BİR DOĞUM DAHA BENİ ÖLDÜRÜR

kızıyosunuzya niye korunmadın niye dikkat etmedin diye sizin hiç boş bulunduğunuz durumlar olmuyormu
Boş bulunduğunuz durumlar olmuyor mu diye sorduğunuza göre geri çekilme yönteminden bahsediyorsunuz. Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Eğer bu yöntemi kullanıyorsanız hiç korunmamışsınız demektir.
Hamile kalmak istemiyorum ve hiç boş bulunduğum olmadı. O kadar korkuyorum ki çift yöntemle korunuyorum. Buna rağmen olur da hamile kalırsam ve hazır değilsem aldırırım. Düşürmek aklımın ucundan geçmez. Kızdığımız nokta bu zaten.

çocuğu nasıl düşürebilirim diyo hiç utanmasıda yok Allahım sabırr
istemiyosan korun düzgünce böyle saçma sapan sorular sorma

Olmadı.Hiç bebek düşünmüyoruz kaldı ki düşünsem bile bebeğim olması çok zor ama ben hiç korunmayı unutmuyorum çünkü istemiyorum bu kadar basit. Ayrıca düşürmek nedir istemiyorsanız aldırırsınız

Su forumda hamilelik testi dagiticam sonunda.
git test yap once sonra ne yapacagina karar verirsin..

nasil dusururum sorusuda moda oldu biz nerden bilelim , madem istemiyosun git aldir , ama dusurmekte ne demek allah askina...

Durust olup cevap vereyim hic korunmasiz birlikte olmadim!
Evde bir paket prezervatif bulundurmak niye bu kadar zor geliyor insanlara?
Tipki ekmek gibi, su gibi bir ihtiyactir evli bir ciftin evinde dogum kontrol hapi, prezarvatif vb.
Neyse buyuk konusmayayim ben en iyisi, eczaneden gidip bir test alin hemen simdi.

Tövbe tövbe. Madem çocuk istemiyorsunuz korunmak çok mu zor bir şey?
Çocuk düşürme yöntemlerini araştıracağınıza korunma yöntemlerini araştırın.

Nasıl düşürebilirim i okuyana kadar olabilir fln dedim ama o cümleyi görünce tüylerim diken diken oldu. Bizden ne bekliyorsunuz? Kocaları yöntemi mı nedir? Git aldir kardeşim, korunmadan sevis sonra gel saçma sapan seyler sor pes

Diyelim ki hamile değilsiniz o ağrı adetiniz geliyor diye olsun. Daha sonra bu yazdıklarınızı okuyunca içiniz sızlayacakmı acaba? Burada birsürü Bebek Sahibi olmak isteyen kişiler varken sizin nasıl düşürürüm demeniz nasıl bir dusuncesizlik. Hadi onu geçtim Allahın verdiği bir cana kıymak kıymayı düşünmek canice. Allah sabır akıl sağlığı versin

Keyfe keder korunsan mı korunmasam mı diye fal açarken sevişirsen böyle olur tabi.
Boş bulunmak nedir anlamadı ben? Sevişirken yaşanan bir çeşit akıl tutulması falan mı?

Daha test yaptırmamışsın gelip burada çocuk düşürme yöntemi bekliyorsun. Neden kaçıyorsun? Ya hamilesindir ya da değilsindir. Öğren ve çaresine bak.

Açıkcası ben senin iki çocuk sahibi olduğuna inanmıyorum. Sanki buradan yardım ve destek görebilmek için olayı dramatize eden bir ergen gibisin.

Hiç doğum yapmayan biri bile böyle merhametten yoksun çocuk düşürmekten bahsedemez. Eğer başında ciddi bir bela yoksa tabi.

düşürmeye çalışmayın.
önce gidin test yaptırın.
pozitifse kürtaj olursunuz.
ve tüplerinizi bağlattırın madem çocuk istemiyorsunuz..
en kesin çözüm bu korunmak için..

beni bukadar kolay karalıyosunya çocuğun gayri meşrumu diye seni allaha havale ediyorum. benim düştüğüm durumun 2 katıını yasada anla beni inşallah...
Bos yere beddua etme hamilelik bukadar hayatini mahvetcekse duşuk nasil yaparim gibi cirkin biseyi buralara yazip cozum aramaya varacaksa bu is kusura bakma boş filan bulunamassin keyfe keder yapmissin bu isi sonrasini dusunmekte yeni aklina geliyor evli bayaninda dusuk nasil yaparim gibi sacma soruyu sormasi garip istemiyorsan esinle konusur kurtaj olursun bunu biliyorsun muhtemelen onun yerine dusuk yapmaya calismak neyin nesidir ?

Gecen bir uye vardi tam cinsellek yasamamis hamile saniyordu kendini dusurme yontemi sormustu ayni kisi farkli kullanici adi alip gelmis olmasin

Dua edinde Allah sizi düsürmesin...

katılıyorum arkadaşım sana. rabbim düşürmesin.. Ertesigün hapı diye bir şey var madem şüpheli ilişki oldu onu kullansaydınız. nasıl düşürebilirim lafına .diyecek söz bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…