BİR DOĞUM DAHA BENİ ÖLDÜRÜR

ilk_nur85, post: 37125276, member: 575345"]arkadaşlar merhaba, hamileysem diye çok korkuyorum eşimle 3 hafta önce korunmasız birlikte olduk bi hataydı biliyorum. 7 yaşında ve 1 yaşında iki kızım var daha geçen sene doğum yaptım ve hamileliğim çok zor geçti halen daha vucudum kendini toplayamadı. bugün gögüslerimde bi sızı hissettim bu hamilelik belirtisi olabilirmi aynı zamanda çalışan bi anneyim ve engelliyim koltuk değneyi kullanıyorum 2 kızıma zar zor yetiyorum.
utanarak bi sorum olacak size eger hamileysem nasıl düşürebilirim çok korkuyorum.[/QUOTE]

Engelli olmuş olmanız size cinayet işleme selayetini vermiyor.Takdir edersiniz ki her çocuk rızkı ile doğar.Titreyin ve kendinize gelin.

Ucuncu bir dogum daha sizi oldurur mu bilmem(gerci siz tecrubeniz olmasina ragmen dunyaya gelmesi muhtemel bebegi oldurmek istiyorsunuz ya neyse) ama su BDVde acilan cocugumu nasil dusurebilirim konulari beni oldurecek!

"NASIL DÜŞÜREBILIRIM" DE NE DEMEK? Bence buraya yazmadan evvel bir test yapsaydiniz iyi olurdu... Bazi konularda dikkat etmek lazim.

siz hamile olunca ölürüm diyorsunuz...kadınlar külübündede bir sürü bayanlarımız var anne olabilmek için canlarını verirler eminim...yıllardır ne tedavi aşamalarından geçiyorlar sadece anne olabilmek için...sizinde bebeğiniz olacağını bile bile zevk uğruna...bir canı katletmek için soruyorsunuz...biz hangi çağda yaşıyoruz ki ...bu ne biçim soru böyle...daha birşeyler demek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum...çocuk özlemiyle yanıp tutuşan annelere saygısızlık yapıyorsunuz bence....

Nasıl düşürebilirim nasıl bir çirkin sorudur Allahaskına!!Allah akıl fikir versin..

2 çocuk annesi olan bir insanım diyorsunuz hamileyseniz gayri meşru bi çocuk olmadığına göre aldirirsiniz düşürmekte neymiş ayrıca bende evliyim ve dikkat ediyorum sizde dikkat edin sonrada çözüm arayışına girmeyin

Alisveris paketlerinden bahsetmiyorsunuz hanimefendi bir cocuktan, candan bahsediyorsunuz! Siz hic aramamissiniz belli. Kolayca cocuk olunca mi boyle oluyor?

üslübunuz yanlış olsa da ben sizi anlamaya çalışıyorum.hatadır yapmışsınız ama bunun vebali bir masuma ödetilmemeli.
diğer konu belki yanlış anlayanlar olacaktır ama konu sahibi engelli oldugunu, çocuklarına yetemediğini düşündüğü için söylemiş kanaatimce. 1 ve 7 yaş gerçekten hareketli bir dönem.koltuk değnekleriyle yetişmek zor olmalı
test yapıldı mı okumadım inşallah hamile değilsinizdir

Nasıl düşürebilirim sorusu yeni mi moda oldu ?
Geçen gün başka bir konuda da vardı
Bu cahillik nereden türüyor, iki çocuk sahibi bir insan nasıl böyle bir soru sorar anlamıyorum ki ?

eczanede 5 lira ya bile test var alıp yapın. eğer hamileyseniz mecbur kürtaj olacaksınız. o da sizi maddi mi zorlar eşiniz mi izin vermez bunlardan mı endişeleniyorsunuz ?

Insanlar cocuklari olsun diye yillarca ugrasiyorlar.Ama siz oldurmeyi tercih ediyorsunuz Allahin verdigi cani..Yazik gunahtir..

Tüp bebekle hamile kalmış 2 çocuk annesi olarak ben bile amaaan nasıl olsa doğal yoldan olmuyo deyip hiç korunmadan ilişki yaşamadım. Bu nasıl bir cesarettir bu nasıl bir cahilliktir....

Sanki yeryüzünde istenmeyen gebelik yaşayan ilk kadın . Tarihe geçecek .yorumlar abartılı olmuş . yaptığı tabiki onaylanılacak doğru bir durum değil . Yanlış olduğunun konu sahibide farkındadır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…