- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Hepimiz dişçiden tırsıyoruz, şimdiki olumlu metodlar ile çocuklar daha rahat ediyor dişçide.Çocuğumuzu niye narkoza maruz bırakalım ki? Biz küçükken dişlerimizi bayıltmadan çekerlerdi...
Isim vererek doktoru karalamaniz kisilik haklarina saldiri sucunu olusturur. Bir dilekceyle savciliga suc duyurusunda bulunabilirsiniz. Savci da duruma gore ya iddianamesini duzenler ya da takipsizlik verir. Bence bu durumda takipsizlik verir.[/QUOTE
Karalamayacağım, sadece yaşadıklarımı yorumsuz olarak aktaracağım.suç mu?
Kesin birsey demediyse kotulemek niye?
Kötülemiyorum poposunu kaldırmadan alakasız bir yorum yapmasına kızdım.
Kesin hastalık var dememiş ihtimali söylemiş arastırın demiş.ben sizin tepkinizi anlayamadım.benim sıkıntılım hastalıgıma öyle bir doktor sayesinde tanı kondu kimse anlamazken
Size çok geçmiş olsun ama doğru düzgün eğilip bakmadan ışık bile tutmadan yorum yapmak doğru mu?
Sedasyon bayiltmak degil , sadece sakinlestirici ve his kaybini azaltiyor zararli degil. Ben bir kac islem yaptirdim.Çocuğumuzu niye narkoza maruz bırakalım ki? Biz küçükken dişlerimizi bayıltmadan çekerlerdi...
İşte böyle doktorlar teşhir edilse belki işe yarar?Benim oğlum küçük doğdu ve kafası biraz büyük ama normal Doğum sınırında. Doğum yaptığım hastanenin çocuk Doktoru geldi bana “stend takabiliriz, kafası büyük, virüs olabilir, rubella olabilir” dolu şey söyledi. Biz test yaptırmadık çünkü zaten gebeyken yaptırmıştım, kendi kadın Doğum doktorum geldi ve ona anlattık, o doktora küfür etti ve onu şikayet edin tüm gebelerime aynı şeyi yapıyor direk kanser bile diyor dedi. Biz de şikayet edeceğiz. Daha gidemedik.
Kendi doktorumuz bize başka bir Doktoru önerdi ve ona gidiyoruz. Süper bir insan.
Yani tüm doktorlara güvenmemek lazım. Bizi nasıl korkutmuştu aptal kadın.
Bence edebilirsiniz ama dava açar mı bilmiyorum karşıdaki. Çünkü insanları korkutuyorlar gereksiz yere ve hakediyorlar. Biz şu an Barbaros Ilıkkan’a gidiyoruz. Çok memnunuz.İşte böyle doktorlar teşhir edilse belki işe yarar?
Suç olmaz belki çünkü olabilir ihtimali üzerinden yönlendirme yapmış hemen teşhis koymamış.Bakın basit bir egzamaymış hastalık. Görüş ve doğru birbirinden farklı şeylerdir. Doktorun bahsettiği hastalığı çok araştırdım. Hastaların çoğu 6 aylıkken falan epilepsi krizi geçirmiş ve onun üzerine teşhis konulmuş.
Ben doktorla yaşadıklarımı tarafsız olarak her platformda anlatsam suç mu? Soru bu...
Doktorun adını kirletmek gibi bir düşüncem yok, başı ağrıyan birine oturduğu yerden beyin tümörü var demek gibi bir şey yaptı. Benim kızdığım nokta hiç bir ışıkla bakmaması, yerinden doğru düzgün kalkıp eğilip incelememesi ve hiç alakasız bir hastalıktan bahsetmesi. Hatta onun muayenesinden çıkıp çocuk doktorumuza gittiğimizde kendi doktorumuz bile gülüp o hastalığa sahip kaç hasta görmüş hayatında dedi. Benim kızdığım nokta bakmadan ilgilenmeden saçma bir noktaya varması...M magicat , sizin yorumlarınızı, görüşlerinizi beğenirim genelde. Bu şekilde düşünmeniz beni şaşırttı biraz ancak belli ki canınız çok yanmış. Doktorun adını kirletmek gibi bir düşünceye kapılmışsınız. Oysa durup sakince düşünseniz, mantıklı bir yolda ilerleyebileceksiniz. Doktor, ay aman çocuğunuz bu hastalığa tutulmuş, dememiş. Olabilir demiş. İhtimal. Siz de tetkikleri yaptırıp böyle bir şey olmadığını teyit etmişsiniz. Gerek var mı gerçekten isim karalama kampanyasına? Bir daha düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?