- Konu Sahibi nemli_bulut
-
1 yasinda 7.6 kg olan bir kiz annesiyim kilosu iyi8 ay için 8 kilo çok çok az.. eğer neler verdiğinizi yazarsanız daha çok yardımcı oluruz.. benim büyük oğlum da çok iştahsızdı, hala iştahsız ama o kadar farklı şeyi katıp yedirdim ki.. mutlaka bir formülü vardır canınızı sıkmayın..
hicbisey yemiyo gercekten. Biskuvi ne biskuvisi bu arada? Cici bebe de dusup bayilayim?sadece sebze corbasi yiyor baska birsey yediremiyorum. kabul etmiyor. sebze corbasini cesitlendiriyorum. kahvaltida taze sikilmis meyve suyuna yumurta peynir biskuvi koyuyorum. bulamac halinde yiyor. kofte vs denedim yemiyor. aksam bu defa corbasina et tavuk vs kayuyorum.
yogurt corbasi tarhan vs yemiyor.
sizce de ben cok mu beceriksiz bir anneyim???
1 yasinda 7.6 kg olan bir kiz annesiyim kilosu iyi
dis cikariyorsa istahsiz olmasi normaldeğil aslında.. yani seninkininde kilosu iyi değil.. biri çıkıp 2 yaşında 5 kilo dese onu mu kriter olarak kabul edeceğiz? doktor da gıcıklık olsun diye dememiş zaten, çocuk için sorun çıkmasın diye söylemiş..
dis cikariyorsa istahsiz olmasi normal
Anladim,yanlis konusmus zaten doktor onun savunulacak hali yok da. Siz bence kafaniza cok takmayin,cocuk bu elbet alisacaktir gidalara. Allah saglikli uzun omur versin insallahhayir kilo konusunda takintim hic yok benim yani yoktu ama dr 300 gr almis 200 gr almis vs diyerek takintiki hale getirdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?