerekiyor. Burada çocuğumu nasıl düşürürüm diye bir soru sorman çok cahilce kusura bakma. Çalışan iki çocuk annesi bir bayansın. Eğer çocuk istemiyorsan (günahı boynuna) "ondan kurtulmanın" daha farklı ve sağlıklı yolları var.

madem çocuk istemiyorsunuz tedbirli olsaydınız..minicik bi cana nasıl kıyılır..bize düşürme şeklini soruyorsunuz utanarak, demekki vicdanen bu sizi rahatsız ediyor, düşünün ki aldırınca ne kadar rahatsız edecek..tabii hamileyseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…