- 27 Eylül 2010
- 1.638
- 2.052
- 358
- 45
- Konu Sahibi frozen12345
-
2 tane doğum yapmış biri hamilelik belirtisi mi soruyor anlamadım bu bir ikincisi yaparken keyifli de şimdi niye düşünüyorsun .hemde düşürmeyi ..yazık ya senin canın o nasıl kıyılır.. istemiyorsan önlemini alsaydınarkadaşlar merhaba, hamileysem diye çok korkuyorum eşimle 3 hafta önce korunmasız birlikte olduk bi hataydı biliyorum. 7 yaşında ve 1 yaşında iki kızım var daha geçen sene doğum yaptım ve hamileliğim çok zor geçti halen daha vucudum kendini toplayamadı. bugün gögüslerimde bi sızı hissettim bu hamilelik belirtisi olabilirmi aynı zamanda çalışan bi anneyim ve engelliyim koltuk değneyi kullanıyorum 2 kızıma zar zor yetiyorum.
utanarak bi sorum olacak size eger hamileysem nasıl düşürebilirim çok korkuyorum.
Sakin boyle bir sey dusunme.arkadaşlar merhaba, hamileysem diye çok korkuyorum eşimle 3 hafta önce korunmasız birlikte olduk bi hataydı biliyorum. 7 yaşında ve 1 yaşında iki kızım var daha geçen sene doğum yaptım ve hamileliğim çok zor geçti halen daha vucudum kendini toplayamadı. bugün gögüslerimde bi sızı hissettim bu hamilelik belirtisi olabilirmi aynı zamanda çalışan bi anneyim ve engelliyim koltuk değneyi kullanıyorum 2 kızıma zar zor yetiyorum.
utanarak bi sorum olacak size eger hamileysem nasıl düşürebilirim çok korkuyorum.
hep diyosunuz önlemini alsaydın diye ben bu hataya hiç düşmemiştim ama insansınız işte bazen boş bulunduğunuz durumlar oluyo allah aşkına siz hiç eşinizle korunmasız birlikte olduğunuz olmadımı dürüst olun
Onceden 2 cocuk dogurup belirteri burada sorman ilginc senin biliyor olan gerek ayrica test yap 15lira tanesi eczanede.. ayrica nasil dusururum ne demek gebelige son verilecekse kurtaj olur yada sizon bebeginiz mi gayri mesru dusurme yoluna gidiyosunuz anlamadim ya neyse var bisiler bukdr dogum oldurur fln diyen insan keyfe keder iliskiye girmez ztn
kızıyosunuzya niye korunmadın niye dikkat etmedin diye sizin hiç boş bulunduğunuz durumlar olmuyormuBizim korunup korunmamamızla konunun ne ilgisi var pardon ???
Ben oldum ve şu anda hamileyim. O gün hamile kalabileceğimi bile tahmin etmedim. Takvime göre tehlikeli bir gün değildi ama olan oldu işte. Ben de her ne kadar nasıl olsa birşey olmaz diyerek korunmadıysam da hamile kalmayı göze aldım.hep diyosunuz önlemini alsaydın diye ben bu hataya hiç düşmemiştim ama insansınız işte bazen boş bulunduğunuz durumlar oluyo allah aşkına siz hiç eşinizle korunmasız birlikte olduğunuz olmadımı dürüst olun
beni bukadar kolay karalıyosunya çocuğun gayri meşrumu diye seni allaha havale ediyorum. benim düştüğüm durumun 2 katıını yasada anla beni inşallah...
3 hafta oldu ama kan testinde çıkarmı acabaHanımefendi yaptırın önce bir kan testi, belki de bu kadar strese girecek bir şey yoktur.
3 hafta oldu ama kan testinde çıkarmı acaba
Çok merak ettiniz madem söyleyeyim biz hiç korunmuyoruz çünkü bebeğimiz olmuyorkızıyosunuzya niye korunmadın niye dikkat etmedin diye sizin hiç boş bulunduğunuz durumlar olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?