- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi frozen12345
-
Boş bulunduğunuz durumlar olmuyor mu diye sorduğunuza göre geri çekilme yönteminden bahsediyorsunuz. Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Eğer bu yöntemi kullanıyorsanız hiç korunmamışsınız demektir.kızıyosunuzya niye korunmadın niye dikkat etmedin diye sizin hiç boş bulunduğunuz durumlar olmuyormu
Konuyu okuyor görünüyorBanlandimi konu sahibi
Evet ama hesap gecici olarak pasiftr yazisi gordum oyle sandimKonuyu okuyor görünüyor
Evet bende gördüm o yazıyı siz söyleyinceEvet ama hesap gecici olarak pasiftr yazisi gordum oyle sandim
Olmadı.Hiç bebek düşünmüyoruz kaldı ki düşünsem bile bebeğim olması çok zor ama ben hiç korunmayı unutmuyorum çünkü istemiyorum bu kadar basit. Ayrıca düşürmek nedir istemiyorsanız aldırırsınızhep diyosunuz önlemini alsaydın diye ben bu hataya hiç düşmemiştim ama insansınız işte bazen boş bulunduğunuz durumlar oluyo allah aşkına siz hiç eşinizle korunmasız birlikte olduğunuz olmadımı dürüst olun
hep diyosunuz önlemini alsaydın diye ben bu hataya hiç düşmemiştim ama insansınız işte bazen boş bulunduğunuz durumlar oluyo allah aşkına siz hiç eşinizle korunmasız birlikte olduğunuz olmadımı dürüst olun
Bos yere beddua etme hamilelik bukadar hayatini mahvetcekse duşuk nasil yaparim gibi cirkin biseyi buralara yazip cozum aramaya varacaksa bu is kusura bakma boş filan bulunamassin keyfe keder yapmissin bu isi sonrasini dusunmekte yeni aklina geliyor evli bayaninda dusuk nasil yaparim gibi sacma soruyu sormasi garip istemiyorsan esinle konusur kurtaj olursun bunu biliyorsun muhtemelen onun yerine dusuk yapmaya calismak neyin nesidir ?beni bukadar kolay karalıyosunya çocuğun gayri meşrumu diye seni allaha havale ediyorum. benim düştüğüm durumun 2 katıını yasada anla beni inşallah...
Dua edinde Allah sizi düsürmesin...
2 tane doğum yapmış biri hamilelik belirtisi mi soruyor anlamadım bu bir ikincisi yaparken keyifli de şimdi niye düşünüyorsun .hemde düşürmeyi ..yazık ya senin canın o nasıl kıyılır.. istemiyorsan önlemini alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?