- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
Arkadaşlar merhaba. Eşim işten gelir yemek yeriz çay içeriz uyur .Uyuyana kadar geçen süre zarfında da elinde hep telefon takılır öyle. Beraber tv izlemek yok ,sohbet etmek yok .Soyleyincede tv izlemeyi sevmiyorum sohbet edecek bişey yok hep aynı şeyler diyor .Neyse başta sıkıntı etmesemde alıştım bu duruma.Dün şarteller attı ama artık bende. Normalde on on buçuk gibi uyur .Saat daha dokuz buçuk girmiş yatağa ben uyuyorm. Ben de biraz sonbet edelim dedim .Sinirlendi bende üstüne gitmedim sustum ya sabır çekiyorum tabi.Sabahta bi iki bişey söyledi. Bende tebessüm ederek yumuşatmaya çalışma dedim .Arabadayiz işe gidecektim durağa bıraktı . Arabadayken başladı bu .Çocuk gibisin, uyuduğum saate ne karışıyorsun nasıl yorulduğumu bilmiyor musun?cok sohbet seviyorsan öyle bir koca bulsaydın. Git on tane kadına sor hiç kimse bu konuyu problem yapmaz. Tabi konuşuyor konusuyor bağırıyor hiç sesimi çıkarmadım.Dinledim öyle. Sen bende kredini doldurdun,huzurlu bir hayat istiyorum. Ne yaptım bu kadar âh vah ediyorsun dedim sus seninle muhatap olmycam bilmem ne .Yani bir laf söyledim duymadigim söz kalmadı. Arkadslar ben mi abartıyorum?yoksa bu adam mi hasta? gerçekten artık öyle olduğunu düşünmeye başladım .